Gönderen Konu: 3DMension Şampuan  (Okunma sayısı 2118 defa)

Virtüöz

• Hero Member
3DMension Şampuan
« : 05 Mart 2020, 00:43:39 »
Schwarzkopf professional firmasının %100 erkekler için ürettiği saç bakım serisi.İçeriğindeki pantenol,taurin ve karnitin saç dökülmesiyle savaşmak için formüle edilmiş.Taurin araştırmalara göre TGF'yi baskılayıcı etkisiyle saç dökülmesini engellediğini ortaya koymuş.Boğanın testostoronlarından nano teknolojiyle alınan bu molekül saç dökülmesini önleme amaçlı bazı firmalarca kullanılıyor (Kerastase,BC) aralarında en uygun fiyatlısıda 3DMension.Peki siz ne düşünüyorsunuz?

Ben kullanmaya yeni başladım sonuçlarını bildiririm.

BlackShadow

• Jr. Member
  • **
Ynt: 3DMension Şampuan
« Yanıtla #1 : 07 Mart 2020, 02:38:34 »
Sonuçlarını bekliyorum.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 07 Mart 2020, 03:05:12 »
Sonuçlarını bekliyorum.

Öncelikle ilk izlenimim menthol ferahlığı o kadar net ki kafa derin rahatlıyor.Kokusunda ise parfüm yok menthol var.Kıvamı jel gibi saydam.Köpürmesi kararında tam dengelenmiş.Kaliteli ürün olduğu anlaşılıyor.Sonuçta schwarzkopft.Erkeklere özel hissettirmeside cabası.Bir ay sonra sonuçları yazarım.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

BlackShadow

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 24 Mart 2020, 19:25:51 »
Kesinlikle önermiyorum. Saç dökülmemi normale göre çok hızlandırdı.

atilla17

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Mart 2020, 20:54:18 »
benim başlığımdaki anketteki şampuanlardan birini kullan dostum hangisi kafana yatarsa sana önerebileceğim bu

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 27 Mart 2020, 09:13:04 »

Şampuan değişimi başlangıçta saç dökülmesine sebep olabilir.Saçınız alışma evresine girene kadar devam etmeyi deneyin.Güçsüz olan saçlarınızda yenileri çıkana kadar dökülüyor olabilir.Ürünün orjinal olduğuna eminmisiniz? Nerden satın aldınız? Ve saçınızda 2dk masaj yaparak bekletiyormusunuz? Benim saçımı dökmedi ordan biliyorum.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 24 Ağustos 2020, 04:26:53 »
Şampuanın 1. kutusunı bitirdim.Deneyimlerimi paylaşıyım.Ben saçta bekletme taraftarı değilim fakat ilk başlarda bekleterek kullandım.Etkisine gelirsek kesinlikle işe yarıyor.Öncelikle Schwarkopft bu sektörün duayenlerinden biri net söylüyorum.Buram buram kalite kokuyor.Bana demeyin ki firmayı övüyorum hayır.Zaten ne bağlantım olabilir babamın firması değil.Herneyse saç dökülmesine olan etkisini şöyle açıklıyım.Kalitesiz şampuan fazladan saç döker bu ise normal dökülme evresindeki gibi.Ekstradan dökmüyor.Tam söyleyemem ama bunu kullanırken saçım daha az dökülür oldu.Saç yoğunluğuna gelirsekte evet biraz ilizyon var.Benim saçımı kurutmadı aksine nemlendirdi.Elektriklenme yapmadı.Hacimde verdi.Nerdeyse 4x4lük şampuan.Nerdeyse diyorum keşke sls olmasaydı.Ama çokta mühim değil paraben ve slikon içermiyor o yeter.Ph dengeli olduğuna inanıyorum çünkü bunun kafeinli olanıda var onda yazıyor demek ki firma dikkat ediyor.Parfüm var gözüküyor fakat sadece menthol kokusu var.Şampuan çok hafif ve saydam jel kıvamında.Güzel köpürüyor.Az birşey yetiyor.250ml olduğuna bakmayın 3 ay rahat gider.Kafa deriniz rahatlıyor.Saçıda güzel temizliyor.Eğerki kaliteli bir şampuan arıyor ama çokta para vermek istemiyorsanız şiddetle öneririm.İçerisindeki taurin araştırmalara göre tgf baskılıyor.Düzenli kullanımda etkisi olabilir.Ben şuan bioblasa geçtim.Bitince tekrar alabilirim.Memnun kaldım tek şampuanım olucak bu gidişle.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 24 Ağustos 2020, 05:28:12 »
Şampuanın 1. kutusunı bitirdim.Deneyimlerimi paylaşıyım.Ben saçta bekletme taraftarı değilim fakat ilk başlarda bekleterek kullandım.Etkisine gelirsek kesinlikle işe yarıyor.Öncelikle Schwarkopft bu sektörün duayenlerinden biri net söylüyorum.Buram buram kalite kokuyor.Bana demeyin ki firmayı övüyorum hayır.Zaten ne bağlantım olabilir babamın firması değil.Herneyse saç dökülmesine olan etkisini şöyle açıklıyım.Kalitesiz şampuan fazladan saç döker bu ise normal dökülme evresindeki gibi.Ekstradan dökmüyor.Tam söyleyemem ama bunu kullanırken saçım daha az dökülür oldu.Saç yoğunluğuna gelirsekte evet biraz ilizyon var.Benim saçımı kurutmadı aksine nemlendirdi.Elektriklenme yapmadı.Hacimde verdi.Nerdeyse 4x4lük şampuan.Nerdeyse diyorum keşke sls olmasaydı.Ama çokta mühim değil paraben ve slikon içermiyor o yeter.Ph dengeli olduğuna inanıyorum çünkü bunun kafeinli olanıda var onda yazıyor demek ki firma dikkat ediyor.Parfüm var gözüküyor fakat sadece menthol kokusu var.Şampuan çok hafif ve saydam jel kıvamında.Güzel köpürüyor.Az birşey yetiyor.250ml olduğuna bakmayın 3 ay rahat gider.Kafa deriniz rahatlıyor.Saçıda güzel temizliyor.Eğerki kaliteli bir şampuan arıyor ama çokta para vermek istemiyorsanız şiddetle öneririm.İçerisindeki taurin araştırmalara göre tgf baskılıyor.Düzenli kullanımda etkisi olabilir.Ben şuan bioblasa geçtim.Bitince tekrar alabilirim.Memnun kaldım tek şampuanım olucak bu gidişle.

