Gönderen Konu: Saw palmetto + Kabak cekirdegi yagi  (Okunma sayısı 5302 defa)

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
Saw palmetto + Kabak cekirdegi yagi
« : 27 Şubat 2020, 21:02:47 »
Selam forum ahalisi,
Dokulmem cok ileri seviye degil sanirim fakat vertekste seyrelme var ilerleyecek gibi. Sizce onlem ya da yavaslatma amacli gunde 1 adet Solgar saw palmetto ve 1 adet 1000mg kabak cekirdegi yagi kapsulu (ya da 1 tatli kasigi sivi yag olabilir fakat o 10 grama falan denk geliyor sanirim) kullansam bir yan etki gorur muyum? Finasteride kullanimina sicak bakamiyorum malesef, bu saydiklarim da dogal blocker olarak geciyor fakat arastirmalari cok sinirli (kayda deger birer makale). Yine de ya tutarsa diye bir denemek istiyorum. Sizce beraber kullanabilir miyim? Ayri ayri side effectleri yok deniyor.

Armaan

• Hero Member
Ynt: Saw palmetto + Kabak cekirdegi yagi
« Yanıtla #1 : 28 Şubat 2020, 07:58:51 »
Günlük 2 tatlı kaşığı kabak çekirdeği yağı kullanmıştım ilk başladığımda testis ağrısı yapmıştı. 2 3 ay  kadar kullandım başka bi yan etki yoktu.. Kabak çekirdeği ile ilgili makale vardı 6 ay günlük 400 mg
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4017725/
Faydası olur bence yan etki olacağonı sanmıyorum

Moonlight

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 28 Şubat 2020, 11:20:20 »
Madem 2 tane ürün kullanacaksın ozaman multivitamin tarzı şeyler kullansan daha mantıklı değil mi

Mesela ben kullanmadım ama şu Assos Aga E tableti araştırdım ama fazla kullanan yok galiba belkide fiyatından bilmiyorum. Daha geniş kapsamlı saç desteği ürünleri ama faydası nasıl olur bilmiyorum

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 28 Şubat 2020, 20:48:13 »
Evet aga-e bayagi guzel gozukuyor ama asiri pahali. Ya sanirim ben proscar'a baslayacagim hakkinizi helal edin arkadaslar abiler :D

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Şubat 2020, 21:47:58 »
Evet aga-e bayagi guzel gozukuyor ama asiri pahali. Ya sanirim ben proscar'a baslayacagim hakkinizi helal edin arkadaslar abiler :D

😂😂😂😂 bence kullanicaksan fazla takma kafana saçlarına iyi gelirse muhtemelen yan etki görsen bile görmemek için elinden geleni yapacaksın : ) dikkat et ama proscar bazı kişilerde ise yaramıyor ve daha çok döktüğü söyleyen kisilerde var.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 29 Şubat 2020, 01:02:59 »
Kabak çekirdeği yağı kapsülü 7 aydır kullanıyorum. Bir kapsül 1000 mg günde bir tane içiyorum. Finasterid dutasterid gibi antiandrojenler bile 6 ayda sonuç vermeye başlarken kabak çekirdeği yağı gibi doğal etkenlere en az 1 yıl zaman verilmeli diye düşünüyorum.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Burakcan

• Full Member
« Yanıtla #6 : 01 Mart 2020, 17:03:27 »
Kabak çekirdeği yağı kapsülü 7 aydır kullanıyorum. Bir kapsül 1000 mg günde bir tane içiyorum. Finasterid dutasterid gibi antiandrojenler bile 6 ayda sonuç vermeye başlarken kabak çekirdeği yağı gibi doğal etkenlere en az 1 yıl zaman verilmeli diye düşünüyorum.

uyku kalitesinde bir değişiklik farkettinizmi acaba? daha çabuk uykuya dalma gibi.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 02 Mart 2020, 04:05:38 »
uyku kalitesinde bir değişiklik farkettinizmi acaba? daha çabuk uykuya dalma gibi.

Evet deliksiz uyutuyor.

