Gönderen Konu: Dr. Doğan Turan - 29-30 Aralık 2016 - 3500 Greft  (Okunma sayısı 33451 defa)

iceberg1985

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar,

Uzun araştırmalar sonucu ben de sonunda sac ekimine karar verdim ve 29-30 aralık 2016 tarihlerinde Dr. Doğan Turan Bey'e ekimimi yaptırdım. Ekimimi bu forumda paylaşmamın amacı benim de ekimden önce faydalandığım gibi saç ektirmemiş arkadaşların benim tecrübemden faydalanmaları. Umarım sonuç hepimiz için iyi olur.

Fotoları paylaşmadan önce ekim hakkında bir kaç bilgi vereyim. Ekim Silivli Medical Park hastanesinde yapıldı ve 2 gün sürdü. İlk dun 1650, 2 gün 1850 greft ekildi (sayma sansım doğal olarak yoktu o yüzden söylenene inanıyorum :) . Anladıgım kadarıyla Doğan Hoca'nın artık sabir bir ekibi var, en azından 2 kişi sabit. Ekimi yarısını Doğan hoca, yarısını Fatma hanım yaptı. Konuştuğum kadarıyla 4-5 yıldır bu işi yapıyormuş ve yapış şekli tecrübeli olduğunu gösteriyordu. Anestezi verilirken cidden yakıyor bunu söylemek gerek fakat dha sonrasında hiçbişey hissetmeden yatıyorsunuz sadece. 2 gün ekim olduktan sonra 3. gün Doğan hoca kendisi ilk yıkama işlemini yaptı.

Aşağıda paylaştığım ilk 2 fotol ilk yıkama sonras diğer ikisi su anki yani 6. günki halimi  fotolarıdır.

Umarım hepimiz sonunda istediğimiz saçlara kavuşuruz..

iceberg1985

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Doğan Turan - 29-30 Aralık 2016 - 3500 Greft
« Yanıtla #1 : 05 Ocak 2017, 13:58:47 »
Öncesini koymayı unutmuşum.. Bu da öncesi..

Eray

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Ocak 2017, 14:59:52 »
ekimin hayırlı olsun ön çizgin güzel görünüyor gayette sık ekilmiş. inşallah istediğin güzel sonuçları alırsın

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Ocak 2017, 15:11:54 »
Hocam hayırlı olsun.suan birşeyler söylemek erken. insallah burdan güncellemelerin ve bilgi akışını devam ettirirsin.takipteyiz. doğan turan bağcılarda erdem hastanesinde de ekim yapmıştı forumdan birkaç arkadaşa.silivri de de yapıyor. yeri tam olarak neresi,hem silivri hem bağcılar mı acaba bilginiz var mı, birde ekibinden 2 kişi (baya övdüler kendilerini zira işlerini çok iyi yapıyorlarmış) antalyaya gitmiş. şuan yeni ekibiyle yola devam ediyor. ekipten de memnun kaldınız mı. son olarak ödemiş olduğunuz ücreti merak ettim. tesekürler..

Dent92

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Ocak 2017, 16:52:19 »
neden bu kadar seyrek ekilmi?? üst ve arka tarafa saysak en fazla 100 kök ekilmis gibi. demek ki bu isi ülkede hakkiyla yapan dr. sayisi halen 2 belki 3.
Hocam ön bölgeye seyrek denemez. Yeterli sıklık verilmeye çalışılmış,
ancak tepeye gelirsek, sanki greftlerin azaldığı  farkedilmemiş, greftler yetirilememiş gibi bir seyreklikte. Bence tepede haklısın, bu kadar az greftin (tabi umarım sıklık katar ama) ben sanmıyorum tatmin edeceğini, orda biraz kalmış az saça travma yaratmaya değer mi, süreç ilerledikçe görücez.

Dent92

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Ocak 2017, 16:56:34 »
 doğan turan hoca, hem güneşli erdem hem de medikal parkta ekim yapıyor diye biliyorum. Ekipleri ikisinde de farklı, güneslideki ekimde hakan doğanayla ortaklaşa ekip kullanılıyor hatta. Tabi son durum değişmiştir belki  bilemem.
Eski ekibi de eevet antalyadalar artık(esma-serkan)

