Gönderen Konu: Serdar Gökrem 3050 greft Saç Ekimi  (Okunma sayısı 6415 defa)

saybek

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Serdar Gökrem 3050 greft Saç Ekimi
« Yanıtla #31 : 29 Mayıs 2020, 00:53:06 »
Saçların çok kaliteliymiş. Bence sizi tatmin edecek bor sonuç alacaksınız
saç ekimim

BE ASTHETİC OPR. DR. BİLGEHAN AYDIN - 4950 Greft Saç Ekimi-28.03.2020 / 32 Yaş

Propecia ve xpecia
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13280.0

ercüment

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 29 Mayıs 2020, 02:26:14 »
Ben de Sedar Hoca ve ekibinin seyrek ekim yaptığını düşünenlerdenim; ancak şu an için süreciniz gayet iyi gidiyor izlenimi oluştu bende, maaşallah.

Sizi tam olarak rahatsız eden şey nedir ?
Seyrek ekim zaten Serdar hocanın en büyük eksisi. Adı sanı duyulmamış ekim merkezleri bile daha sık ekimler yapabiliyor. Beni rahatsız eden ön çizgim çok geriden alındı. Daha önde istememe rağmen hoca yanaşmadı. Sol tarafta da çıkış olmadı. Hoca geriden geleceğini söyledi ama ben sanmıyorum hiç çıkış gözlemlemiyorum.

ercüment

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 29 Mayıs 2020, 02:33:23 »
Saçların çok kaliteliymiş. Bence sizi tatmin edecek bor sonuç alacaksınız
teşekkür ederim yorumunuz için inşallah. Sizin de ekiminizi inceledim. Bilgehan hoca benim de seçeneklerim arasındaydı ekimlerini de çok beğeniyorum. Gayet güzel ve sık bir ekim gerçekleştirmiş. Süreciniz de gayet iyi gidiyor. Güzel bir sonuç alacaksınız.

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #34 : 01 Haziran 2020, 08:16:39 »
Seyrek ekim zaten Serdar hocanın en büyük eksisi. Adı sanı duyulmamış ekim merkezleri bile daha sık ekimler yapabiliyor. Beni rahatsız eden ön çizgim çok geriden alındı. Daha önde istememe rağmen hoca yanaşmadı. Sol tarafta da çıkış olmadı. Hoca geriden geleceğini söyledi ama ben sanmıyorum hiç çıkış gözlemlemiyorum.

Evet hoca seyrek ekim yapıyor bence de, norwood 6-7 ekimleri yapıyor, ekimleri bölme eğilimi var bu nedenle Sean sayısını da arttırmış oluyor, bence daha karlı bir iş, fakat böylelikle de daha temkinli olunuyor bu da önemli bir detay. Benim ekim mesela mecburen seyrek yapıldı. Bir arkadaş demis, daha kotu yerler daha sıkı Ekim  o yapıyor  ben de şaşırıyorum hep diyorum sen cebine 30000 koyarsın en iyi yerlerden birine gidersin adamın biri merdiven altında  2000 e ektirir onunki daha iyi cikar, ama o yerlerin geriye dönülmeyecek kötü sonuçları da var. Neyse ust bölgemize Ekilen saclar sizin mevcut saçlarla aynı seviyeye gelir, seyrek kalmaz. demişti dersiniz. Sol taraf sonradan kapanıyor ama sonradan kısa kestirdiğinizde iz kalır mı bilmiyorum. Saçınızın oncesinde iyi seviyede olması nedeniyle de başarılı bir ekim olacak bence

SaçsızAdam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 01 Haziran 2020, 11:40:29 »

Haklısınız, benim de gözlemim Serdar Hocan 'nın kendi kafasındaki şablonun dışına pek çıkmadığı yönünde oldu ki kendisinden talebim olmuştu, fakat anlaşılır bir gerekçeyle reddetti. Diğer ekim merkezlerinin daha sık ekim yaptığı konusunda hemfikirim ancak, bazen donör bölgenin de zedelenmemesi ve diğer ekimlere şans verilebilmesi adına bazen bu duruma katlanmak gerekebiliyor ki benim hocaya başvurmamdaki en büyük neden buydu. Tabii gönül sizin de ifade ettiğiniz gibi daha sık bir ekim olmasından yana.

Benzer süreler içerisinde olduğumuz için bence 180 günlük sürenin dolmasını bekleyelim. Benim de hiç çıkış gözlemlemediğim alanlarlar var ve ben de endişeliyim açıkçası, 180. günün şafağında yeniden değerlendirmek daha mantıklı gibi.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 01 Haziran 2020, 12:16:15 »
Hocam daha çok erken bence ümitsizliğe kapılmayın. Serdar Hoca ektiklerinin çıkma ortalamasında Türkiye standartları üzerinde bir ekimci bence. Nekroz, planlama, ekim yöntemi ve sıklığı konusunda eleştiri getirebiliriz ama geniş alanlarda Nw5-Nw6 da bu kadar iyi kapatıcılık sağlamak her babayiğidin harcı değil. Ekimi seanslara bölmek ekim merkezinin işine geliyor gibi gözükse de temelde ektirenin kârına bir durum.
Plânlamanız bana da biraz absürd  geldi ama total de bakalım sonuç ne olacak.

