Belki sorunun cevabı farklı bir konuda verilmis olsada bu soru sac ektiren herkesin en merak ettiği konulardan bitanesi, bunu ekseriyetle takip eden (cinsellik/mastürbasyon) bununda cevabı az cok verilmis gibi
onu takip eden kabuk döküm zamanı ve ekimden ne kadar sonra güneşe çıkılıp cikilmayacagi vs.. tabi bu sorularin cevabı değerli üye arkadaşlar cevaplamakta.
Son olarak şunu söylemeliyim sac ekim merkezlerinin çoğu para odaklı çalıştıkları için (tabiki beleşe yapacak halleri yok) bizim açımız dan önemli olan konuları kafanın nemli tutulmasından tutunda ekilecek greftlerin bekleme ve muhafaza süresi vs.. bu tür konular hakkında pek hastalarını bilgilendirmiyorlar. Resim cekin atın diyor eee sonra, işte size şu kadar ekim lazım ama öncesinde en az 1000lira yada ekim ücretinin yarısı kadar kapora vermeniz lazım diyorlar. Ben şuna inanıyorum çoğu klinik saçı ekip parayı cebine atana kadar boş muhabbet yapıyor zaten çoğu ekimci nin kendi klinigide yok hastaneyle ortak çalışıyor yada kıytırık biyer kiralamışlar bu isten anlamayan amatör insanlarla çalışıyorlar yani para odaklı calisiyorlar işte instagramda orda burda birkaç tane başarılı olan ekimleri paylaşıp hava atıyorlar hepsi bu.
misal ben sac ektirdikten birkaçgün sonra öğrenebildim alınan saç köklerinin fazla bekletilmeden ekilmesi gerektiğini.. neyse umarım herkes istediği sonucu yada istediği sonuca en yakın sonucu alır
forumda paylaşım yapıp bilgilendiren arkadaşlarında ellerine sağlık.