Kasıntı minoxil kullanmasanda olabiliyor zaten çoğu minoxil kullananlar da baslarda olabiliyor forumda 2-3 yıldır kullanan kişiler var ve dermatit olmasına rağmen düşün kaç yıldır kepek pullanma yaşamıyor üstüne kopuk de değil sprey kullanıyorlar : ) tabi herkesin sacli deri farklı size iyi gelmemiş tabi ama ilk 10 günde yaptı diye surekli yapacak durumuda varmi yokmu oldugunuda bilemeyiz tabi ileriki yıllarda bakalım neler çıkacak ama yine ciksada sprey tarzı şeyler cikar : ) rogain sprey veya kopugu rahat bulabilsem direk ona baslicamda surekli nerden alicam kalmismi vs düşüncesiyle almıyorum .
Hocam köpük bende kasinti yapınca doktora gozuktum bana derhal bırak egzamaya doğru gidiyor dedi kullanmaya devam edersen saçın dökülür dedi
ben minoxili uzun seneler kullanan çok nadir gördüm bu forumda da bir iki kişi var. Minoxil deki kaşıntı hiç bir şeye benzemiyor normal kaşıntı insanın iki üç günde bir bazen basının kasinmasi normal bir durum o minoxilin yaptığı kasintiyi bilen bilir zaten sen galiba daha önce hiç kullanmadığın için böyle normal kaşıntı gibi gelebilir sana ama öyle değil adamı uyutmaz
Minoxilde kaşıntı gördüğünde bırakmak en iyisi yoksa seboraik dermatit yapar boyle finasterid gibi 10 günde yaptı diye sürekli yapicak etkilerden değil
Neyse herkesin kendi fikri hocam rogaine başlamak istiyorsanız stok yapicaksiniz 1 senelik öyle başlayın
umarım yan etki vs görmeden uzun senelerce kullanırsınız.