Gönderen Konu: Kafaya alınan darbe  (Okunma sayısı 30544 defa)

Zeyer

• Ziyaretçi
Kafaya alınan darbe
« : 22 Ağustos 2015, 20:09:52 »
Merhaba arkadaşlar bugün başıma talihsiz bir olay geldi sabah ben uykudayken abimin oğlu elinde oyuncak kürekle saç ekimi yapılan ön bölgeye sertçe hızlı bir şekilde vurdu  ön tarafım karpuz kabuğu gibi sert hissetmedim  ta ki enseme vuruncaya kadar belliki ön tarafımı bayağı bi hırpalamış ekim yapılan alana çikolatalı elleriyle müdahale etmiş büyük bir tedirginlikle kalktım aynaya baktığımda kafamda çikolata izleri var nazik bir şekilde yıkama yaptım geçti tamda şu aralar şok dökülme dönemine girdiğim bir anda ekim yapılan alana gelen darbenin köklere zararı olurmu ? 23 gün geçmesine rağmen ön bölgem hala sert bu normalmidir arkadaşlar yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

agaleee

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Kafaya alınan darbe
« Yanıtla #1 : 22 Ağustos 2015, 21:40:25 »
Resim yuklerseniz daha yardımcı oluruz böyle bisey söylenmesi pek iç açıcı olmaz

Pardon21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Ağustos 2015, 21:49:43 »
Kökler 12 gün icerisinde tam olarak tutunuyor . Zarar geldigini sanmiyorum insallah gelmemistir .

Zeyer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 22 Ağustos 2015, 22:04:55 »
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim bende zarar geldiğini düşünmüyorum ama psikoloji işte o anki refleks .. vurduğu yer ön bölge olunca köklerin travma geçirme olasılığı yüksek diye düşündüm şu an için ağrı falan yok olsa bile ben hissetmiyorum merak ettiğim nokta şu ön bölgedeki sertlik ve hissizlik herkeste oluyormu sanki doktor ön bölgeye ceviz kabuğu ekmiş gibi 

Pardon21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Ağustos 2015, 22:09:12 »
Öyle tabi o kadar serum veriyorlar oraya bide  anestezi yapıyolarlar üstüne de 3 bin tane delik açıyolar oranın yumuşak olmasıni beklemek  tuhaf olur :) benim 2 ay geçti hala uyuşukluk ve sertlik devam ediyo ama azalarak :)

Zeyer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 22 Ağustos 2015, 22:17:35 »
Pardon21 sağol yorumun için demekki süreç normal olarak devam ediyor diyebiliriz bugün yıkamadan sonra dikkatimi çeken bir olay daha vardı sağ işaret parmağımla önde yapışan ekilmiş kılı hafifçe kibar bir şekilde kaldırdırım sola kaydı ikinci bir hamle yaptım bu seferde yukarı kalktı dedim  ne oluyo  ekilen kıllar resmen dans ediyor çok hassaslar sevmeye düzeltmeye gelmiyorlar

Pardon21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Ağustos 2015, 22:20:10 »
5.günden sonra greft açısı degismez :) yani oynatabilirsin ama o saç ekildiği açıda çıkar :)

Zeyer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 22 Ağustos 2015, 22:41:18 »
Neyse arkadaşlar hepimiz için arzu ettiğimiz ekimler olur inşallah bu dönemde saç ekimi gerçekleştiren tüm arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum sağlıcakla kalın.

burqa1

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 23 Ağustos 2015, 12:48:39 »
23 gününüzdesiniz artık kökler kafanın içinde bütün kökler hapsolmuştur içine kapanmıştır her yeriniz tabi önlem almak hep şart ama dikkat edin bişey olmaz bence moralinizi bozmaya gerek yok

Zeyer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 23 Ağustos 2015, 13:24:41 »
Yorumun için teşekkür ederim Burqa hepimizin ortak kaygısı şok dökülme evresinde köklerin tutup tutmadığı bunu çoğu arkadaşımız yaşıyor zor bir süreç sabırla beklememiz lazım  en iyisi süreci doğal akışına bırakmak
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 15:40:22 Gönderen: Zeyer »

burqa1

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 23 Ağustos 2015, 16:51:56 »
bu işin %50 side stres ve moraldir bunlarıda halletinmi tedavinin %50 sinide halletmiş olursun olan olduğu için artık geri dönüşü olmadığı için kafaya takmamak lazım kafaya darbe aldığın tam o bölgenin fotolarını ayrıntılı çek gün gün çek dosya yap sırala ekim önceside o bölgede nekadar saç ekilmiş tahminine göre final halinde değerlendir bakalım kayıp olmusmu olmamısmı diye insallah öyle bişey olmaz ve olmazda zaten delikler kapandı kök içerde kaldı bişeycik olmaz yani kök şuan deri altında dışında değil sonuçta sıkma canını şu 4 aylık süreci atlattıktan snra 7 ayında finalin yakınlıgını anlıcaksın tekrar gecmis olsun..

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 26 Ağustos 2015, 03:03:11 »
Hocam saç ekimin ardından ilk bir hafta çok önemlidir. Özellikle ilk üç gün çok iyi korumak gerekir. İlk bir hafta on günlük dilimin ardından başa darbe aldıysanız sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum. Başınıza daha ağır bir cisimle veya bir duvara vurmanız gibi bir etki durumu söz konusu olsa sorun ciddi olabilirdi. Darbe önem arz etmiş olsa, mutlaka kanama gerçekleşirdi. Kökler oturduğundan kanama işlemi bile olmamış.

son attığınız fotoğraftaki siyah noktalar benim düşünceme göre yeni çıkan saç telleri. Şok dökülmede saç öyle dökülmez. Çünkü dökülen saç aylar sonra çıktığından bir uyku evresine girer. bu nedenle kökün ucunu göremezsiniz. Bazı bölgelerde saçlar dökülmenin ardından kısa bir süre sonra çıkış evresine hemen geçebiliyor. Benim son fotoları gördünüz. Yeni çıkışlar çok belirgin olarak gözüküyor. Elbette tüm bölgeler için geçerli değil. Uyku evresine giren saçlarda var. O siyahlar büyük ihtimal yeni çıkan saçlar. bir haftaya kadar zaten uzama gerçekleşir.

Korkacak bir durum yok.. Dilerim gönlünüzce olur.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

Zeyer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 26 Ağustos 2015, 03:13:30 »
İron kardeşim yorumun için çok sağol şakaklar genelde ilk dökülen yer oluyor iki gün öncesine kadar orada siyahlık yoktu bugün fark ettim ufak ufak görünce bu saatte heyecandan konu komşuyu uyandırdım :)

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 26 Ağustos 2015, 03:18:43 »
:) Alemsin hocam.. Şakaklar bende en son dökülen yer oldu. Şok dökülmeye en çok direnen de yine şakaklar oldu. Kişiden kişiye değişiyor.

Saçlarınız yavaştan yavaştan yola çıkmaya başlamış, hadi gözünüz aydın..İnşallah ekilenlerin hepsi gelir ve güzel bir sonuç olur.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

Zeyer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 26 Ağustos 2015, 03:33:39 »
Sağol kardeşim güzel dileklerin için Allah razı olsun 1 ay'ı dolduruyoruz donör alan ve yanları düzeltmenin vakti geldi

Facebook Twitter Instagram