Abi saç tellerin çok kaliteliymiş ekim öncesi ben güzel sonuç alacağını düşünüyorum planlama da çok iyi gözüküyor Finasteride kullandığını yazmışsın o mu saçlarını bu kadar kaliteleştirdi kalınlaştırdı ben 21 yaşındayım yeni başladım finasteride etki alabilir miyim acaba
Kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim. Senin konunu da inceledim buradan yazayım o konuyu da uplarım. İlk gönderide kullandığım medikal tedavileri yazdım. Evet finasteride içeren proscar da kullanıyorum ve saç kaliteme etki ettiğini düşünüyorum. Çok değil ama az da değil.
Sana gelecek olursak bence saç ekimi için iki kural var. İyi ekim yapan bir yer bul ve sınırlı olan donörü maksimum fayda sağlayacak şekilde taşı. Sende henüz donörün kapasitesi net değil. Dökülecek alan belli değil. Finasteride'i kullan fakat bu stratejide 40'a kadar kullanman lazım. Bu bir ilaç sonuçta. 10 yıl sonra aynı etki için daha fazla doz gerekecek.
Ben senin yerinde olsam allahtan saç ekimi operasyonları gelişti deyip saç ekimi yaptırana kadar dökülenleri ekim alanı olarak görürüm. Babamın dayımın amcamın fotoğraflarına bakar dökülen varsa hangi yaşlarda nasıl döküldüğünü incelerim. Kendi dökülme alanım yavaş yavaş netleşince de (25-27-30 ne zamansa) gider ektiririm. O zamana kadar giderim sporuma, saçları da 3 numara kullanırım. Finasteride'i ekim öncesi ve ekim sonrası birer yıl olacak şekilde kullanırım. Saç dökülmesini de gram kafama takmam.