Senin yerinde olsam iptal ederdim ekimi aldığım güne kaparo vermişsin kısaca o gün senin keyfi gün değişecekse kaparo kadar daha indirim yapmaları etik olan.
Ben gördüğüm her şeyi anlatmak isterim. Açıkçası ekim sürecinden ( alım kanal açımı ve ekim ) memnunum.
Bu ekim merkezinden güzel sonuç almış arkadaşım da var. O da memnundu.
Fiyat olarak piyasanın da altında.
Sonuç da güzel. Dolayısıyla ben yazılımcı olarak girdi ve çıktıya odaklandım.
Girdi :4000 ₺
Çıktı: Taramaya müsait saçlar
Memnun olmadığım şeyleri de açıklamam lazım tabii. Mesela kan tahlili gibi bit şey yapılmadı. Hanım efendi ilaç kullanıyor musun bir hastalığın var mı diyip bu soru sonunda ekim için ameliyat haneye geçirdi.
İşlem direk saç alımıyla başladı. Öncesinde doktor gelip “bu saç için şu kadar alım olmalı ve bu alım şu bölgelerden yapılmalı” gibi bir şey demedi. Ayrıca herhangi bir tahlil yapılmadığı için ben korona veya giv gibi bir haatalık taşısam benden sonra saç ekimi yapacaklara geçmiş olsun. Her kişi için ayrı alet kullanıldığı iddia edilse de bana gerçekçi gelmedi. Verdiğim 4000 liraya tüm aletler yenileniyorsa ben de saç ekimi işine gireyim:)
bunları da söylemem gerek ekim yapacak arkadaşlara. Ben bunları göze aldım.yani hitell Patron ekim öncesi 4500’den 4000’e indirmiştim fiyatı zaten bir de ekstradan seans değişikliği için indirim yapmayacaklarını biliyordum. İptal için de çok geçti hem yoldaydım hem de kaporayı riske atmayayım dedim.
Sonuç güzel olsun da benim için gerisinin önemi yok artık.