Ankarada üç ayrı merkezle görüştükden sonra dördüncü görüşme olarak FONS HAİR Mustafa beye gittim. Görüşme tam bir saat sürdü işlem zamanı ve sorası ile ilgili tüm detayları ayrıntılı şekilde anlattı hatta o kadar çok detay verdiki sorabilecek bir soru bırakmadı bana , gerek dürüst , açık , pozitif konuşması , gerekse verdiği güven ve daha önceki işlem sonuçlarını görmek karar vermemde etkili oldu ve ekim işlemimi kendisine yaptırdım .. işlemde ve sonrasında herşey konuşulduğu gibi oldu herhangi bir sürprizle karşılaşmadım , görüşmeyide işlemide sorasıdaki sıkı takibide bizzat kendisi yaptı ve yapıyor , sormak istediğim bir konu olduğunda direk kendisi ile iletişime geçebiliyorum .. lokal anestezi ile olduğum işlem ağrısız ve konforlu geçti .. fiyatı ankara ortalamalarında , her şey içinde (SINIRSIZ PRP DAHİL) paket fiyat çalışıyor .. şok dökülme başlamadan hemen önceki görüntüm bile fazlası ile tatmin ediciydi o halimi gördükten sonra , bir yıl sonraki sonucu tahmin edebiliyorum
2300 greft ekildi..
şu an 33 . günümdeyim ve bana anlatıldığı gibi şok dökülme sürecini yaşıyorum.. şükür ki her şey yolunda
doğru karar vererek doğru yerde işlem yaptırmış olmaktan ötürü mutluyum ..