Gönderen Konu: Op.Dr. Bilgehan Aydın Bnish Hair Wellness Saç Ekimi 5251 Greft 28/02/2020  (Okunma sayısı 16790 defa)

THECURHE

• Jr. Member
  • **
merhaba,

1 ay olmuş güncel fotoğraf atabilir misin?

45.gün bugün, genetik dökülmem vardı ekim yapmadan önce ön çizgim yok olmuştu resmen şuan için sürec iyi gidiyor sanırım olumsuz bir durumum yok, kaşınma oluyor arada tüm saç bölgesinde.
1)Dikkatimi birşey çekti başka ekimlerde dikkat ettim kök alınan yanlardaki kendi saçlarım baya beyazladı 50-60 kök kadar nedenini bilen varmı.
2)Saç günlük mü yıkanmalı, yoksa 2 günde bir mi?

THECURHE

• Jr. Member
  • **
Sürec nasıl arkadaşlar?

mkatoz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
45 güne göre görüntü normal beyazlık konusunda fikrim yok saç ilk 3 ay hergün yıkanmalı 3. aydan sonra 2 günde 1 e düşürebilirsin biliyorsunuz hergün yıkamanında faydası yok

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
45 güne göre görüntü normal beyazlık konusunda fikrim yok saç ilk 3 ay hergün yıkanmalı 3. aydan sonra 2 günde 1 e düşürebilirsin biliyorsunuz hergün yıkamanında faydası yok

ilk 3 ay hergün yıkanmalı diye şehir efsanesi ..  kabuk dökümü olduktan sonra  15inci günden sonra ister 2 günde bir ister 3 günde bir yıkar sadece kabuk dökümünde hergün yıkama önemli.. zaten 1. ay şok dökülmeden sonra kafada yıkanacak saçta pek kalmıyor.

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Herşey yolunda süreç gayet iyi

mkatoz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ilk 3 ay hergün yıkanmalı diye şehir efsanesi ..  kabuk dökümü olduktan sonra  15inci günden sonra ister 2 günde bir ister 3 günde bir yıkar sadece kabuk dökümünde hergün yıkama önemli.. zaten 1. ay şok dökülmeden sonra kafada yıkanacak saçta pek kalmıyor.
  Hocam doktorlar ilk 3 ay boya topik makina ile kısaltma şu bu felan hep yasaklıyor fakat doktorlar bu olayı şahsi fikrim 1 ay fazladan söylüyorlar bu süreç normalde 2 ay diye düşünüyorum o yüzden ben garanti olması açısından 3 ay hergün düzenli yıkaması yönünde fikirimi ilettim bu süreci 2 aya düşürebilir fakat 2 aydan öncede 2 günde bir yıkama bence yanlış bir seçim olur burada olay zaten kabukların dökülmesi için yıkama değil ekilen artı diğer saçlarında süreci sağlıklı geçirmesi için yıkaması lazım illa şu bu şampuan kullan demiyorum zaten temiz suya tutması yıkaması güzel olur...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
45.gün bugün, genetik dökülmem vardı ekim yapmadan önce ön çizgim yok olmuştu resmen şuan için sürec iyi gidiyor sanırım olumsuz bir durumum yok, kaşınma oluyor arada tüm saç bölgesinde.
1)Dikkatimi birşey çekti başka ekimlerde dikkat ettim kök alınan yanlardaki kendi saçlarım baya beyazladı 50-60 kök kadar nedenini bilen varmı.
2)Saç günlük mü yıkanmalı, yoksa 2 günde bir mi?

Süreç gayet sağlıklı ekim alanı güzel sorumsuz

Yanlardaki saçların beyazlama nedeni yapılan anesteziden kaynaklı saç köklerini yakıyor beyazlamaya sebep olabiliyor bu bazen geçiçi bazen ise kalıcı.

Yıkamaya gelince sana bağlı nasıl istersen.
Global Moderator

saybek

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç gayet iyi. Takipteyim
saç ekimim

BE ASTHETİC OPR. DR. BİLGEHAN AYDIN - 4950 Greft Saç Ekimi-28.03.2020 / 32 Yaş

Propecia ve xpecia
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13280.0

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Beyazlama bendede olmuştu ekimden olduğu hiç aklıma gelmedi bu konuyu görene kadar ama geçiyor tekrardan o beyaz saçlar hiç kalmadı tekrar renginimi aldı yoksa döküldülermi mi bilemiyorum

THECURHE

• Jr. Member
  • **
  Hocam doktorlar ilk 3 ay boya topik makina ile kısaltma şu bu felan hep yasaklıyor fakat doktorlar bu olayı şahsi fikrim 1 ay fazladan söylüyorlar bu süreç normalde 2 ay diye düşünüyorum o yüzden ben garanti olması açısından 3 ay hergün düzenli yıkaması yönünde fikirimi ilettim bu süreci 2 aya düşürebilir fakat 2 aydan öncede 2 günde bir yıkama bence yanlış bir seçim olur burada olay zaten kabukların dökülmesi için yıkama değil ekilen artı diğer saçlarında süreci sağlıklı geçirmesi için yıkaması lazım illa şu bu şampuan kullan demiyorum zaten temiz suya tutması yıkaması güzel olur...

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim

THECURHE

• Jr. Member
  • **
Süreç gayet sağlıklı ekim alanı güzel sorumsuz

Yanlardaki saçların beyazlama nedeni yapılan anesteziden kaynaklı saç köklerini yakıyor beyazlamaya sebep olabiliyor bu bazen geçiçi bazen ise kalıcı.

Yıkamaya gelince sana bağlı nasıl istersen.

Teşekkür ederim Hintell başkan

THECURHE

• Jr. Member
  • **
Beyazlama bendede olmuştu ekimden olduğu hiç aklıma gelmedi bu konuyu görene kadar ama geçiyor tekrardan o beyaz saçlar hiç kalmadı tekrar renginimi aldı yoksa döküldülermi mi bilemiyorum

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim inş bendeki beyazlarda geçer

THECURHE

• Jr. Member
  • **
Herşey yolunda süreç gayet iyi

Teşekkür ederim yorumunuz için

THECURHE

• Jr. Member
  • **

Teşekkür ederim yorumunuz için inş tüm saç ektiren arkadaşlar istedikleri güzel saçlarına kavuşurlar.

Siddhartha

• Hero Member
Sac deriniz yagli ise hergun yikamakta fayda var
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Facebook Twitter Instagram