Saç Ekimi Sonuçları
Sende de ne donör varmış maşallah. Kullandığınız spreyin adi ne.
Arkadaşlar son 1 haftadır tepe bölgesinde şiddetli bir dökülme var. Her elimi tepe bölgesine attığımda sanki tüy dökücü kullanmışım gibi 2,3 tel elime geliyor, bugün nerdeyse 30,40 tel gelmiştir. Sprey saç serumu denen şey kullanıyordum onu sıkınca bir dökülme oluyordu 2 gündür kullanmıyorum. Ama bu şiddetli dökülme azalmadı acaba nedeni sprey olabilir mi? Ya da başka bir şey?
şu dönem herhangi bir ilaç tedavisine başladınmı ? proscar falan başladıysan ilk zaman dökülme yapabilir.
Batuhan saçlar hareketlenmis ama seninde benim gibi tepeye ekmemisler bu tepe gidici moralini bozma ikinci ekimde tepeyi kapatirsin
olumlu ilerliyor sürecin kararmalar ve tüylenmeler güzel oluşmuş 6 7 ay gibi güzel bir görüntü olacak inşallah
Batuhan sana soyledigim gibi senin donor baya iyi once borinci ekime bak sonra ikinciyi artik baska bir yere yaptirirsin tepede daha iyi olan yerlere
Bana da öyle geliyor. Ekim günü de dedim, tepeye de eksek diye ama şu an mevcut da saçın var, ekersek onları kaybederiz diye ekmediler. Halbuki donör bölgesi 2. Bir ekime bile müsait. Başka yerde birisinin 5600 greft ile tepeyi bile kapatmışlar burda forum da gördük. Ektirme durumu olursa zaten iyi araştırıp gideceğim. Senin de güzel gidiyor süreç takipteyim
planlaman çok güzel batu tepeye ekmemeleri çok doğru bır adım olmuş oraya tek bır ekım gerek