Saç Ekimi Sonuçları
Dönör biraz cansız gorunuyor belkı fotodandır ama acıklık cok senı pek mutlu edecegını sanmam ekımın protez kullan cok takıntı yaptıysan bence
Açıklık çok fazla donör çok güçlü değil sadece ön orta bölüme 2 ekim ama tepeye olmaz. Bu durum sizi mutlu edecek ise ön profil için iyi düşünüp örnekleri takip ederek karar verin
20 yaşında nasıl böyle dökülmenin dibini görmüşsün dostum Bu yaşta kelliği bu derecede yaşayıp altından mental olarak kalkabilmek çok önemli bir şey. Öncelikle bu konuda takdiri hak ediyorsun.Ekime gelirsek ne yazık ki olmaz. Yani olur ama eğreti gibi bi şeye benzemez. Örnekler çok. Senin açıklığında ekim yaptıranlar var mı var. Onları incele. Ortalama sonuçlar seni tatmin ediyosa en az 2 seans max 3k kök ekimi şeklinde ekim yaptırırsın. Benim tavsiyem 0-1 numara ile hayatını yaşa ya da protez.
Yani demek istedeğiniz tepen boş kalır ama ön tarafı ve ortayı belki kurtarabilirsin.peki bu tepe noktasını neden kurtaramam? prpnin bir yararı olur mu yaşın genç işe yarar gibi bir kaç şey duydum.
Tepeye yeticek donörün yok ondan kurataramazsın bölgesel olaral idare eder bir sonuca yeter ancak donör tepe alt vertexse kadar inmiş zaten prp nin faydası olmaz. Ekimden sonra ilk prp nin sadece kanlama anlamında faydası olur.
Yorumun için teşekkür ederim.Absürt olacak belki ama bir soru soracağım fikirini almak amacıyla bütün saçım alınıp dökülen yere ekilebilir mi alınan yerde saç kalmayacak şekilde