Gönderen Konu: Dr Sait Can saç ekim (Batman Özel Yaşam hastanesi) 4200 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 13652 defa)

Mct

• Full Member
şok dökülmen devam ediyor sanıyorum 39 gün gibi sonlanmış olur

Sizce 39 gün kadar bi süreçte sonlanmasından saçların erken çıkabileceği anlamı da çıkarabilirmiyim. Çünkü kimi insanda 50. Günlere kadar sürüyor ya

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Öyle bir anlam çıkmaz şok dökülme ile çıkışların bir bağlantısı yok.
Global Moderator

Mct

• Full Member
Öyle bir anlam çıkmaz şok dökülme ile çıkışların bir bağlantısı yok.

Bundan sonraki yıllarda saç ekiminden beklediğim en önemli 2 gelişmeden birisi şok dökülme olmadan saçın uzamasını sağlayabilecek bi sistem olacak. Dökülenin çıkmasını beklemek çok zor oluyordur hocam 😂
- Her sabah 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü
- Her sabah aç karnına bir bardak limonlu yeşilçay
- Kahvaltıdan sonra Voonka D Vitamini (1000)
- haftanın 5 günü, günde 1 mg proscar/finasterid (11:30'da)
- 3 günde bir dutasterid 0,5 mg kapsül (11:30'da)
-  Her Akşam yemeğinden sonra magnezyum (250 mg)

vetakademisyen

• Full Member
Insan her aynaya baktığında morali bozuluyorsa, gençliğin en güzel günlerini bunu dert ederek geçiriyorsa çözüm üretme zamanı gelmemişmidir. Kullanmadığım ilaç kalmadı. Her kullandığım şey saçlarımı daha da döktü. Erken yaşta yaptırmanın yanlış olan yönü var olan saçlar dökülünce ekimin sırıtma riski ise ben zaten ekim sonuçlanmadan o saçların artık minyatürleşip yok olacağını eminim. Benim saçlarım 27 yaşında ulaşacağı noktaya çoktan ulaştı. Başka ne gibi bir risk var sizce erken yaşta yaptırmakta
Erken ektirmenin riski dökülme süreci devam ettiğinden dolayı ektirdikten sonra bir daha ekim yaptırman gerekebilir. Ekimin güzel duruyor bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama kendi saçın gerçekten iyi durumdaymış öyle bahsettiğin gibi minyatürleşme falan yoktu sadece demek istediğimiz çok erken yaptırmışsın toppik falan kullanarak 25-30 yaşını bekleyebilir ondan sonra ekime karar verebilirdin

susak01

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ön hat çizimini çok beğendim sıklığı da çok güzel olmuş bence ben beğendiğim umarım istediğin sonucu alırsın

Mct

• Full Member
Erken ektirmenin riski dökülme süreci devam ettiğinden dolayı ektirdikten sonra bir daha ekim yaptırman gerekebilir. Ekimin güzel duruyor bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama kendi saçın gerçekten iyi durumdaymış öyle bahsettiğin gibi minyatürleşme falan yoktu sadece demek istediğimiz çok erken yaptırmışsın toppik falan kullanarak 25-30 yaşını bekleyebilir ondan sonra ekime karar verebilirdin

Ekilen saçı dökme riski olmasın da birkaç yıl sonra zaten verteks için bi ekim dah gerekecektir. Gerekirse az bi sıklaştırma yapılabilir. Ama şu an bu saç dökülme psikolojisinin üzerimde yaptığı olumsuz etkiye hayatımda daha fazla yer vermek istemedim. Umarım pişman olmam

Mct

• Full Member
Ön hat çizimini çok beğendim sıklığı da çok güzel olmuş bence ben beğendiğim umarım istediğin sonucu alırsın

Çok teşekkürler hocam. Olumlu yorumunuz beni motive etti. Eğer fire olmazsa veya az olursa her türlü memnun olacağım düşüncesindeyim, hayırlısı (:

