Arkadaşlar merhaba. Grubu uzun zamandır takip ediyorum. Yaşım 30. Saçımda çok ciddi bir açıklık yok fotoğrafları yüklicem. Ankara'da yaşıyorum. Muttalip Keser, Koray Erdoğan veya HLC Ankara'ya gitmeyi planlıyordum. HLC'den vazgeçtim çünkü 2.5 Euro'ya ekim yapmasına rağmen başarısız sonuçları fazla. 2.5 Euro HLC'ye vereceğime Koray Hocaya giderim dedim. Fiyattan dolayı Keser Hoca ve Koray Hoca'dan Koray hocaya gitmek istedim. Geçen hafta iletişime geçtim. Konsultasyon formuna fotoğrafları yükledim. Cevap olarak folikül kaybınız yok saçlarınızı finasterid ile güçlendirmeniz yeterli dediler. Ben de genetik olarak dökülmeye mayilli saçlarımı finas ile güçlendirmek yerine, en iyi hocalardan birine doğal ekim yaptırarak kalıcı çözüme ulaşmak istiyorum. O yüzden Keser Hoca'yı telefonla aradım ama telefonda sekreteri hocanın şu anda ekim yapmadığını son 7 aydır ara verdiğini söyledi sağlık sebeplerinden ötürü. Şu an sadece önceden randevu almış bazı hastalarının ekimini yapıyormuş. Ben Keser Hocayı beklicem umarım beni kabul eder. Koray Hoca gibi ekime gerek yok derse de başka ekimci aramicam, saç ekimi konusunu 2-3 yıl ertelerim. Ekonomik olarak bir sıkıntım yok. Koray Hoca daha açık alanlarda çok greftle, Keser Hoca daha dar alanlarda az greftle ekim yaptığı için ben Keser Hoca'ya gitmeye daha yakınım şu an için. Benim açıklığım için siz ne dersiniz ? Ve Keser Hoca tekrardan ekim yapmaya ne zaman başlayacak bilgisi olan var mı ?