Saç ektirmeyi planlıyorum. 26 yaşındayım. 19 yaşımdan itibaren ön sağ ve sol kısımdan saçlarım dökülmeye başladı. Bizim ailemizde bu saç dökülme işi tamamen genetik.
Saçlarımda aşırı yağlanma var saç dökülen yerler sivilce gibi pütürlü, donör bölgede ise sivilceler var. Bu durum saç ektirmeye zarar verir mi? Ayrıca görüldüğü üzere Allah kafadan almış ama göğüs ve sakaldan vermiş. Bu bölgelerden ekim yaptırılması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Uzun zamandır forumu takip ediyorum. Ancak bir türlü saç ekimiyle ilgili karar veremedim. Görüldüğü üzere donör bölgemde seyrek gibi. birkaç yere saç ekimiyle ilgili bilgi maksadıyla görüştüm. Bir yer saçıma kafa ortasına kadar ekim yapılıp doğal görüntü elde edileceğini söylerken bir yer ise saç ekimi yapamayacaklarını belirttiler. Çok kararsızım. Ekim olursa öğretmen olduğumdan ve İstanbul'a uzak olduğumdan dolayı yazın yapmayı planlıyorum. Yaz aylarında ekim yapılması saç ekim sonucuna etki eder mi?
Bana saç ekimi ve nerede ekim yaptırmanın daha iyi olduğu hakkında bilgi verecek ve Saçımla ilgili analiz yapabilecek bir arkadaşımız var mı? Bütçem ne sınırlı ne de çok açıktır.
Şimdiden teşekkür ediyorum.