Merhaba herkese uzun zamandır araştırıyordum burdan, bir kaç yerle görüştüm ama içime sinmedi burası ile görüştüm ve 24.02.2020 saç ekimini gerçekleştirdik. Sabah 08:00 gibi işlemlere başlandı. Bu arada yaşım 27 Saç traşını ve serum takmayı, Ercan bey yaptı. İğnesiz anestezi ve hemen arkasından vurulan iğneli anesteziyi Cansu hanım yaptı ve yine alımları da Cansu hanım gerçekleştirdi. Açıkçası iğnesiz anestezinin pat pat diye sesi verdiği his başınıza birisi orta parmağı ile vurması gibiydi. Hemen arkasından yapılan iğneli anestezi de biraz yakıyor açıkçası, ama dayanılmayacak bir şey değil. Sonrasında hiçbir acı hissetmedim. Ekim kısmına geçildiğinde ara ara sinek ısırması gibi bir his yaşadım. Ön çizgiyi Ahmet bey gerçekleştirdi. Ön tarafa yapılan anesteziyi de Dilek hanım gerçekleştirdi. Kanal açımlarının yarısını Ahmet bey ile Damla hanım yaptı. Son olarak Cansu, Dilek hanım ve Ercan bey birlikte ekimleri gerçekleştirdiler. Hepsi işlerinde iyiler akşam 20:20 gibi işlem bitti. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Değerli yorumlarınızı yazarsanız memnun olurum.