Gönderen Konu: corona virüs takibi  (Okunma sayısı 12270 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: corona virüs takibi
« Yanıtla #15 : 11 Mart 2020, 21:30:05 »
Saç ekimlerinde bir eksilme oldumu acaba veya durum nasıl şuan için?.

Yurt dışı hastalarında kesinti olmuştur
Bunun dışında ülke genelinde kesinti olacak bir durum yok
Saçta kesinti olsa her alan da olur her meslekte olur

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 12 Mart 2020, 17:06:51 »
Arkadaşlar bunları alıp bu donöm olası salğından korunmak için bir süre kullana bilirsiniz tehlikeyi azaltacaktır
Global Moderator

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #17 : 12 Mart 2020, 18:08:19 »
Koronavirüs  saç ekimi   turizmi  vurdu   yurd dışında  gelen hasta sayısı  büyük ölçüde düşürdü  fiyatlar düşecektir. .

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 12 Mart 2020, 20:53:06 »
 ;D

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #19 : 12 Mart 2020, 21:39:21 »
Az önce alışveriş yapayım dedim herkesin eli poşet dolu. Tamam çok ciddi bir durum bende oldukça dikkat ediyorum hoş normalde de ben dezenfektanı gargara sürekli kullanan birisiyim ama bizim millet bir yerde de heyecan arıyor resmen. Başkanın attığı takviyeler bende vardı mesela bence multivitamin de edinin arkadaşlar. Bir kolonyadır, kelle paçadır gidiyor ama Allah sonumuzu hayır etsin. Bu arada antiandrojen kullanıp kendini yorgun hissedenler bir süre ara vermesi yararına olabilir.

Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 13 Mart 2020, 14:37:51 »
Az önce alışveriş yapayım dedim herkesin eli poşet dolu. Tamam çok ciddi bir durum bende oldukça dikkat ediyorum hoş normalde de ben dezenfektanı gargara sürekli kullanan birisiyim ama bizim millet bir yerde de heyecan arıyor resmen. Başkanın attığı takviyeler bende vardı mesela bence multivitamin de edinin arkadaşlar. Bir kolonyadır, kelle paçadır gidiyor ama Allah sonumuzu hayır etsin. Bu arada antiandrojen kullanıp kendini yorgun hissedenler bir süre ara vermesi yararına olabilir.

kolanyadan nefret ederim asla kullanmam diyen adamlar şimdilerde ağzına yüzüne boca ediyor bizim millet cidden enteresan ortası yok ya hep ya hiç  :)

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 13 Mart 2020, 14:42:17 »
Adam koronavirüs korunmak için kolonya  içiyor bizim Milet  cidden  enteresan 😁

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 13 Mart 2020, 17:06:06 »
bugün işim gereği döviz bürosu ve bankaları dolaştım biraz tezgahlar kolonya dolu mübarek  :) gelen giden sürüp duruyordu.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 15 Mart 2020, 09:10:51 »
Yine allah razı olsun coronadan.. yüz yıllardır imandır, abdesttir, medeniyettir öğretemedigi temizliği 1 haftada öğretti bizim millete..

Muratt.

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 16 Mart 2020, 14:49:36 »
Sayı 18 e cikmis hadi hayirlisi

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 16 Mart 2020, 20:20:44 »
Arkadaslar 2 haftaya kalmaz hasta kişi sayısı 2000 lere ulaşacaktır. Özellikle kronik problemi olan , 50+ yaşa sahip yakınlarınızı mümkünse hayatla izole olmasını saglayınız. 2 hafta evden çıkmadıgınız  taktirde hayatta kalabilecek kadar kuru gıda ürünlerini almanız mantıklı olabilir. Bunu stoklama gibi düşünmeyin olası bir hastalık durumunda evde kendinizi izole etmeniz için gerekli olacagını düşünerek yapın fazlası kesinlikle zararlı. Toplu taşıma kullanırken  dikkat edin. Maske kullanmayın kullanacaksanız da usulüne uygun şekilde kullanım aksi taktirde yarardan fazla zarar göreceksinizdir. Önümüzdeki haftalar maalesef zorlu olacak özellikle metropollerde yaşan arkadaşlar İçin. Olayı hafife almayın lütfen.. İtalyanlar götlerini yıkamıyormuş, Çinliler yarasa yiyormuş falan hikaye.. bizde eşşek ziken bir neslin torunlarıyız.. hijyen çok önemli... mesafeli ilişkillr çok önemli... yaşlılarımız çok önemli... olası bir olanüstü hal söKonusu olduğunda maalesef kriz kontrolü konusunda çok kontrolsüz ve çıkarcıyız .. bunu geçmişte yaşadığımız depremlerde gördük yaşadık...

Lütfen duyarlı olun, çevrenizdekileri duyarlı olmaları konusunda uyarın... bu ciddi bir problem ve bunu ancak bilinçlenme yolu ile hafif atlatabiliriz..

