Gönderen Konu: ŞEHİT HABERLERİ  (Okunma sayısı 1176 defa)

MuhendisBey06

• SAÇ EKİMİM
  • Sr. Member
ŞEHİT HABERLERİ
« : 27 Şubat 2020, 23:56:40 »
BEYLER HATAYDA BİR ARKADAŞIMA ULAŞTIM ÇOK FAZLA ŞEHİT VE YARALIMIZ VARMIŞ.Sayı aşırı fazla dedi.Bununla ilgili Ancak bir haber dahi yok.Tv lerde bile geçmiyor.Sosyal medya şuan kısıtlandı.Allahım sonumuzu hayır etsin
Lifehair Şahin Çelik 3900 Greft Ekimim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12145.0

Karakutu

• Hero Member
Ynt: ŞEHİT HABERLERİ
« Yanıtla #1 : 28 Şubat 2020, 00:24:05 »
Şehitlerimize Allahtan rahmet dileyelim, ailelerinede sabır.
Ama Türkiyede haber kısıtlaması diye birşey zaten olmaz, bir jetin bile kalktığını aynı saniyede veren bir basınımız varken ne haber kısıttlamasından bahsediyorsun. Neyse o gösteriliyor bazen abartılıyorda. Her tarafı düşmanla çevrili memleketin şehit haberini devlet gizlese dış basın zafer olarak hemen sunar. Senin maksadın belli birader insanları geleyana getirme lütfen. Varsada yapacak birşey yok ülkenin geleceği için can vermeyede herkes hazırdır, bir gider bin geliriz şehadetten kimse korkmaz sen sakin ol yeter. Allah sonumuzu hayır etsin derken neyin peşindesin.

MuhendisBey06

• SAÇ EKİMİM
  • Sr. Member
« Yanıtla #2 : 28 Şubat 2020, 00:28:20 »
Ama Türkiyede haber kısıtlaması diye birşey zaten olmaz, bir jetin bile kalktığını aynı saniyede veren bir basınımız varken ne haber kısıttlamasından bahsediyorsun. Neyse o gösteriliyor bazen abartılıyorda. Her tarafı düşmanla çevrili memleketin şehit haberini devlet gizlese dış basın zafer olarak hemen sunar. Senin maksadın belli birader insanları geleyana getirme lütfen. Varsada yapacak birşey yok ülkenin geleceği için can vermeyede herkes hazırdır, bir gider bin geliriz şehadetten kimse korkmaz sen sakin ol yeter. Allah sonumuzu hayır etsin derken neyin peşindesin.
Biz sanırım seninle aynı Ülkede yaşamıyoruz.Yada bir mağarada yaşıyosun muhtemelen.
1 saatdir facebook twitter instagram ekşi sözlük sosyal medyalar kısıtlandı güzel kardeşim.Girilmiyor.Rica etsem girmeyi dener misin ?
Lifehair Şahin Çelik 3900 Greft Ekimim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12145.0

phantom

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 28 Şubat 2020, 01:19:54 »

havuz medyası yokmu yani diyorsun valla bende senin gibi düşünmek isterdim güzel kardeşim.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #4 : 28 Şubat 2020, 02:07:56 »
Milletçe başımız sağolsun. Şehitlerimizin aile ve yakınlarına sabır ve güç diliyorum.... 29 şehit sayısı .

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 28 Şubat 2020, 02:11:59 »
.

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 28 Şubat 2020, 02:16:43 »
Bugün uyku yok bize ,milletimizin başı sağolsun.umarım şehit sayısı artmaz ,f16 lar süriyeye girmiş durumda şu an dualarımız onlarla.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 28 Şubat 2020, 02:29:27 »
uyku yok.

yani uyumak için o dürtü yerini büyük bir endişeye bıraktı.

ve akılda hep aynı şey "o ölen çocukların, giden canların aileleri şu an ne yaşıyor? ne hissediyor?"

büyük bir korku, büyük bir endişe ve tarif edilemeyen bir acı.

öyle bir hal ki bu sabah daha kötü bir haber almamak adına uyumak istemiyor insan.
şimdi yatıp sabah kalktığımızda 100 şehit olmayacağını kim garanti verebilir. twitter da dönen sayılar yüzünden canım acıyor, kalbim ağrıyor.umarim değildir diye diye soma faciasında ki gibi olmamasını dilemekten başka elimden bir şey gelmiyor.
Global Moderator

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 28 Şubat 2020, 03:03:51 »
Ya Rabb yalnız sana kulluk eder, yalnız senden yardım bekleriz..Ülkemizin şu zor günlerinde yardımını bizden esirgeme... Askerimizi, polisimizi, güvenlik güçlerimizi her türlü hain saldırıdan Sen muhafaza eyle.  Kötülüklere karşı savaşırken ölen kişiler şehit olur.  .Şehitlerimizden ve geride kalan gazilerimizden razı ol Allah'ım...

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 28 Şubat 2020, 05:08:09 »
Biz sanırım seninle aynı Ülkede yaşamıyoruz.Yada bir mağarada yaşıyosun muhtemelen.
1 saatdir facebook twitter instagram ekşi sözlük sosyal medyalar kısıtlandı güzel kardeşim.Girilmiyor.Rica etsem girmeyi dener misin ?
Mağaralarla işim olmadığı benim kesin ama senin baya bir ilginin olduğu kesin gibi. Herkesin canı yanarken insan beklerki bir Allah mekanlarını cennet etsin ailelerine sabır versin diye ama senin paylaşımında insanları tahrik kokuyor. Evet ben yurt dışındayım ve öyle bir engel görmedim sosyal medyada, Türkiyede olmuş olabilir yinede devletimizi aşağılayıcılık yerine şehit sayısının artmamasını dilemeni beklerdim. Eğer niyetin kötü değilse ben senden özür dilerim . Ama yinede paylaşımını bir daha okudum maalesef her yönüyle tahrik kokuyor.