Dent92

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 05 Ocak 2017, 17:50:26 »
neden bu kadar seyrek ekilmi?? üst ve arka tarafa saysak en fazla 100 kök ekilmis gibi. demek ki bu isi ülkede hakkiyla yapan dr. sayisi halen 2 belki 3.
ancak tepeye gelirsek, sanki greftlerin azaldığı  farkedilmemiş, greftler yetirilememiş gibi bir seyreklikte. Bence tepede haklısın, bu kadar az greftin (tabi umarım sıklık katar ama) ben sanmıyorum tatmin edeceğini, orda biraz kalmış az saça travma yaratmaya değer mi, süreç ilerledikçe görücez.

arkadasin ekledigi 3.resmi inceledim, ince sacli olan kisimlara toplam ekilen sayi en fazla 300 - 400 !! ben bu ekimin sonucunu simdiden görebiliyorum. ön hat yogun ortada ve vartex te önceki saciyla ayni. bu nasil ekim.
Hocam 3500greftle sen nasıl kapatırdın? 300-400 grefti tepeye kullanma, nasıl yapardın ekimi?

bbb

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 05 Ocak 2017, 18:01:11 »

arkadasin ekledigi 3.resmi inceledim, ince sacli olan kisimlara toplam ekilen sayi en fazla 300 - 400 !! ben bu ekimin sonucunu simdiden görebiliyorum. ön hat yogun ortada ve vartex te önceki saciyla ayni. bu nasil ekim.
Hocam 3500greftle sen nasıl kapatırdın? 300-400 grefti tepeye kullanma, nasıl yapardın ekimi?

hocam bence burada problem greft sayisi, 3500 greft yetmez bu dökülmeye, 1000 fazla greft alinip daha homojen bir ekim yapilmaliydi bence.

iceberg1985

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 05 Ocak 2017, 18:22:43 »

hocam bence burada problem greft sayisi, 3500 greft yetmez bu dökülmeye, 1000 fazla greft alinip daha homojen bir ekim yapilmaliydi bence.

Valla herkes kendince yorumunu yapmış zaten.. pek dicek bişey kalmamış :) sonucunu bekliyoruz hayırlısı olsun...

iceberg1985

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 05 Ocak 2017, 18:27:12 »
Hocam hayırlı olsun.suan birşeyler söylemek erken. insallah burdan güncellemelerin ve bilgi akışını devam ettirirsin.takipteyiz. doğan turan bağcılarda erdem hastanesinde de ekim yapmıştı forumdan birkaç arkadaşa.silivri de de yapıyor. yeri tam olarak neresi,hem silivri hem bağcılar mı acaba bilginiz var mı, birde ekibinden 2 kişi (baya övdüler kendilerini zira işlerini çok iyi yapıyorlarmış) antalyaya gitmiş. şuan yeni ekibiyle yola devam ediyor. ekipten de memnun kaldınız mı. son olarak ödemiş olduğunuz ücreti merak ettim. tesekürler..

Elimden geldiğince paylaşımlarıma devam edeceğim.. Bildigim kadarıyla artık Silivride yapıyor ekimleri.. Görüşmeye gittiğime de oradaydı ve ekimide artık orada yaptığını söylemişti ama emin değilim.. Evet dediğiniz gibi önceki ekibinden 2 kişi antalyaya gitti (Esma hnm-Serkan bey onlarla ilgili ekimleri de forumda bulabilirsin). Ben ekipten memnunum ama önemli olan sonuç.. Fiyat olarak da biz birkaç arkadaş anlaşmıştık.. 6000TL ödedim ben..

Dent92

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 05 Ocak 2017, 18:55:35 »
insallah memnun kalirsin hocam. hoca dhi teknik kullaniyor saclarin arasina giriyorum zarar vermiyorum diyor fakat slit ekim yapanlar kadar bile saclarin arasina girememis. aslinda girebilirdi fakat plansiz bir ekim yapmis. ikinci seansi yaptirirsin bir sene sonra o zaman daha iyi olur.
Hocam tabi greft daha fazla olsa sonuc da iyi olur, ama donörü de heba etmemek lazım, belki bu kadar greft cıkıyordur

Dent92

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 05 Ocak 2017, 18:58:23 »
iceberg hocam,şu kabuklar dökülsün o zaman net yorum yapılır ama ben ön bölge icin sonucun iyi olacagını düsünüyorum.
Aynı sonucu vertex icin bekleme ama cünkü cok calısılmamış ya da çalışılamamış.
2. Seansta donörün de el verdiği ölcüde toparlanır, sakalla da takviye yaparsın

iceberg1985

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 09 Ocak 2017, 15:39:46 »
10. gün.. Kabuklar %95 gitti...

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları