Ben kinaye yaptığınızı sanarak ciddiye alıp cevap veren arkadaşların yazdıklarını hayretle karşılarken siz ciddi ciddi Türkiye’deki basın ve medya özgürlüğü olduğunu düşünüyormuşsunuz.. yurtdışında yaşıyor olmanıza veriyorum bu durumu... Almanya mı? Fransa mı? Nerde yaşıyorsunuz ? Merak ettim nerden bakılınca Türkiye öZgür bir medyaya sahip gözüküyor diye...
Sloocer basın yayın özgürlüğü konusunumu tartışıyoruz yoksa şehit olan askerlerimizin durumunumu;?. Arkadaş aslında ülkemizi küçümseyici bir dille bir rahmet bile dilemeden ,üzüldüğünü bile dile getiremeden böyle bir başlık atması bir Türk olarak ağırıma gitti. O an için Türkiyede erişim sorunu olmuş ama bu avrupada da milli çıkarlarına ters düşen bir olay olduğunda hepsi birden bazı engellemeleri yapıyorlar veya çok cılız bir şekilde ağız birliği etmişcesine geçiştiriyorlar. Böylesi şeyleri tartışacak olursak zaten herkes kendi siyasi ve etnik düşüncesine göre birçok örnekler verir ve bunun sonu yok.
Ama ben beklerdimki üzüldük, başımız sağolsun, Allah ordaki çocuklarımızı korusun geride kalan ailelerine sabır versin denmesini. Unutmayalımki orda şehit olanlarında hepsinin siyasi görüşü, etnik kimliği, inancı ,yaşadığı şehri ayrı ayrı bu son derece normal. Ama tek amaç var ülkemizin birlik beraberliği böylesi durumlarda siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakıp kenetlenmemiz olmalı. Arkadaşı ben yanlış anladıysam özür dilemesini bilirim. İnsanları kışkırtıcı ülkemizi küçük düşürücü bir yazı yazması hoş olmadı. Basın konusunda size haksızsınız diyemem ama milli bir durumda da acımasızca küçük düşürmek bizleri ayrıştırmadan başka birşeye yaramaz.
Sendende beni eleştirdiğin kadar bir iki kelimede bu arkadaşa etmeni beklerdim, mecbur değilsin tabiiki. Kalın sağlıcakla, isteyen eleştirir isteyen tasdikler, bunlara ihtiyacımızda yok ,yeri geliyor kardeşler arasında bile görüş farkı olabiliyor.