Gönderen Konu: Saw palmetto + Kabak cekirdegi yagi  (Okunma sayısı 5311 defa)

Execuvite

• Hero Member
Ynt: Saw palmetto + Kabak cekirdegi yagi
« Yanıtla #15 : 12 Mart 2020, 12:41:15 »
Anladım hocam sagolun cevapladiginiz için arkadaş 10 gunden sonra felan sanirim bu yan etki yi gördü forumda var konusu  yan etki denmez belkide devam etse belki böyle bisi olmicakti bilemeyiz demekki sizde olmamış kişiden kişiye değişiyor tabi .

Şuan halen daha o bölgede kaşıntı ve pullanma var hocam az da olsa var eğer bu ürünü saç derisinde hiç yan etki görmeden kullanan bireyler varsa çok şanslılar :) Ama şu an ki aklım olsa hiç kullanmazdim minoxidil oda ayrı mesele

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 12 Mart 2020, 14:19:55 »

Şuan halen daha o bölgede kaşıntı ve pullanma var hocam az da olsa var eğer bu ürünü saç derisinde hiç yan etki görmeden kullanan bireyler varsa çok şanslılar :) Ama şu an ki aklım olsa hiç kullanmazdim minoxidil oda ayrı mesele

Kasıntı minoxil kullanmasanda olabiliyor zaten çoğu minoxil kullananlar da baslarda olabiliyor forumda 2-3 yıldır kullanan kişiler var ve dermatit olmasına rağmen düşün kaç yıldır kepek pullanma yaşamıyor üstüne kopuk de değil sprey kullanıyorlar : ) tabi herkesin sacli deri farklı size iyi gelmemiş tabi ama ilk 10 günde yaptı diye surekli yapacak durumuda varmi yokmu oldugunuda bilemeyiz tabi ileriki yıllarda bakalım neler çıkacak ama yine ciksada sprey tarzı şeyler cikar : ) rogain sprey veya kopugu rahat bulabilsem direk ona baslicamda surekli nerden alicam kalmismi vs düşüncesiyle almıyorum .

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 12 Mart 2020, 14:45:27 »
Kasıntı minoxil kullanmasanda olabiliyor zaten çoğu minoxil kullananlar da baslarda olabiliyor forumda 2-3 yıldır kullanan kişiler var ve dermatit olmasına rağmen düşün kaç yıldır kepek pullanma yaşamıyor üstüne kopuk de değil sprey kullanıyorlar : ) tabi herkesin sacli deri farklı size iyi gelmemiş tabi ama ilk 10 günde yaptı diye surekli yapacak durumuda varmi yokmu oldugunuda bilemeyiz tabi ileriki yıllarda bakalım neler çıkacak ama yine ciksada sprey tarzı şeyler cikar : ) rogain sprey veya kopugu rahat bulabilsem direk ona baslicamda surekli nerden alicam kalmismi vs düşüncesiyle almıyorum .

Hocam köpük bende kasinti yapınca doktora gozuktum bana derhal bırak egzamaya doğru gidiyor dedi kullanmaya devam edersen saçın dökülür dedi :) ben minoxili uzun seneler kullanan çok nadir gördüm bu forumda da bir iki kişi var. Minoxil deki kaşıntı hiç bir şeye benzemiyor normal kaşıntı insanın iki üç günde bir bazen basının kasinmasi normal bir durum o minoxilin yaptığı kasintiyi bilen bilir zaten sen galiba daha önce hiç kullanmadığın için böyle normal kaşıntı gibi gelebilir sana ama öyle değil adamı uyutmaz :) Minoxilde kaşıntı gördüğünde bırakmak en iyisi yoksa seboraik dermatit yapar boyle finasterid gibi 10 günde yaptı diye sürekli yapicak etkilerden değil :)

Neyse herkesin kendi fikri hocam rogaine başlamak istiyorsanız stok yapicaksiniz 1 senelik öyle başlayın :) umarım yan etki vs görmeden uzun senelerce kullanırsınız.

