Acaba önceden var olan saclar dökülünce böyle olmuş olabilir mi bu arada saçlar çok doğal gözüküyor
hocam ön çizgiden arkaya doğru vertexe pek girmeden ön çizgi-orta bir ekim oldu.. ilk 1-2 sene iyiydi yüzde 70-80 memnundum.. ince telli olmasından dolayı birazda kapatıcılık konusunda çok iyi değil.. zamanla ekilen saçta gitti kendi var olan saçımdanda kayıp oldu.. yani ekilen saç dökülmez tamamen kandırmaca .. ekilen saçlardan duran var tamam ama çoğuda gitti.. 2012 de ekim yaptırırken ekilen bölgelerde nerdeyse kendi var olan saçım pek kalmamıştı zaten, sadece vertex bölgesinde kendi saçlarım döküldü.. önden orta vertexe kdr olan zaten ekim saçlarıydı.
ayrıca enseyide iyi hırpalamışlar fotodanda belli alınan yerler çok seyrek hhomojen bir alım yoktu.. tabi ozaman gittik doktor ismi geçiyor meşhur şahıs aldılar traş ettiler bir baktım doktor yok bayan hemşireler başımda dedim sizmi yapacaksınız ekimi alımı, evet dedi nolcakki, doktor bey gelmeyecekmi dedi başından sonuna biz yapacaz dediler.. o an masadan kalkmak geldi içimden ama şehir dışından gelmişiz herşeyimizi ekime ayarlamışız parayı vermişiz bian düşündüm kalksammı diye ama cesaret edemedim saççsız yine süreç devam etmesin dedim içimden.. ama o an koymuştu baya