Uzun süredir forumu takip ediyordum.Burdaki sonuçlara göre karar verip Serkan ayginda karar kıldım.Ekim öncesi ilaç takviyesi kullanmadım.Ekimden 2 hafta sonra xpecia+propecia başlamayı düşünüyorum yan etki görürsem xpecia ile devam etmeyi düşünüyorum.Ekimden 2 gün önce muayene olmaya gittim Serkan beyi sadece orda gördüm 5 dk kadar muayene etti muhabbet ettik ve on cizgiyi belirledi.Ekim merkezinin ilgisi alakası gayet güzeldi Koç hastanesinde yapıldı ekim yaklaşık 5.5 saat sürdü.Greft alımı 3 saat ekim 2.5 saat kadar sürdü.İbrahim bey ve ekibi işlemi yapti.Ekim esnasında ve ilk gün çok ağrı hissetmedim ekim sırasında sadece sıkıldım ekstra ağrı falan bişey olmadi sadece anestezi yapılırken iğneler hafif hissediliyor oda çok hafif.Ekimi yapan ekip gayet ilgili ve ozenliydi umarım sonuçta güzel olur, cunku ilgi alakadan çok sonuç daha önemli oluyor bizim için.Arka bölgede skar vardı küçüklükten kalan oraya da 50 greftlik bir ekim yapıldı.Sakaklara ve orta az saçlı bölgeye dhi ile ekim yapıldı on cizgi ve saçsız kısma fue yontemiyle yaklaşık tekli 550 ikili 1850 üçlü 1300 dörtlü 200 ve sakaldan300 greft alındı Ekim öncesi fotoğraflarım eski telefonda kaldı ve telefon bozuldu 1 2 gün sonra onları atacağım.Değerli yorumlarınızı bekliyorum.Umarim konu içinde bir hata yapmamisimdir.