Gönderen Konu: Dr Sait Can saç ekim (Batman Özel Yaşam hastanesi) 4200 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 13429 defa)

Mct

• Full Member
İlk olarak herkese iyi günler. Ben 22 yaşındayım. 4 yıldır agresif bi şekilde sürmekte olan bi saç dökülmesi yaşıyorum. Askerde iken ekim saç ekimi yaptırmaya karar verdim. Van'da yaşıyor olduğum için yakınlarda bi yerde ekim merkezi araştırmaya karar verdim ve bütçem dahilinde Batman'da olan Dr Sait Can Saç Ekim merkezinde ekim yaptırmaya karar verdim. Oraya gittiğimde güzel bi ilgiyle karşılandım. Saçlarımın dökülmesi doğrultusunda bana verteks harici tam bölge bi ekim yapılmasının doğru olduğu söylendi. Varolan saçlar aşırı seyrek ve güçsüz olduğu için oraların tamamı.dökülmüş gibi varsayarak tüm bölgeye sık bi çalışma yapacağız dediler. Bende onayladım. Ve ekime başlandı. Toplam 11 saat süren bir süreç oldu son 1 saat dışında pek ağrı hissetmedim. Lokal anesteside dahi pek ağrı yaşamadım. Şu anda sürecin 24. Günündeyim. Ekim yaptırdığımda kendi ekim merkezlerinde hizmet veriyorlardı. Çok kısa bi süre sonrada hastane ortamına taşındılar. Kabuk alımını da taşındıkları özel hastane ortamında yaptık. Zaten telefonda dahi ekime geldiğiniz tarihe göre ekimimizi hastanede de yapabiliriz demişlerdi. Sitede kendilerine ait hicbir ekim sürecine rastlamadım. Kendim böyle bi konu açmak istedim
« Son Düzenleme: 06 Mart 2020, 14:03:15 Gönderen: Mct »
- Her sabah 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü
- Her sabah aç karnına bir bardak limonlu yeşilçay
- Kahvaltıdan sonra Voonka D Vitamini (1000)
- haftanın 5 günü, günde 1 mg proscar/finasterid (11:30'da)
- 3 günde bir dutasterid 0,5 mg kapsül (11:30'da)
-  Her Akşam yemeğinden sonra magnezyum (250 mg)
Farklı Saç Ekimi Sonuçları

Mct

• Full Member
Bunlar operasyon öncesi. seyrelen bölgedeki saçlar zayıftı. Şimdi de sonrasına dair birkaç foto atacağım. Ama ekimin ilk günü bi talihsizlik yaşayıp araca binerken kafamı çarptım. O nedenle kendileri tarafından bana önerilen serumu fotolarda o bölgeye dökmüş olmamdan kaynaklı kırmızı bi görüntü var
« Son Düzenleme: 09 Mart 2020, 15:22:47 Gönderen: Mct »

Mct

• Full Member
Şimdi sırasıyla ekim günü görüntüsü, ekimden 3 gün sonraki ense görüntüsü, ekimden 5 gün sonra tepe görüntüsü ve ekumin 10. Gün görüntüsü var. Sık bir ekim olmuş gibi görünüyor. Sizin de yorumlarınızı bekliyorum

Mct

• Full Member
Bublar da ekim sonrası 17. Gün görüntüsü. Şok hafiften hafiften başlamış durumdaydı

MuhendisBey06

• SAÇ EKİMİM
  • Sr. Member
Hayırlı olsun Kardeşim. 22 yaş çok erken diye biliyorum.Dökülme şiddetin devam ediyorsa ilerde bu problem olabilir. Gayet estetik duruyor şu haliyle bile. Verteks kısmında zayıf güçsüz saçların var finasterid kullan istersen.
Lifehair Şahin Çelik 3900 Greft Ekimim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12145.0

Mct

• Full Member
Hayırlı olsun Kardeşim. 22 yaş çok erken diye biliyorum.Dökülme şiddetin devam ediyorsa ilerde bu problem olabilir. Gayet estetik duruyor şu haliyle bile. Verteks kısmında zayıf güçsüz saçların var finasterid kullan istersen.

