Saç Ekimi Sonuçları
Hem sıklık hem şıklık; yakışmış kardeşim, daha erken olmasına rağmen harika. Bu hastanenin ekimleri göz kamaştırıyor maşallah.
Çok başarılı hocam. Erken sonuç almışsın. Donör resmide atabilirmisin ?
Süreç iyi ilerliyor baya iyi ama ters ışık etkisi çok fazla . Gün ışığında çekip atabilir misiniz?
reis senin saçlar gerçekten çok önceden belli etmişti kendini iyi olacağı belliydi, maşallah çok güzel gözüküyor. sana soralım sen memnun musun sürecinden? memnun olmadığın noktalar var mı?
Ön taraftaki çıkışları görebiliyorum da tepeyi pek ayırt edemiyorum çıkışlar ne kadar oldu diye düşünüldüğünde. Çünkü orda normal saçlar da vardı. genel olarak %60 kadar bi çıkış olduğunu tahmin ediyorum ve daha çıkışlar bekliyorum. Ama önceki saçlardan kayıp olmuşsa zannettiğimden fazla oranda çıkış olmuş demektir. Şimdilik memnunum. Ama misal cıkıslar devam etmezde böyle kalacak olursa tam memnun hissetmem. Çünkü 4200 greftin yerleştirildiği alan göründüğü gibi geniş değildi ve dağılım sık oldu. Ama dediğim gibi şu anlık süreçten memnunun
7. aya kadar çıkışlar azalarak devam ediyor benim gözlemim hızlı giden ekimlerde 90-180 arası oluyor en büyük fark, sonrasında küçük küçük oluyor azalarak devam ettiği için. inşallah çok daha güzel olur. takviye olarak ne alıyosun şuanda ve devamında ne yapmayı düşünüyosun?
Buyrun hocam
Gayet güzel. Başka çıkış hissediyo musunuz ozellikle arka kısımlarda?
Güle güle tara çok güzel sonuç kardeşim