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 12 Mart 2020, 14:57:28 »

Hocam köpük bende kasinti yapınca doktora gozuktum bana derhal bırak egzamaya doğru gidiyor dedi kullanmaya devam edersen saçın dökülür dedi :) ben minoxili uzun seneler kullanan çok nadir gördüm bu forumda da bir iki kişi var. Minoxil deki kaşıntı hiç bir şeye benzemiyor normal kaşıntı insanın iki üç günde bir bazen basının kasinmasi normal bir durum o minoxilin yaptığı kasintiyi bilen bilir zaten sen galiba daha önce hiç kullanmadığın için böyle normal kaşıntı gibi gelebilir sana ama öyle değil adamı uyutmaz :) Minoxilde kaşıntı gördüğünde bırakmak en iyisi yoksa seboraik dermatit yapar boyle finasterid gibi 10 günde yaptı diye sürekli yapicak etkilerden değil :)

Neyse herkesin kendi fikri hocam rogaine başlamak istiyorsanız stok yapicaksiniz 1 senelik öyle başlayın :) umarım yan etki vs görmeden uzun senelerce kullanırsınız.

Hocam ben bundan 6 sene önce kullandım 1 buçuk sene tepemde ve ön hattimin az ilerisinde açılma oluşmuştu minoxil nedir nasil kullanılır hiç birsey bilmezdim acilan yerler kapanınca aniden bıraktım saçlarım çok iyi olduğu için o vakte kadarda kasıntı hiç bisi yaşamamıştım ve aniden birakmama rağmen bugüne kadar o yerleden açılma olmadı sizden daha uzun kullandım yani : ) kullanmasam hiç bir yorumda bulunmazdim zaten ilginç tarafı bırakmama rağmen neden kapanan bölge açılmadı senelerdir o yüzden kullanmasaydim da çıkacağı varmış diyorum minoxil çok iyibirsey çıkan saçlar dokulmez demem tabikide ama bende böyle bir durum oldugu için söylüyorum sizde ise yaramamış demekti herkesin bünyesi saçlı derisi farklı herkese aynı etki edecek birsey yok dermatologlara da güven olmuyor bazıları turkitede adını duyurmuş kişiler var çok bilgili olanlar var elbet ama eminimki başka bir dermatologa gitseniz bazıları size ilk baslarda böyle yapması normal dicektir sonradan geçer  bu durum diye bazıları zaten finasterid minoxile çok karşı oldukları içinde onermiyorlar durum bu yani egzama için farklı bir ilaç veriyorlar ismini unuttum dermatokogs gozukmustum bana o ilacdab vermişti baktimki egzama olan kişilere bunu veriyor kullandım damla seklinde hemen pullanma yaptı kepek oluştu bıraktım yani egzama için verdiği ilacda bana yaramadı yorumlara baktim bazı kişiler bu ilaç sayesinde egzamadan kurtuldugunu yazmış : ) ilaç konuları o yüzden çok karışık bir durum .

_CHN_

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 25 Mart 2020, 19:01:58 »
Bende solgar saw palmetto günde 2 tablet alıyorum  yanında perfectille yaklaşık 2 ay oluyor. Tam bitiyor bunlar doktoruma sorduğumda AGA-E kullan dedi. Saw palmettoyla aga-e ikisi birlikte kullanılır mı? Aga-E de herhangi yan etkisi var mı? Xpecia gibi mi? Daha önce Xpecia kullanmıştım pek memnun değildim.

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 23 Aralık 2020, 00:14:12 »
Bende solgar saw palmetto günde 2 tablet alıyorum  yanında perfectille yaklaşık 2 ay oluyor. Tam bitiyor bunlar doktoruma sorduğumda AGA-E kullan dedi. Saw palmettoyla aga-e ikisi birlikte kullanılır mı? Aga-E de herhangi yan etkisi var mı? Xpecia gibi mi? Daha önce Xpecia kullanmıştım pek memnun değildim.
Aga e de zaten saw palmetto var bir de ayrıca saw palmetto içersen zararlı olabilir

Facebook Twitter Instagram