Saç Ekimi Sonuçları
Hayirli ramazanlar arkadaslar. Bugün 60. günümdeyim. Resimleri paylasiyorum. Yorumlariniz icin tskler
Öncelikle merhabalar. Ben bu sayfayı yıllardır takip ediyorum üye değildim üye oldum saç ektirmeyi düşünüyorum çok uzun süredir ancak birturlu karar veremedim . Serkan aygin mi serdar gorkem mi hakan Doğanay mi derken kafayı yiyecem bu gidişle . Serkan aygin ekimi olduğu için , hangi ekibin ektiği hakkında bilgi verebilirmisin ve fiyat ne kadar .
Güzel gözüküyor, daha da güzel olacak, gönlünüze göre olsun, takip ediyorum paylaşımlarınızı; geçmiş olsun
Selam dostum,Ben de yeni ektirdim orada. Tam 3 ay gerindeyim. Şu anki saçların karsidan dikkat çekiyor mu? Fotoğraf net ama gündelik hayatı merak ediyorum. Sen bir sıkıntı yaşıyor musun?
Kızarlık devam ediyormu hayırlı olsun..
süreç normal kardeşim bundan sonra artarak devam ederkızarıklı kişiden kişiye cild hassasiyeti olarak farklılık gösterir senın cıldın bıraz hassas gibi beyaz tenlısın sanırım gerçer zamanla saçlar çıktıkça
Sakaklar cok acik kalmis diye tepkiler geliyo, sizcede öylemi bi tedirginlik basladi ister istemez. Sac cizgisinin arkada olmasi mantigima yatiyodu sakaklari acik birakmalarini anliyamadim