Merhaba arkadaşlar,
Son 2 yıldır ciddi ciddi saç ekimini kafaya takmış bir insan olarak sonunda ektirmeye karar verdim. Tanıdığım bir doktorun sınıf arkadaşı olan Yetkin hocaya gittim ilgisi, alakası ve hissettirdiği güven duygusuyla 26.01.2020 de ekimi yaptırdık.
Sık bir ekim olması daha iyi olur verteks bölgesine ekilen saçların daha az tutma oranı var diye konuştuk ve daha önce aslında var ama seyrek olan saçların ön taraftan sık olması için ekim yapıldı... Bu arada arka bölgede ciddi bir saç var ama zayıf ve tüy gibi olanlarda var bakalım prp vs işe yararsa ne mutlu bana 🤦♂😂ki düzenli prp yaptıracağım bundan sonra... 4300 greft ekim yapıldı. Kanal açılımını Yetkin hoca yaptı... Greft Alımını başka bir doktor yaptı, ekimi uzmanlar yaptı.
Ekimden sonra ne ağrı ne sızı herşey mükemmel geçti doğrusu, 15 gün boyun yastığıyla yattım riske etmemek için.. ekimden sonra 1 hafta izin almıştım 1 hafta sonra işe gidince donör bölgede kimse birşey anlamadı doğrusu. Ağrı kesici bile kullanmadım doğru düzgün ihtiyaç duymadım.
1 ay geçti şok dökülme geçtiğimiz günlerde başladı ve hızlıca çoğu saç döküldü artık daha az dökülüyor kendi eski saçlarımda o kadar hızlıca uzamadı hatta ön taraflardakilerde henüz tam çıkmadı yanlar uzadı donör bölgede biraz garip kellikler var diye endişelendim sonra tabi başta hintell olmak üzere sizlerin yorumlarına bakıp rahatladım 😬 bakalım inş güzel olur sonu hepimizin gönlüne göre olur inş.
Daha 1 ay oldu bir kaç foto ekliyorum biri ilk gün, biri 15 gün sonra kabuk dökümünden sonra, biride donör bölgede ki kel gözüken bölge. Minoksidil kullan 1-2 aya geçer merak etme dedi hoca, fakat emin de olamıyorum minoksidili sürekli kullanmam mı gerekecek? Bırakınca bi iki ay sonra yan taraf yine mi böyle olur diye tırstım doğrusu. Ama dediğim gibi sizlerin yorumları görünce anladığım kadarıyla sürekli bir şey kullanıma gerek yok kalacak gibi...
Birde merak ettiğim hocaya sordum şimdi yanlar uzadı, üstler kısa çıkmadı vs vs... işim gereği yurt dışına çıkıyorum ve 11 martta danimarkaya gideceğim ilk kez ordaki merkezi ziyaret edeceğim 🤦♂ Bu şekilde olmamak için şapka takacağım hoca sorun olmaz dedi ama bakalım öyle 1-2 saat takmayacağım tabi eğer takarsam bildiğiniz merkezde 4-5 saat takmam gerekecek.. 🤦♂ Arkası fileli birşeyler alayım diyorum... Adidasın climacool şapkasını aldım ama onuda takamam genel merkezde çünkü bizim rakip firma diye kızıyorlar 🤦♂ Velhasıl siz ne diyorsunuz? Şapka konusunda sonuçta artık kaç gün geçti yani sorun olmaz umarım.
Herkese güzel ekimler olsun... İnş böylece artık daha önce sonuç bulamadığım yetkin bayer saç ekim merkezi ile alakalı bir sonuçta sunmuş olacağım yeni ektirmeyi düşünen arkadaşlara...