Gönderen Konu: Op.Dr. Bilgehan Aydın Bnish Hair Wellness Saç Ekimi 5251 Greft 28/02/2020  (Okunma sayısı 16720 defa)

THECURHE

• Jr. Member
  • **
Merhaba arkadaşlar ;

Öncelikle sacekimisonuclari.com forumunu oluşturan kişilere ve burada insanlara yardımcı olmak adına sürecini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Forum sayesinde seçim yapıp Op.Dr. Bilgehan Aydın Bnish Hair Wellness Saç Ekimi merkezini tercih ettim.

Foruma borçlandığımı düşündüğüm için sürecimi paylaşmak istiyorum. Umarım faydalı olabilirim ve umarım sunucum güzel olur.

Greft            : 5251

Yaşadığım şehir  : Kahramanmaraş

Sigara kullanımı : Yok

Alkol kullanımı  : Yok

Finasteride vs.  : Kullanmadım

Donör kapasitesi : İyi olduğunu söylediler (Ekim merkezinin yorumu )

HAZIRLIK VE EKİM SÜRECİ:

*28 Şubat günü sabah 7:30 klinikte olmam söylenmişti arkadaş ile beraber gittim. Canım yemek istemediği için yememiştim Ekim merkezindeki çalışanlar çok ilgiliydi öyle olmaz dediler poğaca ve çay kahvaltı getirdiler yedikten sonra hazırlıklara geçtik.

*Kan alımı yapıldı bulaşıcı bir hastalık varmı diye Hepatit B, Hepatit C
ve HIV sonuçlar negatif çıkınca operasyon başlıyor.

*Resim çekimi yapıldı çok sıcak bir aile ortamı vardı o hissi verdiler teşekkür ediyorum.

*Saat 8 de Ahmet beyle planlamayı gercekleştirdik,Naz hanım, Derya hanım, Melike Hanım tıraş yaptılar. Üzerimdeki gömleği, atleti çıkardım rahatsız etmemesi için kemeride çıkarmamı istediler eşyalarını dolaba koydular baya ilgili bir şekilde davrandı arkadaşlar.

*ilk olarak acısız bir yönetim ile farkllı bir cihaz anestezi ve adrenalin işlemlerini yapıldı iğne ile desteklendi hiç ağrı, acı olmadı neredeyse.

*08:00 de Kök alımı için mikromotor kullanımını Damla hanım yaptı 11:40 gibi bitti, toplama işlemini hemşire hanım gercekleştirdi.
Sonrasında Ahmet bey kanalları açtı, ardından   yemek arası verdik. Nusr-Et'den güzel bir yemek geldi en iyi yemeği veriyorlar daha öncede instagramdan Op. Dr Bilgehan AYDIN beyi izlemiştim başka bir hastayla konuşurken.

*Ardından açılan kanallara kök yerleştirme işlemlerini 3 hemşire Derya, Naz, Melike hanım  gerçekleştirdi. Her biri oldukça tecrubeliydi. 4,5 saat civarı süren bu işlem hanımların pozitif enerjileri dolayısıyla oldukça keyifliydi. Özellikle Melike Hanım olmazsa olmazdı :)

*Sürekli tuvalet ve bir ihtiyacım varmı ağrı varmı diye sürekli hemşire hanımlar ilgilendiler sordular sağolsunlar.

*Operasyon bitti bir hemşire hanım 3 adet ağrı kesici ve ödem sökücü ilaç verdı ve birde başka bir hemşire hanım ile tanıştırdı damla hanımın numarasını verdi 24 saat boyunca bir sıkıntı vs durumda aramam gerektiği söylediler hoş hoşuma gitti acıkcası ilgi ve planlama konusunda.

*Reçetem verildi
Augmentin BID
Biteral 500 Mg
Lansor 30 Mg
Corasprin 1200 Mg
Asist 1200 Mg
Redoxam Effs
Bepanthhol Body Lation
Prepecia

*İlk gün çok fazla ağrım olmadı genel olarak rahat gecirdim. Merkezden şişme boyun yastığı ve yastığın altına bir pamuklu bez verildi kanama ve ödem akarsa yatak değilde bezin üzerine aksın diye.

*İlk gece 10 saat uyudum. Şişme boyun yastığı çok işime yaradı.Sorunsuz geçti ilk gecem.

*29 Şubat günü kliniğe gittim pansumanı aldılar losyon sürdüler 40dk bekledim çay içtim o sırada klinik çok güzeldi sonra özel saç yıkama yerinde anlatımlı olarak saç yıkama yapıldı oluşan kan pıhtıları temizlendi, eğitim videoları atıldı WhatsAppdan kabul dökümüne kadar klinikte saç yıkamaya gelmemi istediler ilgi alaka ve karşımda muhatabın olması koordine konuları Açıkcası beni mutlu etti, benim gibi bir çok kişi klinikteydi herkezle ilgilendiklerini birzat gördüm ve tekrar mutlu oldum.

1.gün yıkamadan sonra resim çekildi tekrar

*Sadece öncesinde gömlek giydim gittim başka hiçbirşeye gerek olmadı, herşeyi klinikte hallediyorlar.

