Gönderen Konu: Dr Sait Can saç ekim (Batman Özel Yaşam hastanesi) 4200 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 13430 defa)

Mct

• Full Member
Yaşın çok erken Saç durumuna göre çok fazla bir ekim sık saçların arasına fazla girilmiş bana gereksiz geldi. sadece ön frontal ile ve hafif seyrek alanlar için 2500 greftlik bir ekim yeterliymiş umarım var olan saçların zarar görmez ya da bundan sonra daha hızlı dökülmez.

Bu fotoğraf açıklığı göstermek adına daha iyi olacaktır. Tepede duran ve seyrelmiş saça güvenerek oranın ekim alanı dışında tutulmasını pek istemedim açıkçası. Hatta vertekse de girilmesinin mümkün olup olmadığını sordum ama bunun şimdi çok doğru bi seçecek olmayacağını ve sadece seyrekliğin belirgin olduğu bölgeye sık bir ekim yapmanın doğru olacağını söylediler. Ekim öncesi ben bu görüntüdeki saçları gözden çıkarmıştım zaten (:
- Her sabah 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü
- Her sabah aç karnına bir bardak limonlu yeşilçay
- Kahvaltıdan sonra Voonka D Vitamini (1000)
- haftanın 5 günü, günde 1 mg proscar/finasterid (11:30'da)
- 3 günde bir dutasterid 0,5 mg kapsül (11:30'da)
-  Her Akşam yemeğinden sonra magnezyum (250 mg)
Farklı Saç Ekimi Sonuçları

emin43

• Sr. Member
Hayırlı olsun ekiminiz , ama bence acele etmişsiniz bu yaşta ekim çok yanlış dökülme yeni başlamış yaş!

Mct

• Full Member
Hayırlı olsun ekiminiz , ama bence acele etmişsiniz bu yaşta ekim çok yanlış dökülme yeni başlamış yaş!

Insan her aynaya baktığında morali bozuluyorsa, gençliğin en güzel günlerini bunu dert ederek geçiriyorsa çözüm üretme zamanı gelmemişmidir. Kullanmadığım ilaç kalmadı. Her kullandığım şey saçlarımı daha da döktü. Erken yaşta yaptırmanın yanlış olan yönü var olan saçlar dökülünce ekimin sırıtma riski ise ben zaten ekim sonuçlanmadan o saçların artık minyatürleşip yok olacağını eminim. Benim saçlarım 27 yaşında ulaşacağı noktaya çoktan ulaştı. Başka ne gibi bir risk var sizce erken yaşta yaptırmakta

Mct

• Full Member
24. Gündeyim. Şok dökülme ekilenlerin yarısı kadarını döktü son 1 haftada. Enseyi de makineyle kısalltttırdım. Sizce durum nasıl ve enseyi makine ile traş ettirmenin bi sakıncası var mıdır. Değerli yorumlarınızı bekliyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donör toparlar kısa zamanda ekim alanıda sağılıklı görünüyor stres yapma sakin sakin geçir zamanını
Global Moderator

Mct

• Full Member
Donör toparlar kısa zamanda ekim alanıda sağılıklı görünüyor stres yapma sakin sakin geçir zamanını

Sadece bi ara forumda gezerken kötü sonuçlanan ekimleri gördüğümde biraz stres olmuştum. Şu bikaç gündür özellikle iyi sonuçlanmış olanlara bakarak motive oluyorum. Bi problem yok şu anlık hocam. Yorumunuz için de teşekkürler (:

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şaç ekimi forumları toz pembe olmaz instagram sayfaları olur kardeşim olumsuzluk olsada halledilmeyecek bir durumun olmaz senin kaybettiğin sadece 7/8 ay zaman olur o yüzden boşa stres yapma sonucun da umarım güzel olacak ben en kötü durum için aksiyon belirttim sadece yanlış anlaşılmasın genelde bu durumlarda kelimeleri dikkatli seçerek yazarım karşıdaki insanı etkilememek için ama bazen yanlış anlaşılmalara da sebebiyet verebiliyor:)