Şampuan saç dökmez, saç dökülmesine de iyi gelmez. Diğer konularda yazdıklarınla çelişiyorsun yalnız
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 24 Ağustos 2020, 11:12:07 »
Şampuan saç dökmez, saç dökülmesine de iyi gelmez. Diğer konularda yazdıklarınla çelişiyorsun yalnız

Diğer konumda ne yazmışımda burda çelişmişim? Kalitesiz şampuan saç döker neyine dökmüyor?

"Kalitesiz şampuan fazladan saç döker bu ise normal dökülme evresindeki gibi.Ekstradan dökmüyor.Tam söyleyemem ama bunu kullanırken saçım daha az dökülür oldu."

Tam söyleyemem dedim dimi? Psikokojiktir belki.Vallahi garipsiniz.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 24 Ağustos 2020, 12:57:10 »
Mesajların birbiriyle tutarsız

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 24 Ağustos 2020, 13:24:57 »
Mesajların birbiriyle tutarsız

Misal?
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 24 Ağustos 2020, 13:39:50 »
Bipolar?

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 24 Ağustos 2020, 14:02:25 »
Bipolar?

İQ? Hepiniz ağız birliğimi yaptınız?
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 24 Ağustos 2020, 15:11:56 »
İQ? Hepiniz ağız birliğimi yaptınız?
Kimse ağız birliği yapmıyor dediklerinle çelişiyorsun bu doğru.

Şampuanlar hakkında gerçekler diye bir konu açmıştın orada marka felan önemsiz yazmışsın burada shwarzkopf markası hakkında yorum yapıyorsun çelişkili olan bu.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 24 Ağustos 2020, 18:59:13 »
Kimse ağız birliği yapmıyor dediklerinle çelişiyorsun bu doğru.

Şampuanlar hakkında gerçekler diye bir konu açmıştın orada marka felan önemsiz yazmışsın burada shwarzkopf markası hakkında yorum yapıyorsun çelişkili olan bu.

Çünkü kullandığım kaliteli bir ürün.Şampuanlarda marka önemsiz dememdeki amaç bu kadar kasmayın.Ama gidinde illa komili alın demiyorum.Saç tellerinize hangisi iyi geldiyse onu kullanın.Yoksa dökülmeye etkisi zaten psikolojiden öteye gitmiyor.Kötü şampuan yani çok kimyasal içeren ve ph dengesi olmayan üründe döker bu kadar basit.Ben orda nedemişim bioblas kullanıyorum.Ama pahalı ve kaliteli birşey almak istesem 3dmen tercih ederim.Param yok alamadım anlayamadınızmı? Bioblasta gayet iyi.Sırf kendime tarz yaratmak istediğimden bunu hep kullanırım.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Facebook Twitter Instagram