İyi akşamlar. Yaklaşık iki aylık bir araştırma içerisinde, en son bir arkadaşımın ağabeyinin tavsiyesi üzerine İlhan Serdaroğlu hocamı sosyal medyadan incelemeye başladım. Daha sonra randevu alıp, eşimle birlikte kendisini ziyaret ettim. Yaklaşık 45 dakikalık sohbetimizden sonra, gerek konuya hakim olan tavrı ve gerekse saç ekimi konusundaki gerçekçi yaklaşımları, beni, saç ekimimi kendisi ve ekibiyle yaptırmam konusunda ikna etmiş oldu. Ekim günü (3 Ocak 2017) kliniğine gittiğim andan itibaren işlem tamamlanıp ayrılana kadar tüm ekibin göstermiş olduğu samimiyet ve sıcaklığın yanı sıra, yapılan işlemlerdeki profesyonellik ve ciddiyet, yine beni saç ekimi ile ilgili ekip seçimim konusunda kesinlikle doğru karar verdiğime inandırmış oldu. Acı konusu sanırım kişiye göre değişiyor. Lokal anestezi de iğneden ziyade ilaç yakıyor fakat bunun yarattığı acı katlanamayacağım bir şiddette değildi. Operasyon süresince uyuşmadan sonra zaten herhangi bir acı da hissetmiyorsunuz. Greft alımı esnasında kullanılan mikro motorun sesi sizi rahatsız ediyorsa kulaklıkla müzik dinleyebilirsiniz. Ben operasyonun başından sonuna kadar gerek İlhan Hoca gerekse ekibi ile sürekli sohbet edip ara sıra da tv izlediğim (dnlediğim) için gayet güzel bir ortamda vaktin nasıl geçtiğini anlayamadım. Sabah 10'da başlayan işlemler akşam üzeri 15 gibi tamamlandı. Bugün ikinci günüm. Herhangi bir komplikasyon ya da ağrı hissetmiyorum. 5 Ocak 2017 Perşembe günü ilk yıkama ve bakım için tekrar kliniğe gideceğim. Umarım sürecin sonunda benim de beklentilerim karşılanır. Saygılarımla..