Arkadaşlar merhabalar başlıktan da anlayacağınız üzere haftaya perşembe günü yani 12 Mart 2020'de Ankara Fehmi Armani saç ekim merkezinde ekimi planladık. Attığım fotoğraflarda 3500 greft civarı olur dendi ve tek seans planlandı. Muayeneye gelin sonra tarih belirleyelim dediler ama ben istanbulda yaşadığımdan direk tarih belirleyelim dedim. Muayene için daha fazla vakit kaybetmek istemedim.
Aklımda bir kaç soru var aslında birisi ramazan geliyor iki ay sonra oruç tutmamın beslenmeyi göz önüne aldığımızda etkisi sizce nasıl olur? Bir de alacağım ilaçlar olacak sanırım onları da nasıl alacağım çok bilmiyorum. Günde iki kere alınan olursa sahur/iftar yaparım herhalde.
Diğer soru ise ekimden sonra alınacak ilaçlar. Bunlar için ayrı konu açıldıysa oranın linkini de atabilirsiniz. Tabi herkes aynı ilaçları mı alıyor onu da bilmiyorum. Sonuçta 2500 ektiren de var 5000 ektiren de.
Bu arada forumu bir kaç aydır takip ediyorum. Başta her konuyu cevaplayan yöneticiler ve diğer arkadaşlara telekkür eder dualarınızı beklerim
Saçımın ekim öncesini atıyorum diğer süreçleri de gün-gün / ay-ay paylaşacağım takipte kalın