Her şey yolunda güzel düşün güzel olsun
Global Moderator

Mct

• Full Member
Şaç ekimi forumları toz pembe olmaz instagram sayfaları olur kardeşim olumsuzluk olsada halledilmeyecek bir durumun olmaz senin kaybettiğin sadece 7/8 ay zaman olur o yüzden boşa stres yapma sonucun da umarım güzel olacak ben en kötü durum için aksiyon belirttim sadece yanlış anlaşılmasın genelde bu durumlarda kelimeleri dikkatli seçerek yazarım karşıdaki insanı etkilememek için ama bazen yanlış anlaşılmalara da sebebiyet verebiliyor:)

Her şey yolunda güzel düşün güzel olsun

Varsayalım ki bu ilk ekimden iyi bir sonuç aldım. Bu donörden ilerde de bi verteks ekimi çıkar mı sizce

secretservice

• Hero Member
Varsayalım ki bu ilk ekimden iyi bir sonuç aldım. Bu donörden ilerde de bi verteks ekimi çıkar mı sizce

normalde çok rahat çıkar tabi bundan sonra donörün toparlanmasına da bağlı bu ama sen şimdiden verteks falan düşünme, belki de ekilenler çıktığında seni mutlu edecek daha bu çileleri baştan çekmek istemiceksin sonuçta aynaya baktığında arkanı değil önünü görüyorsun  :)

Mct

• Full Member
normalde çok rahat çıkar tabi bundan sonra donörün toparlanmasına da bağlı bu ama sen şimdiden verteks falan düşünme, belki de ekilenler çıktığında seni mutlu edecek daha bu çileleri baştan çekmek istemiceksin sonuçta aynaya baktığında arkanı değil önünü görüyorsun  :)

Umarım dediginiz gibi sonuç güzel olur ve ben uzun bir süre bunları düşünmeden hayatıma yön veririm. Şu an tamamen bu ekimin en iyi şekilde sonuçlanmasına odaklıyım zaten hocam (:

Mct

• Full Member
27. Gündeyim. Şokun götürebileceği çok az saç kaldı. Umarım bu kalan kısım şoktan kurtulur da kendi saçlarımla az da bi görüntü oluşturur (:

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
27. Gündeyim. Şokun götürebileceği çok az saç kaldı. Umarım bu kalan kısım şoktan kurtulur da kendi saçlarımla az da bi görüntü oluşturur (:
çok azmı saç kaldı  ;Dekilenlerin yüzde 70 i duruyo  20 30 gün içinde asıl şoku görceksin inş çok dökülmen olmaz ekimin başarılı görülüyor olur bu saç hayırlı olsun

Mct

• Full Member
çok azmı saç kaldı  ;Dekilenlerin yüzde 70 i duruyo  20 30 gün içinde asıl şoku görceksin inş çok dökülmen olmaz ekimin başarılı görülüyor olur bu saç hayırlı olsun

Hocam görüntüde görüldüğü üzere ekim öncesi ön hatlar haricinde kendi saçlarım da mevcuttu o nedenle şok dökülmenin şu evresindeki görüntüde bi kısım görüntüyü de o saçlar oluşturuyor ki kabuk alımını yaptırdığım 13. Günde görüntü çok sık duruyordu. Sanki bana %70 değil de en fazla %30 kalmıştır gibi geldi. Yorumunuzdaki olumlu görüşünüz için de mutlu oldum. Teşekürler (:

Mct

• Full Member
30. Gündeyim. Şok dökülme tüm şiddetiyle sürüyor. Her seferinde "bu kadarı kafada kalsaydı bari" dedirten bu sürecin sonlarına yaklaşıyoruz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
şok dökülmen devam ediyor sanıyorum 39 gün gibi sonlanmış olur
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram