Gönderen Konu: Op.Dr. Bilgehan Aydın Bnish Hair Wellness Saç Ekimi 5251 Greft 28/02/2020  (Okunma sayısı 16735 defa)

Portraitpeople

• Full Member
90.gün arkadaşlar önceleri biraz insan şüphe ediyor acaba cıkacak mı nasıl olacak diye son 1 haftada çok büyük gözle görülür değişim yaşadım.
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar süreç nasıl gidiyor

Bu nasıl bir değişim? :D Ben senden 4 gün önce ektirdim. Benim hala düzgün çıkmadı  :(
24.02.2020 5411 greft Bnish Hair Wellnes
Dr. Bilgehan Aydın
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12896.45

Finhair 1mg ve Velavit 5000 biotin
6. Aydan itibaren Omega 3 ve D3 vitamini sprey

2.ekim 16.08.2024 Ahmet Tosun
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36217.msg658613#

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Nusret Burger ile saç ekimi iyiymiş :). Gelişmelerden de başarılı bir sonuç olacağa benziyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

baldLion

• Hero Member
90.gün arkadaşlar önceleri biraz insan şüphe ediyor acaba cıkacak mı nasıl olacak diye son 1 haftada çok büyük gözle görülür değişim yaşadım.
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar süreç nasıl gidiyor

maşallah çok hızlı ilerlemiş süreç 90 gün için şaşırtıcı derecede iyi.

Ozgur1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Guzel oluyo gule gule tara
  • Ekim Tarihi: 11 02 2020
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet tosun the hair clinic 4275 greft
  • Greft Miktarı 4275
  • Yaşınız 39

Enas

• Full Member
Merhaba saç ekimi hangi hastanede gerçekleşti

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sürecin çok güzel kardeşim maşallah. Daha yeni gördüm ki süreç anlatım konseptimi tamamiyle almışsın ve güzel olmuş. İşallah takip eden arkadaşlara faydalı olur.

THECURHE

• Jr. Member
  • **
Bu nasıl bir değişim? :D Ben senden 4 gün önce ektirdim. Benim hala düzgün çıkmadı  :(

Konunuza baktım gayet güzel ilerliyor bence Hintell başkan sürekli belirtiyor yapıdan yapıya, kişiden kişiye farklılık gösteriyor diye. Bazı kişilerde saçlar daha çabuk çıkıyor diye. İnş sizinkide güzel olacak.

THECURHE

• Jr. Member
  • **
Nusret Burger ile saç ekimi iyiymiş :). Gelişmelerden de başarılı bir sonuç olacağa benziyor.

Çok teşekkür ederim inş ☺️

THECURHE

• Jr. Member
  • **
maşallah çok hızlı ilerlemiş süreç 90 gün için şaşırtıcı derecede iyi.

Ektirmeden önce form sayesinde klininğin bende önce tüm ekimlerini incelemiştim dikkatimi çeken iki konu vardı Kliniği seçmemde etken madde olan.
Birincisi dönor konusunda homojen olmaları.
İkincisi süreçin hızlı sonuçlanması.

THECURHE

• Jr. Member
  • **
Guzel oluyo gule gule tara

Çok teşekkür ederim 🙏

THECURHE

• Jr. Member
  • **
Merhaba saç ekimi hangi hastanede gerçekleşti

İstanbul / Nişantaşı'nda bazı yeni konularda yeni bir hastaneye taşındıklarını okumuştum.

THECURHE

• Jr. Member
  • **
Sürecin çok güzel kardeşim maşallah. Daha yeni gördüm ki süreç anlatım konseptimi tamamiyle almışsın ve güzel olmuş. İşallah takip eden arkadaşlara faydalı olur.

Çok teşekkür ederim.
Tekrardan Hintell başkana burdan teşekkür etmek istiyorum form sayesinde saç ekimi konusunda bilmediğim şeyleri burda öğrendim.
Merdiven altı yerler diye hitap edilen yerlere düşmemek adına form çok yardımcı oluyor. Tarafsız, şeffaf konulardan ve yorumlardan oluşuyor.

Enas

• Full Member
İstanbul / Nişantaşı'nda bazı yeni konularda yeni bir hastaneye taşındıklarını okumuştum.
bende öyle okudum o yüzden merak ettim kendi yerlerinde mi yapıyorlar artık

THECURHE

• Jr. Member
  • **
...
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2020, 00:20:39 Gönderen: THECURHE »

Facebook Twitter Instagram