Aslında dediginiz gibi 22 yaş çok erken bi yaş ama ben saçlarımi yıllardır çok hor kullandım. Hergün fön hergün jole. Ve minoxidil kullandığım zaman saçlar resmen kıyım yaşadı. Varolan saçlar da çok cılızdı be ancak losyonlarla canlı tutabiliyordum. Bıraktığımda minyatürleşiyorlardı. Saçlar belki de27 yaşında ulaşacağı seyrekliğe 22'de ulaştı. Bir yıl sonra tepe tamamiyle boş olacak ve ben bu görüntüyü görmeden kalıcı bi çözüm istedim. Ekime karar verdim. Ekim de bayağı sıkı gibi duruyor ilk günden beri. 4200 greftin 3800'ü falan çıksa görüntüde çok farkettirecektir. Bu arada nasıl bi sıkıntı olabilir tiyo verir misiniz? Ekilen saçlara.etki eder mi ki (:
« Son Düzenleme: 05 Mart 2020, 20:30:16 Gönderen: Mct »

secretservice

• Hero Member
geçmiş olsun, bence çok estetik duruyor ekilen saçlar, inşallah sonuç mutlu eder takipteyiz..

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
 Van da merkez araştırdınızmı hiç benim bildiğim roal ekim merkezi falan var

AdnanN

• Hero Member
hayırlı olsun keşke ortalara ve tepeye ekim yaptırmasaydında sadece öne ektirseydin saçın güzelmiş gereksiz geldi bana.

Mct

• Full Member
hayırlı olsun keşke ortalara ve tepeye ekim yaptırmasaydında sadece öne ektirseydin saçın güzelmiş gereksiz geldi bana.

Hocam görüntü aldatmasın. Üst bölgenin böyle görünmesi için hergün saç işçiliği sergiliyordum.  Tepedeki saçların 1 yıldan fazla ömrü yoktu. Sonra tüylenecekti. Dediginiz gibi bi ekim yapıp daha sonuç ortaya çıkmadan 2. Bi ekim gereği oluşacaktı buna adım gibi eminim

Mct

• Full Member
Van da merkez araştırdınızmı hiç benim bildiğim roal ekim merkezi falan var

Van'da ekim üzerine yoğunlaşmıs bi merkez veya hastane yok gibi. En azından böyle bilinen bi yer

Mct

• Full Member
geçmiş olsun, bence çok estetik duruyor ekilen saçlar, inşallah sonuç mutlu eder takipteyiz..

Teşekkür ederim. Bende iyi olur diye umut ediyorum. 2 yılda saçlarım %60 oranında seyreldi nerdeyse. Bu kadar hızlı gelişince görüntüye alışamadım. Ani bi kararla ekime karar verdim. Umarım pişman olmam (:

Feys

• Full Member
4200 lik ihtiyacın yokmuş gerçi, keşke sadece 2500, 3000 lik greft le sadece ön tarafa yapsaydın yeterdi bence, Çünkü yaşından dolayı yıllar geçtikçe dökülme devam edecektir. Ama bu ekim seni çok mutlu edecektir çok güzel görünüyor. Hayırlı olsun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Yaşın çok erken Saç durumuna göre çok fazla bir ekim sık saçların arasına fazla girilmiş bana gereksiz geldi. sadece ön frontal ile ve hafif seyrek alanlar için 2500 greftlik bir ekim yeterliymiş umarım var olan saçların zarar görmez ya da bundan sonra daha hızlı dökülmez.
Global Moderator

Mct

• Full Member
4200 lik ihtiyacın yokmuş gerçi, keşke sadece 2500, 3000 lik greft le sadece ön tarafa yapsaydın yeterdi bence, Çünkü yaşından dolayı yıllar geçtikçe dökülme devam edecektir. Ama bu ekim seni çok mutlu edecektir çok güzel görünüyor. Hayırlı olsun

Aslında bende dökülmenin devam edeceğini varsayarak kendilerinden benim için günü kurtaracak değil de seyrek olan tepenin tamamına memnuniyet hissedeceğim sık bi ekim istemiştim (:

Facebook Twitter Instagram