Arkadaşlar test edildi onaylandı yoğun masturbasyon boşalma gereksinimi yüksek olması saçı döker dökmez diyene inanmayın külliyen yalandır benim testesteronum gayet normal seviyede çok yüksek olsa vücudum kıl yumağı olurdu ki köselerde saç dökülmesine çok şahit oldum olay şu eğer masturbasyon isteği geliyor ereksiyon halinde olduğumuz oan salgılanan testesteron dht ye dönüşüyor yani boşalma değil oana gelirken yaşanan erkeksiyon hali testesteronu dht ye dönüştürüyor e saçı buna duyarlı olan vatandaşında saçını güçsüzleştirip döküyor yaklaşık iki yıldır başladı dökülme bende yaş 23 şükür açılma yok hafif şakaklarda seyrelmeler var denemediğim yöntem kalmadı ıvırından zıvırına kendine nefsine hakim olacaksın saçını seviyorsan miniimuze indirmek gerekiyor aklına bile getirmeyeceksin o arzu isteğin gelmesi bile dht ye dönüşüp dökmesi için yeterli iki gün sonra e ben bir hafta msaturbasyon yapmadım ama dökülüyor dersen kesin zor dayandın yine karıya kıza baktın o yüzdendir ayrıca mantık yürütün kadınlar masturbasyonu ayda bir bilemedin iki bunu fazla yaşanyalarda erkek tipi dökülme olduğunu gözlemledimdiyeceklerim bu kadar