Üstadım nedir bunun hakkı? Konu verteks olduğu için tek ekimde kapatılamayabileceğine hazırlamıştım kendimi. Sonrasında bir ekim daha yaptırmayı muhtemel görüyordum. Daha tabi bunları konuşmak için erken ama hazır seni bulmuşken sorayım.
Tepe bölgesi alan olarak geniş bir yer , orayı gözlemlenebileceğin acı ise direkt yukardan oluyor ön çizgi gibi karşıdan değil. Yön itibariyle de zor bir bölge saçların üst üste binerek birbirlerini kamufle edebildikleri bir bölge değil.
Sakal yapısı sebebi ile doğal olmadığından ancak bu tip göze pek gelmeyen bölgelerde aralara dolgu olarak kullanılabiliniyor. Tekli greft olduğu için tek basına pek birsey ifade etmiyor maalesef.
1200 sakal kılı 800 saç grefti ile çok beklentiye girme o alan için...
Tepe ekimlerinde fikrimce parmak ısırtacak başarıyı yakalayan tek kişi keser hoca forumda 2000-2500 greft ile (tamamı çoklu saç grefti) güzel diyebileceğimiz sonuçlar elde ettiği konular var. Arama motoruna keser tepe -vertex yazarsan Çıkar... görebileceğin en iyi tepe sonucları karşına çıkanlar bu şekilde o sonucları refere alarak beklentini ayarlayabilirsin..