Mct

• Full Member
34. Gün itibarıyla şakaklar haricinde ekilen saçlardan fazla kalmadı. Görüntüdeki saçların çoğu ekimden önceki saçlarım, biraz zayıflamışlar doğal olarak. Artık bekleme vakti (:
« Son Düzenleme: 15 Mart 2020, 14:09:41 Gönderen: Mct »

papaz

• Yeni üye
  • *
Çok erken ve gereksiz bir ekim olmuş ki yıllar sonra ne demek istediğimizi daha net anlayacaksınız. Bunun dışında süreç olması gereken seyirde ve tabii ekim olmayan saçlar da zayıflamış ekimden dolayı bu net bir şekilde görülüyor, umarım bu süreçte kayba uğramaz. Benim merak ettiğim Batman 'daki bu hekimin uzmanlık alanı tam olarak nedir? Son zamanlarda Batman Dünya hastanesine ciddi bir yönelim var, kulaktan kulağa sonuçlarının iyi olduğuna dair bir söylenti var. Bu bağlamda konunuzu takip etmek farz oldu, umarım güzel ve hayırlı bir netice alırsınız.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Süreç normal seyrinde kardeşim.
Global Moderator

secretservice

• Hero Member
Çok erken ve gereksiz bir ekim olmuş ki yıllar sonra ne demek istediğimizi daha net anlayacaksınız. Bunun dışında süreç olması gereken seyirde ve tabii ekim olmayan saçlar da zayıflamış ekimden dolayı bu net bir şekilde görülüyor, umarım bu süreçte kayba uğramaz. Benim merak ettiğim Batman 'daki bu hekimin uzmanlık alanı tam olarak nedir? Son zamanlarda Batman Dünya hastanesine ciddi bir yönelim var, kulaktan kulağa sonuçlarının iyi olduğuna dair bir söylenti var. Bu bağlamda konunuzu takip etmek farz oldu, umarım güzel ve hayırlı bir netice alırsınız.

hocam çok erken ve gereksiz diyosunuz da bende mesela ekim yaptırdığımda 25 yaşındaydım şuan sürecim devam ediyor 26 oldum. saçın tamamen dökülmesini beklemek tabi ki daha iyi olabilir ama dökülme belki 30da belki de 35de duracak bu zaten ırsi olduğu için ilaç kullansan duruyor bir nebze, ilacı bıraksan gene dökülme devam ediyor, e insanda genç yaşta aynaya bakınca kendine özenerek bakmak istiyor, şahsen ben 35-40 ımdan sonra dökülse saç çok umursamam ama genç yaşta istiyor insan bu yüzden konu sahibini anlayabiliyorum.

Mct

• Full Member
Süreç normal seyrinde kardeşim.

Hocam "erken ekim yaptırdığın için pişman olacaksın" denildiği ve merak ettigim için soruyorum. Dht'nin erken yaşta ekim yapılan saçı dökme gibi bi etkisi varmı? (:

Mct

• Full Member
hocam çok erken ve gereksiz diyosunuz da bende mesela ekim yaptırdığımda 25 yaşındaydım şuan sürecim devam ediyor 26 oldum. saçın tamamen dökülmesini beklemek tabi ki daha iyi olabilir ama dökülme belki 30da belki de 35de duracak bu zaten ırsi olduğu için ilaç kullansan duruyor bir nebze, ilacı bıraksan gene dökülme devam ediyor, e insanda genç yaşta aynaya bakınca kendine özenerek bakmak istiyor, şahsen ben 35-40 ımdan sonra dökülse saç çok umursamam ama genç yaşta istiyor insan bu yüzden konu sahibini anlayabiliyorum.

İşte insanlar bunu anlamıyor. Ben görüntümü çok beğenen bi insan ve sporla iç içe de olduğum için de aynaların karşısından geçemeyen kendini beğenen bi insan olarak saçlarım seyrelmeye başladıktan sonra kendime özen göstermemeye başladım, sporu dahi bıraktım. Bu yaşta bu derece negatif etki eden bi saç dökülmesi için çözümü de bu yaşta hayata geçiremedikten sonra 40 yaşında saçı ne yapacağım (:
« Son Düzenleme: 17 Mart 2020, 12:39:53 Gönderen: Mct »

Mct

• Full Member
36. Gün. Ekim bölgesi dışındaki saçları makinayla düzenli bi şekilde traş ettim. Normal saçla ekim alanının birleştiği yerlerde makinaya başlık takarak ekim bölgesine temas ettirmeden eşitleme yapmaya çalıştım. Yıkama yaparken de saçları ovalarken de artık pek saç gelmiyor. Şok dökülme süreci sonlanana doğru ekim alanı tamamen saçsız olur diye çekiniyordum ama kendi saçlarım az da olsa saçlı görüntü oluşturuyor.

Mct

• Full Member
Ekimin 41. Günündeyim. Her iki tarafta şakaklarda ve orta ön orta bölgede böyle nokta kadar saç telleri var. Tutunamayan greftler mi bunlar. Saçları sertçe ovalayarak yıkamama rağmen dökülmüyorlar

Facebook Twitter Instagram