Allah görev yapan tüm mehmetçiklerimizi korusun, şehit olan yiğitlerimizi cennetiyle ödüllendirsin. Ailelerinede sabır versin içimiz yandı.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 28 Şubat 2020, 15:15:26 »
Mağaralarla işim olmadığı benim kesin ama senin baya bir ilginin olduğu kesin gibi. Herkesin canı yanarken insan beklerki bir Allah mekanlarını cennet etsin ailelerine sabır versin diye ama senin paylaşımında insanları tahrik kokuyor. Evet ben yurt dışındayım ve öyle bir engel görmedim sosyal medyada, Türkiyede olmuş olabilir yinede devletimizi aşağılayıcılık yerine şehit sayısının artmamasını dilemeni beklerdim. Eğer niyetin kötü değilse ben senden özür dilerim . Ama yinede paylaşımını bir daha okudum maalesef her yönüyle tahrik kokuyor.

Allah görev yapan tüm mehmetçiklerimizi korusun, şehit olan yiğitlerimizi cennetiyle ödüllendirsin. Ailelerinede sabır versin içimiz yandı.

Ben kinaye yaptığınızı sanarak ciddiye alıp cevap veren arkadaşların yazdıklarını hayretle karşılarken siz  ciddi ciddi Türkiye’deki basın ve medya özgürlüğü olduğunu düşünüyormuşsunuz.. yurtdışında yaşıyor olmanıza veriyorum bu durumu... Almanya mı? Fransa mı? Nerde yaşıyorsunuz ? Merak ettim nerden bakılınca Türkiye öZgür bir medyaya sahip gözüküyor diye...

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 28 Şubat 2020, 15:25:57 »
Ben kinaye yaptığınızı sanarak ciddiye alıp cevap veren arkadaşların yazdıklarını hayretle karşılarken siz  ciddi ciddi Türkiye’deki basın ve medya özgürlüğü olduğunu düşünüyormuşsunuz.. yurtdışında yaşıyor olmanıza veriyorum bu durumu... Almanya mı? Fransa mı? Nerde yaşıyorsunuz ? Merak ettim nerden bakılınca Türkiye öZgür bir medyaya sahip gözüküyor diye...

Türk medyası altın çağını yaşıyor öyle deme

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 28 Şubat 2020, 16:23:51 »
Sloocer basın yayın özgürlüğü konusunumu tartışıyoruz yoksa şehit olan askerlerimizin durumunumu;?. Arkadaş aslında ülkemizi küçümseyici bir dille bir rahmet bile dilemeden ,üzüldüğünü bile dile getiremeden böyle bir başlık atması bir Türk olarak ağırıma gitti. O an için Türkiyede erişim sorunu olmuş ama bu avrupada da milli çıkarlarına ters düşen bir olay olduğunda hepsi birden bazı engellemeleri yapıyorlar veya çok cılız bir şekilde ağız birliği etmişcesine geçiştiriyorlar. Böylesi şeyleri tartışacak olursak zaten herkes kendi siyasi ve etnik düşüncesine göre birçok örnekler verir ve bunun sonu yok.

Ama ben beklerdimki üzüldük, başımız sağolsun, Allah ordaki çocuklarımızı korusun geride kalan ailelerine sabır versin denmesini. Unutmayalımki orda şehit olanlarında hepsinin siyasi görüşü, etnik kimliği, inancı ,yaşadığı şehri ayrı ayrı bu son derece normal. Ama tek amaç var ülkemizin birlik beraberliği böylesi durumlarda siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakıp kenetlenmemiz olmalı. Arkadaşı ben yanlış anladıysam özür dilemesini bilirim. İnsanları kışkırtıcı ülkemizi küçük düşürücü bir yazı yazması hoş olmadı. Basın konusunda size haksızsınız diyemem ama milli bir durumda da acımasızca küçük düşürmek bizleri ayrıştırmadan başka birşeye yaramaz.

Sendende beni eleştirdiğin kadar bir iki kelimede bu arkadaşa etmeni beklerdim, mecbur değilsin tabiiki. Kalın sağlıcakla, isteyen eleştirir isteyen tasdikler, bunlara ihtiyacımızda yok ,yeri geliyor kardeşler arasında bile görüş farkı olabiliyor.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 28 Şubat 2020, 17:31:53 »
Şehit bizim şehidimiz, Türk olan herkes bu acıyı en derinden hisseder.. hatta Türk olmasına bile gerek yok insan olması yeter yüreğinin cız etmesi için.. o arkadaşı bence sen yanlış anladın... tabiki vatan bayrağı, bağımsızlığı en hassas kutsallarımızdan ama İnan evlat acısıda hiç azımsanacak bir duygu değil. Sadece Vatan sağolsun demekte hafif kalır , annalara başsağlığı dilemekte soğutmaz bu acıyı..
Bitsin şu savaşlar.. kimse olmesin.. hiç kolay değil 20 yıl kucağında taştan sakındıgın ewladının naaşını öpmek koklamak..
Allah hepimize sabır versin

barbaross

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 28 Şubat 2020, 17:54:21 »
şehitlerimize allah rahmet eylesin ,mekanları cennet olsun demekten öte ne yazıkki söyleyecek başka bir sözümüz yok ,acımız büyük şehit ailelerine allah sabır versin.
basın ve medya ile ilgili söylenecek çok şey var ama burası yeri değil.

Facebook Twitter Instagram