ercüment

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 02 Haziran 2020, 14:13:21 »
Evet hoca seyrek ekim yapıyor bence de, norwood 6-7 ekimleri yapıyor, ekimleri bölme eğilimi var bu nedenle Sean sayısını da arttırmış oluyor, bence daha karlı bir iş, fakat böylelikle de daha temkinli olunuyor bu da önemli bir detay. Benim ekim mesela mecburen seyrek yapıldı. Bir arkadaş demis, daha kotu yerler daha sıkı Ekim  o yapıyor  ben de şaşırıyorum hep diyorum sen cebine 30000 koyarsın en iyi yerlerden birine gidersin adamın biri merdiven altında  2000 e ektirir onunki daha iyi cikar, ama o yerlerin geriye dönülmeyecek kötü sonuçları da var. Neyse ust bölgemize Ekilen saclar sizin mevcut saçlarla aynı seviyeye gelir, seyrek kalmaz. demişti dersiniz. Sol taraf sonradan kapanıyor ama sonradan kısa kestirdiğinizde iz kalır mı bilmiyorum. Saçınızın oncesinde iyi seviyede olması nedeniyle de başarılı bir ekim olacak bence
değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi kapanır. Ön çizgi benim için çok önemliydi o yüzden bu telaşım. Umarım yanılırım

ercüment

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 02 Haziran 2020, 14:18:22 »
Haklısınız, benim de gözlemim Serdar Hocan 'nın kendi kafasındaki şablonun dışına pek çıkmadığı yönünde oldu ki kendisinden talebim olmuştu, fakat anlaşılır bir gerekçeyle reddetti. Diğer ekim merkezlerinin daha sık ekim yaptığı konusunda hemfikirim ancak, bazen donör bölgenin de zedelenmemesi ve diğer ekimlere şans verilebilmesi adına bazen bu duruma katlanmak gerekebiliyor ki benim hocaya başvurmamdaki en büyük neden buydu. Tabii gönül sizin de ifade ettiğiniz gibi daha sık bir ekim olmasından yana.

Benzer süreler içerisinde olduğumuz için bence 180 günlük sürenin dolmasını bekleyelim. Benim de hiç çıkış gözlemlemediğim alanlarlar var ve ben de endişeliyim açıkçası, 180. günün şafağında yeniden değerlendirmek daha mantıklı gibi.
Evet sanırım çoğumuzun hocayı tercih sebebi hatasız bir alım yapıyor olması.

180. günde de 240. günün beklenmesi söylenecek. Ama ekim olan yer aşağı yukarı kendini belli ediyor. Benim sol bölgede hiç ekim yok gibi. Umarım yanılıyorumdur bekleyip göreceğiz

ercüment

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 02 Haziran 2020, 14:24:43 »
Hocam daha çok erken bence ümitsizliğe kapılmayın. Serdar Hoca ektiklerinin çıkma ortalamasında Türkiye standartları üzerinde bir ekimci bence. Nekroz, planlama, ekim yöntemi ve sıklığı konusunda eleştiri getirebiliriz ama geniş alanlarda Nw5-Nw6 da bu kadar iyi kapatıcılık sağlamak her babayiğidin harcı değil. Ekimi seanslara bölmek ekim merkezinin işine geliyor gibi gözükse de temelde ektirenin kârına bir durum.
Plânlamanız bana da biraz absürd  geldi ama total de bakalım sonuç ne olacak.
yorumunuz için teşekkür ederim. Evet Serdar hoca seyrek ekim yaparak çıkma işini garantiliyor.
  Planlama konusunda ön orta sonradan tepe şeklinde konusulmuştu. Ekime gittiğimde saçlı alana giremem dedi ve bu şekilde bir ekim çıktı. Hoca kafasındaki düşünceden pek ödün vermiyor. Bakalım bekleyip göreceğiz.

ercüment

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 13 Temmuz 2020, 11:19:12 »
170. Gün arkadaşlar. Saçları dikmeye başladık  :) Değerli yorumlarınızı bekliyorum

ercüment

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 13 Temmuz 2020, 11:20:10 »
.

Ugrbolviski

• Full Member
« Yanıtla #42 : 13 Temmuz 2020, 11:27:10 »
Başarılı sonuç hocam, ilerleyen süreçte daha da kalınlaşıp saç formunu aldığında aynanın karşından ayrılmazsın, güle güle tara

ercüment

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 14 Temmuz 2020, 16:37:42 »
Başarılı sonuç hocam, ilerleyen süreçte daha da kalınlaşıp saç formunu aldığında aynanın karşından ayrılmazsın, güle güle tara
teşekkür ederim. İnşallah..

ercüment

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 08 Şubat 2021, 10:25:03 »
Merhaba. An itibariyle saç ekimi için sonuç diyebileceğimiz süreç olan bir yılı tamamlamış bulunmaktayım. Uzun zamandır güncelleme yapmadım sürecin tamamlanmasını bekledim. Malesef sonuç istediğim gibi olmadı. Zaten ekim planlamam başından beri hatalıydı. Ön çizgi çok geriden alınmıştı. Ekim öncesi saçımla arasında neredeyse fark yok gibi.. Serdar hocayla görüştüm. Benim ektiğim çıkmış senin kendi saçların dökülmüş xpecia kullan gibi şeyler söyledi. Yani çoğu ekim merkezi gibi ekiminin arkasında durmadı.. Bu ekim merkezini düşünenler için sonucu paylaşıyorum..

Facebook Twitter Instagram