EKİM YERİ SEÇME SÜRECİM:

1)Donör alanları çok temizdi ve homojendi.
2)Hastane ortamında operasyon yapıyordu.

NOT: Birçok yer ile konuştum ve araştırdım Op.Dr Bilgehan AYDIN beyin bu işi para için yapmadığını gördüm ilgi, alaka, profesyonellik, marka değeri her konuda iyi olan bir kliniğin böyle düşünmesi hoşuma gitti. Karşımda bir hastane ve muhatap olması, istediğin zaman kliniğe gelebilirsin demeleri tüm saç yıkama ve kabul dökme işlerini birzat kendileri yapacaklarını demele çok güzeldi.

Saç ekimi yaptıktan sonra keşke daha önce yaptırsaydım dedim ektirmeyi düşünen arkadaşlar hiç beklemeden yaptırsınlar.
Yaptıracağınız yerin bir hastane ortamı karşınızda bir muhatap olması önemli bir konu Ekim bittikten sonrada ilgili bir yer seçmenizi öneririm.

THECURHE

• Jr. Member
  • **
...

THECURHE

• Jr. Member
  • **
...

THECURHE

• Jr. Member
  • **
...

THECURHE

• Jr. Member
  • **
....

THECURHE

• Jr. Member
  • **
Klininğin verdiği ilaçlar 1 aylık
-Losyon 5 gün boyunca yıkama için kullanılacak
-Şampuan yıkama ve dönor bölge için
-Sprey 20 gün sonra masaj yapılmadan önce sıkılacak
-Vitamin ilacı 20 gün sonra başlanacak

Shanewalsh

• Jr. Member
  • **
Hiç mi acı çekmedin abi öyle bir anlatmışsın ki :) Hayırlı olsun ekimin

THECURHE

• Jr. Member
  • **
Teşekkür ederim, İnanın hiç açı olmadı daha.Bende şaşırdım bu duruma acaba hala anestezinin etkisi mi var. Sadece dönor bölgeye arkadaş krem sürerken çok az sızlıyor dokunduğu zaman oda.

THECURHE

• Jr. Member
  • **
Hintell bey sizden bir ricam var bana verilen ilaçlardan hariç takviye olarak kullanmam gereken, ve önereceğiniz ilaç varmı, var ise isin ve ne işe yaradıklarını biraz anlatırsanız diğer arkadaşlarda bilgi sahibi olur teşekkür ederim şimdiden.

Sanatsokaqi

• Yeni üye
  • *
Öyle bir anlatmışsın ki insanın iyi ki kelim Bilgehan Hocadan ekim yaptırayım diyesi geliyor. :D
Hayırlı olsun güzel bir ekim olmuş inşallah en iyi şekilde sonuçlanır.
Benim sormak istediğim Finasteride kullanmadım yazmışsın ama reçetede Prepecia var.
Ekim öncesi kullanmayıp ekimden sonramı kullanmaya başladınız?

THECURHE

• Jr. Member
  • **
Teşekkür ederim, şeffaf şekilde klinikte görmüş olduğum olayları ve davranışları acıkca yazdım şuan için süreçten ve ilgiden memnunum.

Finasteride kullanmadım yazdım evet yan etkileri duymuştum formda. Reçetede Prepecia var ne işe yarıyor bu ilaç bilmiyorum inanın bilgi verebilirmisiniz hiç kullanmadım daha.
Finasteri ile Prepecia aynı ilaçmı acaba

Portraitpeople

• Full Member
Hiç mi acı çekmedin abi öyle bir anlatmışsın ki :) Hayırlı olsun ekimin

Hocam iğne vurulurken acı hissediyorsunuz hiç hissetmiyorum diyemezsiniz. Comfort in denen basınçlı anestezi sonrası arkasından hemen iğneli anestezi yapılıyor. Bu da biraz can acıtıyor, yani bu yapılmazsa sadece basınçlı anestezinin etkisi yeterli değilmiş. Bütün hissettiğiniz acı bu sonrasında hiçbir şey hissetmiyorsunuz. 
24.02.2020 5411 greft Bnish Hair Wellnes
Dr. Bilgehan Aydın
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12896.45

Finhair 1mg ve Velavit 5000 biotin
6. Aydan itibaren Omega 3 ve D3 vitamini sprey

2.ekim 16.08.2024 Ahmet Tosun
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36217.msg658613#

THECURHE

• Jr. Member
  • **
Evet dediğiniz gibi oldu bilmiyorum benim yapım mı öyle ben acı çok hissetmedim, iğneden önce farklı bir yöntem ile anestezi yapıldı o baya işe yaradı.

Firarist

• Jr. Member
  • **
Geçmiş olsun benimde ekimimi damla hanım yapmıstı gercekten çok hassas çalısıyor eline sağlık

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekim planlamanızı beğendim ön çizginiz ve sıklık gayet iyi ve baya temiz çalışmışlar umarım sonuç güzel olur.

Finasterid +biotin düşünebilirsin
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram