Gönderen Konu: Finasterid  (Okunma sayısı 854 defa)

kerimov

• Sr. Member
Ynt: Finasterid
« Yanıtla #1 : 09 Mart 2020, 12:33:53 »
Daha çok dökmez,o dediğin minox için deniliyor sanırım. Birkaç ay finas kullanıp bırakman ne işine yarayacak anlamadım, yan etki görür de bırakırsam diye mi soruyorsun

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Mart 2020, 13:01:54 »
Daha çok dökmez,o dediğin minox için deniliyor sanırım. Birkaç ay finas kullanıp bırakman ne işine yarayacak anlamadım, yan etki görür de bırakırsam diye mi soruyorsun

kerimov sen bu ilacın faydasını gördün mü ?
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 09 Mart 2020, 13:05:03 »
kerimov sen bu ilacın faydasını gördün mü ?
Fayda gördüm ama 6.ayın sonunda yan etki görünce bıraktım.1 haftada geçti yan etki tekrar başlamayı düşünmüyorum. Belki rogaine foam başlarım bi süre sonra.

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 09 Mart 2020, 15:38:54 »

Minoxda öyle hocam geri bırakırsan daha çok dökmez çıkan saçlar dökülür daha çok döker tamamen uydurma bu konuda bizzat çoğu doktorun görüşünü aldım.zaten kendinde kullandığımda bir zamanlar öyle bisi olmadı ama ben yinede bir iki doktorla kalmam çoğu doktorun gorusunu alırım .

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 09 Mart 2020, 15:59:27 »
Minoxda öyle hocam geri bırakırsan daha çok dökmez çıkan saçlar dökülür daha çok döker tamamen uydurma bu konuda bizzat çoğu doktorun görüşünü aldım.zaten kendinde kullandığımda bir zamanlar öyle bisi olmadı ama ben yinede bir iki doktorla kalmam çoğu doktorun gorusunu alırım .

Minox u bırakırsanız , kullanım süresince kazanımlarınızın yanısıra, kullandığınız dönemde kullanmamış olsaydınız dökülecek olan saçlarıda kaybedersiniz. Totalde fazladan kaybınız olmasa bile bu miktardaki saçı hızlı bir şekilde kaybetmiş olmak psikolojik olarak çok yoracaktır sizi

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 09 Mart 2020, 16:16:54 »
Ben minoxa başlarsam yanları 0 tepeyi 1 numara kestiririm. Arada da dermaroller kullanırım. Döngü dönemlerini psikolojik olarak etkilenmeden atlatırım.

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 09 Mart 2020, 16:29:57 »
Minox u bırakırsanız , kullanım süresince kazanımlarınızın yanısıra, kullandığınız dönemde kullanmamış olsaydınız dökülecek olan saçlarıda kaybedersiniz. Totalde fazladan kaybınız olmasa bile bu miktardaki saçı hızlı bir şekilde kaybetmiş olmak psikolojik olarak çok yoracaktır sizi

Aynen hocam işte oda tamamen kisinin saç kalitesiyle ilgili kesin bisi değil yani eğer kişi saçları aynı kalıyorsa kaç senedir minox kullanip biraksada yine aynı kalır ama minox kullaniyorsa uzun süredir bırakırsa minoxla çıkan saçlar dökülür ve minox kullanmasa dahi dokulecek olanlar dökülür o yüzden herkesee çok dökülüyor gibi bir görüş oluyor ama adamın saçları iyidir kaç yıldır sabit kalıyor minox kullanıp biraksada minoxla çıkan saçları gider diğer turlu daha çok döktü durumu yok yani aynı şekilde finasterid uzun yıllar kullanan biride bıraktığı zaman eskiye göre daha kötü olma durumu var sizin söylediğiniz gibi çünkü ilacı kullanmsada bir kaç yıl sonra dökülecek saç o anca finasterid kullandığı zaman koruyor saçları ama bıraktığı zaman daha kötü oluyor bu tamamen saçın kalitesiyle ilgili forumda saçlarını hemen hemen kaybetmiş kişi kullanıyor bıraktığı zaman daha çok döktü oluyor saçları zayıf zaten minoxun cikardigi saclar ve kullandığı zamana dimimindeki kendi saclarida dokulecegi varsa dökülür ama minox kullanıp daha çok döker diye bir şey kesinlikle yok kullanmasa bile dökülecek olan dökülür zaten aynı şey finasterid için de gcerli bir durum bunlar genelde uzun süre kullanıp bırakıldığı zaman daha çok döktü durumu oluyor bir kaç kullanıp birakmakla saci mafetmez zaten adam bir kaç kullanıp birakmis keşke kullanmasaydin yorumları oluyor ama adamin saçları yine aynı çünkü saç durumu iyi siz sizin söylediğiniz gibi kesinlikle Buda dediğim gibi kisinin saç durumuyla ilgili forumda finas kullanıp saçları dökülen var simdi ama çoğunlukla saçlara iyi geliyor finasterid ama işte bünyeden bünyeye değişiyor adam finasterid kullanıyor bırakınca sakaklarimdaki çıkan saçlar gitti diyor daha kötü yaptı diyor ama ben kullandığım da anı bırakmama rağmen öyle bisi olmadı o yüzden sizin dediğinizde doğru her turlu ilaç uzun kullanıp birakildiginda makesefki eski haline dönüyor ve üstüne o zaman dilimindeki dökülecek saclar da gittimi kötü yaptı oluyor maalesef .

Garipp

• Full Member
« Yanıtla #8 : 10 Mart 2020, 07:44:10 »

Başarısız bir Ekim yaptırdım ben 6.ayımdayım. Saçlar ince 9-10. Aya kadar hızlı kalınlaşsınlar diye kullanıp bırakmayı düşünüyordum

Bir yerde okuduğuma göre hormonu baskıladıktan sonra 2 kat daha fazla salınıyormuş bir süre tepki olarak ilacı bırakınca..

Facebook Twitter Instagram