Merhaba arkadaşlar,
Uzun araştırmalar sonucu ben de sonunda sac ekimine karar verdim ve 29-30 aralık 2016 tarihlerinde Dr. Doğan Turan Bey'e ekimimi yaptırdım. Ekimimi bu forumda paylaşmamın amacı benim de ekimden önce faydalandığım gibi saç ektirmemiş arkadaşların benim tecrübemden faydalanmaları. Umarım sonuç hepimiz için iyi olur.
Fotoları paylaşmadan önce ekim hakkında bir kaç bilgi vereyim. Ekim Silivli Medical Park hastanesinde yapıldı ve 2 gün sürdü. İlk dun 1650, 2 gün 1850 greft ekildi (sayma sansım doğal olarak yoktu o yüzden söylenene inanıyorum
. Anladıgım kadarıyla Doğan Hoca'nın artık sabir bir ekibi var, en azından 2 kişi sabit. Ekimi yarısını Doğan hoca, yarısını Fatma hanım yaptı. Konuştuğum kadarıyla 4-5 yıldır bu işi yapıyormuş ve yapış şekli tecrübeli olduğunu gösteriyordu. Anestezi verilirken cidden yakıyor bunu söylemek gerek fakat dha sonrasında hiçbişey hissetmeden yatıyorsunuz sadece. 2 gün ekim olduktan sonra 3. gün Doğan hoca kendisi ilk yıkama işlemini yaptı.
Aşağıda paylaştığım ilk 2 fotol ilk yıkama sonras diğer ikisi su anki yani 6. günki halimi fotolarıdır.
Umarım hepimiz sonunda istediğimiz saçlara kavuşuruz..