Herkese bol şans

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 17 Mart 2020, 14:23:34 »
 HÂDİSE:.   Veba salgını

YER:.          Şam beldeleri

ZAMAN:.    Hicri 18

ÖLÜM SAYISI:. Aralarında sahabe'i kiramdan kimselerin de Bulunduğu 25  binden fazla Müslüman.

KRİZİ YÖNETEN MÜDÜR:.  Arapların dehalarından biri  olan büyük sahabi; Amr bin el as (r.a)

ALINAN ÖNLEMLER:.   Kalabalık ortamlardan ve toplantılardan  uzak durulması kararı çıkartıldı

SONUÇ:.  Alınan tedbirler harfiyen uygulanınca hastalık bir kaç gün içinde son buldu.

HAKİKAT:.   Hali hazırda alınabilecek en güzel tedbir; Resulullah (s.a.v)'in şu hadisine tutunmaktır:  Kurtuluş nedir?"diye sorduklarında şöyle buyurmuştu: 

" DİLİNE SAHİP OL!, SÖYLENTİLERE KULAK ASMA!, EVİN SANA YETSİN (evinde otur)!,  HATALARINA AGLA!, SÜREKLİ İSTİGFAR ÇEK!' DUA ET!!!!

Rabbimin izniyle bir çok şeyi atlattık
Bunuda  atlatacağız

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 17 Mart 2020, 14:40:51 »
HÂDİSE:.   Veba salgını

YER:.          Şam beldeleri

ZAMAN:.    Hicri 18

ÖLÜM SAYISI:. Aralarında sahabe'i kiramdan kimselerin de Bulunduğu 25  binden fazla Müslüman.

KRİZİ YÖNETEN MÜDÜR:.  Arapların dehalarından biri  olan büyük sahabi; Amr bin el as (r.a)

ALINAN ÖNLEMLER:.   Kalabalık ortamlardan ve toplantılardan  uzak durulması kararı çıkartıldı

SONUÇ:.  Alınan tedbirler harfiyen uygulanınca hastalık bir kaç gün içinde son buldu.

HAKİKAT:.   Hali hazırda alınabilecek en güzel tedbir; Resulullah (s.a.v)'in şu hadisine tutunmaktır:  Kurtuluş nedir?"diye sorduklarında şöyle buyurmuştu: 

" DİLİNE SAHİP OL!, SÖYLENTİLERE KULAK ASMA!, EVİN SANA YETSİN (evinde otur)!,  HATALARINA AGLA!, SÜREKLİ İSTİGFAR ÇEK!' DUA ET!!!!

Rabbimin izniyle bir çok şeyi atlattık
Bunuda  atlatacağız
Inşallah hocam, biraz sabır ,biraz dikkat, en önemlisi temizlik; dinimizde bunu emrediyor zaten.

Alpha

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 17 Mart 2020, 17:02:51 »
tüm dünya kafayı yedi  :) bence ingiliz hükümeti gibi yapmak lazım.adamlar hiç bir önlem almadan virüsü kendi haline bırakıp olan olsun mantığında .nasılsa böylelikle bağışıklık kazanırız diyorlar ,gerçi ordada insanlar uymuyorlar hükümetin dediklerine .deli gibi alışveriş yapıp eve kapanıyor çoğu kişi.
abim ordan her gün foto atıyor bizden daha fazla korkmuş durumdalar.
gerçi abartmakta hiç bir millet bizi geçemez bugün sokakta çoğu kişi maske taktığını görüyorum hatta eczanenin birine girdim millet birbirinden 2 metre uzakta durma eğilimimdeydi  :)

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 17 Mart 2020, 17:21:31 »
tüm dünya kafayı yedi  :) bence ingiliz hükümeti gibi yapmak lazım.adamlar hiç bir önlem almadan virüsü kendi haline bırakıp olan olsun mantığında .nasılsa böylelikle bağışıklık kazanırız diyorlar ,gerçi ordada insanlar uymuyorlar hükümetin dediklerine .deli gibi alışveriş yapıp eve kapanıyor çoğu kişi.
abim ordan her gün foto atıyor bizden daha fazla korkmuş durumdalar.
gerçi abartmakta hiç bir millet bizi geçemez bugün sokakta çoğu kişi maske taktığını görüyorum hatta eczanenin birine girdim millet birbirinden 2 metre uzakta durma eğilimimdeydi  :)

Herkes haklı; özellikle en çok tedbir alanlar.
Bir insan ölümün geldiğini bilse ya da ölümle iç içe olduğunu bilse azrail uzakta olsa bile korkar.
Fakat ecelle azrail şah damarından daha yakın olsa zerre korkmaz, çünkü haberi yok. Ta ki can bedenden çıkmaya çalışırken ödü kopar da yapacak bir şey yok.

İşin garibi her iki durumda ecel

Ne güzel yaradanımız var di mi
Ölme zamanımızı söylemiyor ki korkmayalım

Facebook Twitter Instagram