Gönderen Konu: Dökülmeyen Kabuklar  (Okunma sayısı 893 defa)

hypsin

• Yeni üye
  • *
Dökülmeyen Kabuklar
« : 04 Mart 2020, 22:53:27 »
Merhaba arkadaşlar 34 gün önce İstanbul'da saç ekimi yaptırdım. fakat bazı yerlerin kabuğunu dökemedim gayet sert zorlasam kökleriyle gelecek gibi bir hissiyat var içimde bu konuda bana yardımcı olabiliecek olan var mı ne yapmalıyım saç ekim merkezim dökmem gerektiğini söyledi fakat zorlamaktan çekiniyorum. Tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim böyle kabuk kaldığında mevcut bölgeden saç çıkmayacağına dair bilgiler aldım bazı arkadaşlardan.

Resim ektedir

hypsin

• Yeni üye
  • *
Ynt: Dökülmeyen Kabuklar
« Yanıtla #1 : 06 Mart 2020, 13:54:49 »
Bilgisi olan yok mu arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Mart 2020, 14:17:22 »
Çok nazik davranmışsınız hergün 3 kere losyon sürüp bol miktarda 40-50dk beklettikten sonra parmak uclarınızla uclarınızla  daireler şeklinde 5 dk masaj yapıp aynı şekilde yıkayın... zaten bir çoğu düşecektir kıllarla beraber , bu sizi korkutmasın.. bu şekilde kalması problem kanama olmadıgı sürece kılların kopması bir zarar vermez

hypsin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 06 Mart 2020, 14:22:23 »
Çok nazik davranmışsınız hergün 3 kere losyon sürüp bol miktarda 40-50dk beklettikten sonra parmak uclarınızla uclarınızla  daireler şeklinde 5 dk masaj yapıp aynı şekilde yıkayın... zaten bir çoğu düşecektir kıllarla beraber , bu sizi korkutmasın.. bu şekilde kalması problem kanama olmadıgı sürece kılların kopması bir zarar vermez
Çok fazla zorlayınca kanama oluyor. sanki yaralar deriyle birleşik gibi o yüzden çekiniyorum yine de zorlayarak dökmeyi denemeli miyim ?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Mart 2020, 07:30:08 »
Çok fazla zorlayınca kanama oluyor. sanki yaralar deriyle birleşik gibi o yüzden çekiniyorum yine de zorlayarak dökmeyi denemeli miyim ?

Kanatacak kadar zorlamayın sakın.. dediğim gibi günde 3 kere kremi bol sürüp yumuşatın ve masaj yapın kremli iken. Bu şekilde zaten kendi dökülür

alfonzomontana

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 10 Mart 2020, 18:03:40 »
saçınızı yıkarken gazlı bez vasıtasıyla arkadan öne doğru siler gibi yaparsanız çıkacaktır

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 10 Mart 2020, 21:29:41 »
Merhaba arkadaşlar 34 gün önce İstanbul'da saç ekimi yaptırdım. fakat bazı yerlerin kabuğunu dökemedim gayet sert zorlasam kökleriyle gelecek gibi bir hissiyat var içimde bu konuda bana yardımcı olabiliecek olan var mı ne yapmalıyım saç ekim merkezim dökmem gerektiğini söyledi fakat zorlamaktan çekiniyorum. Tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim böyle kabuk kaldığında mevcut bölgeden saç çıkmayacağına dair bilgiler aldım bazı arkadaşlardan.

Resim ektedir

Hocam senin şok dökülme başlamış hatta bitmek üzere ve hâlâ kabuk var kafanda . O kabuklarda çok masum gibi görünmüyor . Saç Ekim merkezi ile görüşün mutlaka

Facebook Twitter Instagram