Gönderen Konu: Sigara ve saç ekimi  (Okunma sayısı 5353 defa)

hilmi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sigara ve saç ekimi
« : 22 Ağustos 2015, 18:46:21 »
Arkadaşlar selamlar merak ettiğim bir husus var.

Operasyondan kaç gün önce (sigara içiyorsak eğer ) bırakmamız gerekli ben 3 gün olarak biliyorum ?  Bu konudaki operasyon öncesi ve operasyon sonrası sigara kullanımı gibi konular hakkında biraz bilgilendirebilirmisiniz ..temennim sigarayı herkesin bırakması. ama henüz bırakamamış  saç ektirecek olanlar için kaç gün sigara içmeden durulması gerektiği ..

Wade

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sigara ve saç ekimi
« Yanıtla #1 : 22 Ağustos 2015, 18:56:42 »
Yanlıs yönlendirmek istemem ama ne sac ekiminden önce  ne ameliyat günü nede sac ekiminden sonra azaltmadım bile , ortalama 1 paket ictim herhangi bi olumsuzluk yarattıgınıda düsünmüyorum

Pardon21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Ağustos 2015, 21:51:08 »
Sigara kan dolaşımını azalttıgı icin ekimden 1 hafta once ve sonra kullanılması önerilmez . Tabi etkilenmeyen muhakkak vardır bireye göre değisir :)

hilmi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 23 Ağustos 2015, 03:57:19 »
Yanlıs yönlendirmek istemem ama ne sac ekiminden önce  ne ameliyat günü nede sac ekiminden sonra azaltmadım bile , ortalama 1 paket ictim herhangi bi olumsuzluk yarattıgınıda düsünmüyorum
maç greft ekim olmustu saçlar şuan iyimi ? ne durumda ?

Wade

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 23 Ağustos 2015, 08:56:27 »
27 nisan 4325 greft başlıklı konumdan fotolarıma bakabilirsin , şuan hersey yolunda

poseidon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 23 Ağustos 2015, 16:44:43 »
Acikcasi bende birakmadim gunde 1 pakete yakin iciyorum, banada soylenen ekime yakin zamanda sigara birakmanin yaratacagi stresin sigaradan daha zararlı olacagi yonunde

Facebook Twitter Instagram