Gönderen Konu: Xpecia Cinsellik Acil Yardım  (Okunma sayısı 8130 defa)

yeesuzcries

• Sr. Member
Ynt: Xpecia Cinsellik Acil Yardım
« Yanıtla #30 : 26 Mayıs 2020, 20:58:12 »
Gelişi güzel vitamin kullanmanın faydası yoktur zararı vardır sanki tüm vitaminler eksikmiş gibi bu ürünü kullanmanın amacı nedir eksik vitamin varsa tek tek kullanılmalı 

Uhtred17

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #31 : 27 Mayıs 2020, 01:28:07 »
Xpeciayı 7-8 ay kullandım cinsel isteğimde hiç azalma olmadı saw palmetto hariç dht bloke edici de yok içinde sanırım. Finasteridin yarısı kadar bile etkili değil dht konusunda. Sorunun psikolojik olabilir bence

Moon

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 28 Mayıs 2020, 11:01:55 »
Xpecia fayda görmemiştim

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #33 : 29 Mayıs 2020, 00:36:54 »
Ben şuan 4aydan fazladır kullandım panplus losyonla beraber(losyona devam). Saça renk geldi diyebilirim ancak menide sıvılaşma yaptı bende de. Xpecia bu etkiyi yaptıysa finasteride yada dutasteride neler yapar kim bilir bana

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 29 Mayıs 2020, 00:57:43 »
Ben şuan 4aydan fazladır kullandım panplus losyonla beraber(losyona devam). Saça renk geldi diyebilirim ancak menide sıvılaşma yaptı bende de. Xpecia bu etkiyi yaptıysa finasteride yada dutasteride neler yapar kim bilir bana

Sen bize lazımsın dikkat et kendine gurban olduğum   :-* :-* :-*

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 29 Mayıs 2020, 08:54:16 »
xpecia'nın cinselliğe olan etkisiyle saça olan etkisini kıyaslamak gerek.  Saça gözle görülür bir etkisi olmamasına rağmen cinsellik yönünden etkisini hissettiriyor. Herkeste olmamış olabilir ama kesinlikle yan etkisi var. Bunu kullanana kadar finansterid kullanın en azından saça faydası daha fazla olur.
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

LegendTR

• Full Member
« Yanıtla #36 : 30 Mayıs 2020, 02:35:00 »
xpecia'nın cinselliğe olan etkisiyle saça olan etkisini kıyaslamak gerek.  Saça gözle görülür bir etkisi olmamasına rağmen cinsellik yönünden etkisini hissettiriyor. Herkeste olmamış olabilir ama kesinlikle yan etkisi var. Bunu kullanana kadar finansterid kullanın en azından saça faydası daha fazla olur.

Dostum fark edermi ya saça etkisi yani ben ikisini de kullansam ikisinde de  yan etkiyi görsem anında keserim o daha etkili bu daha etkisiz saça diye ayırmaya gerek yok . ki benım suan yemiyor da kullanmak:)  yani hiç bir şey insanın sağlıgından önemli değil varsın saç olmasın arkadaşlar alt takımlar gittikten sonra kafayı dağlara taslara vurursunuz gerek yok :)

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #37 : 31 Mayıs 2020, 02:18:00 »

Sen bize lazımsın dikkat et kendine gurban olduğum   :-* :-* :-*
Dayı rahat ol yol verdim xpeciaya. Kıtlama yutcam günde bi tane beşe bölüp😀

Kellaini

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 18 Ekim 2021, 20:53:40 »
Hocam son durum nedir peki xpecia yı bıraktıktan sonra düzeldi mi durum ?
  • Yaşınız 25

ber134

• Full Member
« Yanıtla #39 : 19 Ekim 2021, 20:46:19 »
spor yap. spor derken vücut geliştirme yap yani. ve ağırlık çalış. masaj yapma, bassss.
  • Yaşınız 25

MortalStroke

• Full Member
« Yanıtla #40 : 09 Kasım 2021, 22:36:10 »
İyi akşamlar. 24 yaşında saç dökülme sorunu yaşayan biriyim. Tavsiyeler üzerine 3 4 ay kadar bir süreyle xpecia kullandım. Cinsel istekte azalış meydana geldi ancak gecici olduğunu düşünerek kullanmayı 3 4 ay kadar devam ettirdim. Şuan bırakalı 2 ay kadar oluyor ancak iyileşme olmadı. Evli değilim ancak resmen uyarılmıyorum aklıma bile gelmiyor. Kendimi zorluyorum bu konuda ve o şekilde mastürbasyon yapıyorum. Eskisi kadar sert ve istek duymuyorum. Ürolojiye gitmeyi düşünüyorum ancak hayatımın bittigini öğrenmekten korkuyorum. Sizce ne yapabilirim bu konuda? Bunun bir tedavisi var mıdır eski haline döner mi bu saatten sonra geçer mi?
İnsanlarda ne sertleşme problemleri varda düzeliyor bir bilsen çok takma bence düzelir ama doktora gitmekte fayda var tabii
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss
Alpecin c1 caffein shampoo

Muhammed Uzuntekin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 12 Kasım 2021, 00:10:31 »
Sanırım 1 yıla kadar kullanmışsın vücut o vitamine alışıp başka yerde tepki vermemesi doğal olabilir.Sonuçta dht baskılayıcı. bence korkmana gerek yok bir kaç aydan sonra düzelir erkeklik hormonu,enerji arttırıcı gıdalar tüket spor yapmayı ihmal etme. erkeklik hormonu bir anda yok olsaydı prostat hastalarına verilen ilaçlarla erkeklikten eser kalmazdı ki genetik saç dökülmesine çare olurdu ama vücut dht baskılayıcı vitaminlerin etkisinde, zamanla etkisi kaybolur yine testeron üretir yani.

Facebook Twitter Instagram