Saç Ekimi Sonuçları
Son duurm nedir kardeşim resim paylaşır mısın
Kardeşim kendi saçımı çok iyi analiz edebildiğimden emin değilim ama sanırım şok ekilenlerin neredeyse tamamını götürdü. %15-20 kaldı diyebilirim. Şok dökülme geçen hafta bitti. Bence 35. güne kadar iyi gelmiştim. Çok bi dökülmem olmamıştı. Fakat 35-45 arası çok hızlı döküldü. 45-55 arası ilk başlardaki gibi azaldı. Şimdi de duşta 3-5 tane geliyor. Açıkçası ben şoku az atlatacağımı düşünüyordum ama moraller bozuk. Yorumlarınızı bekliyorum.
moralini bozma nazik davrandıgın için dökülmeyen saçlar bugünlerde şoku tamamlıyor sürec normal seyrinde şok tabikide az olması ekim sürecini daha rahat atlamanı sağlıyacktır ama çok döküldü diyede çıkmayacak anlamına gelmez önümüzdeki 10 gün içinde tek tük dökülme yaşayabilirsin sonrası çıkış evresi kafandaki kızarıklık büyük oranla azalmış buda senin yanıltır 35.günlerde ki kızarık kafanla kapatıcılık suanki kızarık olmayan kafanla farklılık gösterir saç tellerin kaliteli alan açıklığı az çok iyi bir sonuç alacagını düşünüyorum
süreciniz güzel zor günler geride kalmış şu anki görünüm gayet güzel artık çıkışları gözlemlemek lazım. Geçmiş olsun şimdiden