Kazım89

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 02 Mart 2020, 15:46:39 »
Selamlar Herkese,

bir yıldır saç ekimine hazırlanıyorum, karar verdim vericem. Ocak ayının başında son kez bir dermatoloğa daha gittim bir ihtimal yeni bir tedavi yöntemi dener bir mucize olur diye :) Bana saw palmetto ve pumpkin seed içeren AGA-E isimli ürünü önerdi bir de yanında minoksidil içeren Androvium isimli ürünü verdi. 2 aydır aksatmadan kullanıyorum, Allahtan başka dilek dileseymişim der gibiyim şu an.. seyrekleşen bölgelerdeki saç yoğunluğu 2 katına çıktı neredeyse. Androvium u saçın seyrek olan kısımlarına sıkıyorum ve önceden minoxil de kullanmıştım ama o daha yapış yapıştı. Bunu daha rahat kullandım bu yüzden aksatmadım da. AGA-E yi de günde iki tablet içiyorum ikisini bir arada içiyorum, firmayı aradım sordum içilebiliyormuş bir sakıncası olmaz dediler. Hedefim bu yıl içerisinde eski saçlarıma kavuşmak inşallah.. Herkese tavsiye ediyorum kesinlikle 2 ay denemelisiniz.

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 02 Mart 2020, 16:08:18 »
Selamlar Herkese,

bir yıldır saç ekimine hazırlanıyorum, karar verdim vericem. Ocak ayının başında son kez bir dermatoloğa daha gittim bir ihtimal yeni bir tedavi yöntemi dener bir mucize olur diye :) Bana saw palmetto ve pumpkin seed içeren AGA-E isimli ürünü önerdi bir de yanında minoksidil içeren Androvium isimli ürünü verdi. 2 aydır aksatmadan kullanıyorum, Allahtan başka dilek dileseymişim der gibiyim şu an.. seyrekleşen bölgelerdeki saç yoğunluğu 2 katına çıktı neredeyse. Androvium u saçın seyrek olan kısımlarına sıkıyorum ve önceden minoxil de kullanmıştım ama o daha yapış yapıştı. Bunu daha rahat kullandım bu yüzden aksatmadım da. AGA-E yi de günde iki tablet içiyorum ikisini bir arada içiyorum, firmayı aradım sordum içilebiliyormuş bir sakıncası olmaz dediler. Hedefim bu yıl içerisinde eski saçlarıma kavuşmak inşallah.. Herkese tavsiye ediyorum kesinlikle 2 ay denemelisiniz.

Hocam androvium sprey forumda bir arkadaş kullandı ama 10 gün sonra felan sanırım beyaz tortu seklinde bisiden bahsetti kasinti olmuş sonra sizde de oldumu bu durum ?

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 03 Mart 2020, 02:33:32 »
Selamlar Herkese,

Minoksidili günde bir kez mi iki kez mi uyguluyorsun?

Kazım89

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 09 Mart 2020, 17:19:03 »
Günde iki kez sıkıyorum ve hiç aksatmadım. Sabah akşam 5 er sprey sıkıyorum.

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 09 Mart 2020, 20:58:56 »
Günde iki kez sıkıyorum ve hiç aksatmadım. Sabah akşam 5 er sprey sıkıyorum.
Bir soru sormuştum size cevap alamadım ?

Kazım89

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 10 Mart 2020, 12:13:10 »
Kusura bakmayın görmemişim, hayır bende hiçbir şey olmadı acaba fazla doz mu kullandı arkadaşınız?

Bir de daha önce minoxil forte kullanmıştım mesela onda olmuştur kaşıntı ve pullanma şeklinde bir aşırı yağlı oluyordur saçlarım. AGA için firmayı aradığımda androvium spreyi de sordum etken madde etkisi aynıdır ancak kullancıı konforu için geliştirilmiş bir üründür dediler, hem saçı daha az yağlandırırmış hem de karşıntı kızarıklık daha az olur dediler.

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 10 Mart 2020, 16:17:30 »
Kusura bakmayın görmemişim, hayır bende hiçbir şey olmadı acaba fazla doz mu kullandı arkadaşınız?

Bir de daha önce minoxil forte kullanmıştım mesela onda olmuştur kaşıntı ve pullanma şeklinde bir aşırı yağlı oluyordur saçlarım. AGA için firmayı aradığımda androvium spreyi de sordum etken madde etkisi aynıdır ancak kullancıı konforu için geliştirilmiş bir üründür dediler, hem saçı daha az yağlandırırmış hem de karşıntı kızarıklık daha az olur dediler.

Anladım hocam sagolun cevapladiginiz için arkadaş 10 gunden sonra felan sanirim bu yan etki yi gördü forumda var konusu  yan etki denmez belkide devam etse belki böyle bisi olmicakti bilemeyiz demekki sizde olmamış kişiden kişiye değişiyor tabi .

Facebook Twitter Instagram