Gönderen Konu: Cece Med şampuan ve ampuller  (Okunma sayısı 7330 defa)

İronikman07

• Yeni üye
  • *
Cece Med şampuan ve ampuller
« : 26 Şubat 2020, 15:27:36 »
Arkadaşlar bu ürünleri kullanıp deneyim eden var mı .kendisi İsveç menşeli
Geçen bir eczacı çok ısrar etti bunun anti hair Los şampuni ve 5li ampul paketleri var ampuller haftalık kullanılıyor demişti sanırım
2 aydır tto çay ağacı yağı özlü şampuan kullaniyordum  esasında memnundum da saci çok iyi temizliyordu ve kepek yapmıyordu .
Ama eczacı tto da yağ özü olduğundan saç gozeneklerini tıkar ve mevcut kullandığın serum veya minoxun deriye nüfus etmesine engel olur yada etkisini azaltır dedi .esasında tto ile yikadiktan sonra saçta yağ vs hissi de yaratmiyordu .denemek amaçlı cecemed antihairlos şampuanı aldım ama bundada vitamin,biotin  protein vs icerigi var yani bundaki maddelerde saç gozeneklerini kapatmaz mi diye düşündüm .yani içinde vitamin yağ vs içeren samouanlar tam anlamıyla saç gozeneklerini temizler mi ? Saf bir temizleme serum vs kullananlar için önemli bence.eger bu yağ yada vitamin özlü dökülme karşıtı şampuanlar tam anlamıyla temizlemiyorsa yada etken madddelri saç gozeneklerini kapatiyorsa kullanılan serumlarin etkisini azaltmaz mi?

edit.
üretici firma açıklaması;
CeceMed Prevent Hair Loss Şampuan 300 ml Saç Dökülme Karşıtı Şampuan

Büyütücü-Hızlandırıcı-Güçlendirici

İçeriği
Bambu Ekstresi
Buğday Protein Ekstresi
Biotin
Keratin
Koruyucu-Enerji-Onarıcı
B3, B5 , B8 , E Vitaminleri
Fitik Asit
Sitrik Asit
Parlaklık-Nem-Esneklik
Gül-Mısır-Pirinç Yağı

Özelliği ;

Erkek ve kadın tipi saç dökülmelerini engelleyici saç şampuanıdır.

Kullanımı ;

Islak saça ve saç diplerine 2-3 dk boyunca masaj yaparak uygulanır. Bol su ile durulanır. 3-6 aylık kullanım önerilir. Günlük kullanıma uygundur.

CeceMed Prevent Hair Scalp Ampoules 5 x 7ml Saç Dökülme Karşıtı Saç Serumu

Büyütücü-Hızlandırıcı-Güçlendirici

İçeriğiBambu Ekstresi

Beyaz Acıbakla Ekstresi
Buğday Protein Ekstresi
Biotin
Keratin
Koruyucu-Enerji-Onarıcı
B3, B5 , B8 , E Vitaminleri
Fitik Asit
Sitrik Asit
Parlaklık-Nem-Esneklik
Gül-Mısır-Pirinç Yağı

Özelliği ;

Erkek ve kadın tipi saç dökülmelerini engelleyici pasif olan saç köklerini canlandırıcı özelliktedir.

Kullanımı ;

Temiz ve kuru saça ve saç diplerine 3-5 dakika boyunca masaj yaparak uygulanır. Durulama gerektirmez. Saç derisinde 12 saat   kalabilir. 3-6 ay kullanımı önerilir.

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Cece Med şampuan ve ampuller
« Yanıtla #1 : 26 Şubat 2020, 18:08:44 »
hocam hangi şampuanı kullanırsan kullan saç gözeneklerinin tıkanması bence söz konusu olmamaz.şampuan banyo esnasında kafanda ne kadar durursa en fazla o kadar etki eder ,sonrasında suyla durulamadan sonra zaten şampuanın içidekilerde akar gider ama yağlı şampuan söz konusu ise eczacı haklı olabilir misal zeytinyağlı sabunlar  bir yerine kıl yapışsa onu bile çıkaramıyor.

İronikman07

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 26 Şubat 2020, 22:42:41 »
hocam hangi şampuanı kullanırsan kullan saç gözeneklerinin tıkanması bence söz konusu olmamaz.şampuan banyo esnasında kafanda ne kadar durursa en fazla o kadar etki eder ,sonrasında suyla durulamadan sonra zaten şampuanın içidekilerde akar gider ama yağlı şampuan söz konusu ise eczacı haklı olabilir misal zeytinyağlı sabunlar  bir yerine kıl yapışsa onu bile çıkaramıyor.
Teşekkürler hocam cevap için .işte bazı saç dökülmeyi engelelyen sampuanlarda vitamin yağ benzeri şeyler var yani normalde saça zarar verecek kadar gözenek vs .tikamaz ama serum benzeri şeyler kullananlar için etkiyi azaltabilir diye düşündüm bende başta ama dediginiz gibi o vitamin vs ler sampuan saçta iken kalır sadece yıkayınca hepsi temizlenir zaten o yüzden bazı sampuanlarda 3/5 dk bekletin tarzı şeyler yazıyor

tudors

• Full Member
« Yanıtla #3 : 05 Nisan 2020, 21:06:46 »
cece med ürünlerini kullanan varsa yorum alsak iyi olur belki işe yarıyordur.

emre37

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 03 Nisan 2022, 12:38:54 »
Cecemed kapsül doktor tavsiyesi ile aldım 30 lu olanından. Cecemed temsilcisi bana her kapsülü 3 e bölerek her akşam kullanın dedi. Ancak kullanma talimatı günde 1 kapsül diyordu ve üzerindeki yazıları türkçeye tercüme ettiğimde kadına yönelik bir ilaç olduğunu gördüm yine de temsilci öyle değil erkek ve kadın in dedi. Neyse dediği gibi kullandım 3 e böldüm 1 ay fayda görmedim bu seferde geri kalanını yarıya böldüm 2 ayım tamamlanacak hiç fayda görmedim 550 TL para verip büyük umutlarla başlamıştım bir daha o parayı verip 3. Ayı tamamlasam mı tamamlamasam mı bilemiyorum..

Facebook Twitter Instagram