Gönderen Konu: İstanbul Hairline 4800 greft  (Okunma sayısı 5075 defa)

efece

• Yeni üye
  • *
İstanbul Hairline 4800 greft
« : 26 Şubat 2020, 12:36:53 »
Selam arkadaşlar, 80 gün önce İstanbul Hairline da 4800 greftlik bir saç ekimi yaptırdım. Ekim tam 12 saat sürdü. Başka bir arkadaş başka bir yerde ekim yaptıracak, benim ekim süresini kendi doktoruna sormuş, verilen cevab, köklerin ekilmeden kurumuş olasılığı ve şok dökülmeden sonra o köklerin bir faydası olmayacağı yönünde. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: İstanbul Hairline 4800 greft
« Yanıtla #1 : 26 Şubat 2020, 12:44:46 »
Ekşm öncesi resimleri ekleyin lütfen
Global Moderator

efece

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 26 Şubat 2020, 12:54:08 »
İlk iki resim ekimden bir kaç hafta önce, diğerleri 80. gün. Iki gün önce saçları kestirdim, çok fazla kaşıntı vardı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 26 Şubat 2020, 13:45:04 »
Ekiminiz hayırlı olsun tek ekimle bu kadar geniş bir alanı donör bölgesi de kısıtlıyken kapatmaya çalışmak bence doğru bir planlama değil zaten seyrek ekilmiş tepe bölgesine seyrek ekim yapmak yerine ön ve ortaya daha sık 1 sene sonrada tepe ye bir ekim yapılması en doğru olan.

Umarım ön ve orta bölümden sizi tatmin edicek bir sonuç alırsınız
Global Moderator

efece

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 26 Şubat 2020, 13:54:51 »
Hintell hocam, önleri sık ekim yapıldı, arkaya doğru seyrelecek şekilde, tepe bölgesini boş bırakmak istedi doktorum, ben belki ikinci ekim için ense bölgesi yeterli olmayabilir diye düşününce ekim sırasında oraya da seyrek de olsa ekim yapıldı. Peki ekimin uzun sürmesi sonucu etkiler mi? Kökler zarar görmüş olabilir mi?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 26 Şubat 2020, 14:27:12 »
Hintell hocam, önleri sık ekim yapıldı, arkaya doğru seyrelecek şekilde, tepe bölgesini boş bırakmak istedi doktorum, ben belki ikinci ekim için ense bölgesi yeterli olmayabilir diye düşününce ekim sırasında oraya da seyrek de olsa ekim yapıldı. Peki ekimin uzun sürmesi sonucu etkiler mi? Kökler zarar görmüş olabilir mi?

Anladım keşke doktoruna uysaydın
Global Moderator

efece

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 26 Şubat 2020, 14:45:24 »
Donör bölgesi kısıtlı olduğundan ikinci bir ekim yapma şansım olmaz diye düşündüm. Tepe az da olsa olsun istedim, ama galiba hata yaptım dediğiniz gibi. Neyse, can sağlığı olsun. Peki ekimin uzun sürmesi sonucu kökler zarar konusuna değinmediniz, düşünceleriniz nedir?

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 26 Şubat 2020, 16:58:46 »
ilk olarak ön ve orta bölge hedeflense daha iyi olurdu riski bölmüş olurdun alan geniş çünkü umarım sonuç başarılı olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 26 Şubat 2020, 17:06:40 »
Donör bölgesi kısıtlı olduğundan ikinci bir ekim yapma şansım olmaz diye düşündüm. Tepe az da olsa olsun istedim, ama galiba hata yaptım dediğiniz gibi. Neyse, can sağlığı olsun. Peki ekimin uzun sürmesi sonucu kökler zarar konusuna değinmediniz, düşünceleriniz nedir?

köklerler de bır sorun olmaz sanmıyorum dostum buna takılma

donör den ve sakaltan daha toplam 2 bın daha çıkar ileride
Global Moderator

efece

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 26 Şubat 2020, 17:28:01 »
Biraz olsun rahatladım, teşekkürler...

Muribab

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 26 Şubat 2020, 17:31:09 »
Biraz olsun rahatladım, teşekkürler...

hayırlı olsun stres yapma olumsuz bir durum yok sakin sakin sürecini geçir inşallah güzel sonuç alırsın

efece

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 07 Nisan 2020, 01:47:12 »
Bugün tam 4 ay bitti. 2.5 ay önce 3 numaraya kestirmiştim saçları. Önden görüntü yavaş yavaş toparladı, saç telleri güçlendikçe daha sık bir görüntü ortaya çıkar diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz...?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 07 Nisan 2020, 02:05:27 »
Süreç ön ve gerisi için olumlu ilerlermiş ama en başta belirttiğim gibi ön ve gerisinden hariç beklentiye girmeyin tepe ve orta iyi sonuç olmayacak planlama nedeniyle
Global Moderator

efece

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 07 Nisan 2020, 02:35:42 »
Hintell hocam, ön ve gerisi derken, cizdigim alandan mı bahsediyorsun yoksa daha da dar bir alandan mı? Seneye ikinci bir ekim olursa 2000 kök gibi, planlama ne sekilde olmalı sence? Ekimden sonra ikinciyi düşünmüyordum ama ikinci şart olduğunu gördüm, bari ikincide planlama hatası yapmayalım...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 07 Nisan 2020, 17:34:07 »
Hintell hocam, ön ve gerisi derken, cizdigim alandan mı bahsediyorsun yoksa daha da dar bir alandan mı? Seneye ikinci bir ekim olursa 2000 kök gibi, planlama ne sekilde olmalı sence? Ekimden sonra ikinciyi düşünmüyordum ama ikinci şart olduğunu gördüm, bari ikincide planlama hatası yapmayalım...

Konun burda sende burdasın ekimin sonuçlansın konusuruz onu
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram