Gönderen Konu: Op.Dr. Bilgehan Aydın Bnish Hair Wellness Saç Ekimi 5251 Greft 28/02/2020  (Okunma sayısı 16732 defa)

Roninn3

• Hero Member
hayırlı olsun her şey yolunda ve sık bir görüntü var ıgf ler ne durumda yaptırıyormusun kardeşim.

Lion

• Sr. Member
Hayırlı olsun güzel planlama

THECURHE

• Jr. Member
  • **
hayırlı olsun her şey yolunda ve sık bir görüntü var ıgf ler ne durumda yaptırıyormusun kardeşim.

Çok teşekkür ederim. İgf 'yi önceden operasyondan 1 gün önce yapılıyormuş. Araştırma sonucu 30 gün sonra yapılma kararı alınmış makinası ile veriyorlar bende kendim yapacağım 30.gün

THECURHE

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun güzel planlama

Çok teşekkür ederim.

AdnanN

• Hero Member
güzel ekim olmuş belli devamını bekleriz kardeşim.

Alibey

• Yeni üye
  • *
Igt ücreti ekstra ne kadar biliyormusun.
Ekim yaptirmayip disardan gelsek ne kadar fark ediyormu fiyat

Firarist

• Jr. Member
  • **
Ben 350 veriyorum
Dışardan gelene ne isterler bilmiyorum

THECURHE

• Jr. Member
  • **
güzel ekim olmuş belli devamını bekleriz kardeşim.

Teşekkür ederim süreç ilerledikçe bilgi vereceğim

THECURHE

• Jr. Member
  • **

1 tanesi ekim yapanlara ücretsiz, 350-400 TL diye biliyorum bende ekim yapın veya yapmayın bu ücret sabit diye biliyorum gidip alabiliyorsunuz, isterseniz kargo ile de gönderiyorlar makinesi ile siz evde uygulayabiliyorsunuz.

Portraitpeople

• Full Member
Hocam ben henüz yaptırmadım igf bu virüs sebebiyle kaldı. Makinesi nasıl bişey fotoğraf atabilir misin? Olmadı ben de kargoyla isteyim kendim yapayım.
24.02.2020 5411 greft Bnish Hair Wellnes
Dr. Bilgehan Aydın
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12896.45

Finhair 1mg ve Velavit 5000 biotin
6. Aydan itibaren Omega 3 ve D3 vitamini sprey

2.ekim 16.08.2024 Ahmet Tosun
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36217.msg658613#

ozkaninho

• Full Member
Öncelikle ekiminizi beğendim gayet iyi planlanmış, inşallah iyi bir sonuç alırsınız. Sadece açıklamalarınızla ilgili insanları yanlış yönlendirmemek adına söylüyorum bu işi her ekim merkezi para için yapar yoksa 5000-6000 TL almazlar. Bir konuda ilgi alaka merdiven altı yerler dışında anlattığınız gibi. Ben zira Batman Dünya hastanesinde yaptırdım ve ilk andan bitene kadar somurttuğum bir an hatırlamıyorum. Dikkatimi çeken bir konu arka kökleri çıkaran kişi ile kanal açan kişinin farklı olması. Mesela benim saçımı eken doktor yaptı her iki işlemi. Neden söylüyorum kanal açan kişinin arkadan alınan greft miktarına çok iyi hakim olması lazım.

saybek

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
merhaba,

1 ay olmuş güncel fotoğraf atabilir misin?
saç ekimim

BE ASTHETİC OPR. DR. BİLGEHAN AYDIN - 4950 Greft Saç Ekimi-28.03.2020 / 32 Yaş

Propecia ve xpecia
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13280.0

THECURHE

• Jr. Member
  • **
Hocam ben henüz yaptırmadım igf bu virüs sebebiyle kaldı. Makinesi nasıl bişey fotoğraf atabilir misin? Olmadı ben de kargoyla isteyim kendim yapayım.

Çok basit uygulaması ben kendim yaptım evde, videosu var bende özelden telefon numaranı atarsan WhatsAppdan atarım uygulama videosunu.

THECURHE

• Jr. Member
  • **
Öncelikle ekiminizi beğendim gayet iyi planlanmış, inşallah iyi bir sonuç alırsınız. Sadece açıklamalarınızla ilgili insanları yanlış yönlendirmemek adına söylüyorum bu işi her ekim merkezi para için yapar yoksa 5000-6000 TL almazlar. Bir konuda ilgi alaka merdiven altı yerler dışında anlattığınız gibi. Ben zira Batman Dünya hastanesinde yaptırdım ve ilk andan bitene kadar somurttuğum bir an hatırlamıyorum. Dikkatimi çeken bir konu arka kökleri çıkaran kişi ile kanal açan kişinin farklı olması. Mesela benim saçımı eken doktor yaptı her iki işlemi. Neden söylüyorum kanal açan kişinin arkadan alınan greft miktarına çok iyi hakim olması lazım.

Evet katıyorum size merdiven altı yerler hariç Türkiye çok gelişti saç ekimi konusunda, Çokc kaliteli saç ekim merkezi var formdada görüyoruz.

Facebook Twitter Instagram