Gönderen Konu: 23.02.2020 Pazar-Goldcityhair(Pendik MedicalPark) saç ekim merkezinde 5200 greft  (Okunma sayısı 2950 defa)

AS58

• Yeni üye
  • *
Herkese merhabalar..2 gün önce 23.02.2020 de, Pendik Medikal Park Goldcity Hair'da Doktor Harun Akalay ve ekibi tarafından 5200 greft ekildi..Daha önce bu merkeze ekim yaptıran arkadaşlar varsa,sonuçlar nasıl,süreç nasıl ilerliyor bilgi verirseniz sevinirim..bugün ilk yıkama yapılacak ve akşam memlekete döneceğim..tavsiyeleriniz nelerdir,nelere dikkat etmeliyim,sürecin bu aşamasından sonra takviye olarak neler kullanmamı tavsiye edersiniz..şimdiden teşekkür ederim..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sivaslılısın kardaş sen :)
Global Moderator

AS58

• Yeni üye
  • *
Herkese merhabalar..2 gün önce 23.02.2020 de, Pendik Medikal Park Goldcity Hair'da Doktor Harun Akalay ve ekibi tarafından 5200 greft ekildi..Daha önce bu merkeze ekim yaptıran arkadaşlar varsa,sonuçlar nasıl,süreç nasıl ilerliyor bilgi verirseniz sevinirim..bugün ilk yıkama yapılacak ve akşam memlekete döneceğim..tavsiyeleriniz nelerdir,nelere dikkat etmeliyim,sürecin bu aşamasından sonra takviye olarak neler kullanmamı tavsiye edersiniz..şimdiden teşekkür ederim..

AS58

• Yeni üye
  • *

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Doğrudur hocam :)

:) evet devam resimleri eklemeye 1 iletiye 4 resim ekleye bilirsin
Global Moderator

AS58

• Yeni üye
  • *

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Resimler pek yorum yapmaya uygun değil dostum
Global Moderator

AS58

• Yeni üye
  • *
Resimler pek yorum yapmaya uygun değil dostum
Sivas'a dönünce daha düzgün fotoğraflar atacağım hocam

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sivas'a dönünce daha düzgün fotoğraflar atacağım hocam

Tamamdır hayırlı olsun
Global Moderator

AS58

• Yeni üye
  • *

AS58

• Yeni üye
  • *
Şöyle bi set aldım arkadaşlar 1250 tl ye..sizce fiyat nasıl,bugün alelacele aldım dönüş yapacağım için,fiyat araştırmasıda yapamadım.alan,kullanan arkadaşlar var mı? Faydası olur mu?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Mossi set güzel bir vitamin seti ama pahalı forumda bu ürünü forum üyelerine satıcı firma  foruma üye olması şartı ile baya ucuza veriyor keşke forumdan daha uyguna alsaydın pahalı sanıyorum çünkü
Global Moderator

AS58

• Yeni üye
  • *
Mossi set güzel bir vitamin seti ama pahalı forumda bu ürünü forum üyelerine satıcı firma  foruma üye olması şartı ile baya ucuza veriyor keşke forumdan daha uyguna alsaydın pahalı sanıyorum çünkü
Hocam 1250 tl ye aldım..forumdaki arkadaş ne kadara veriyor acaba?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hocam 1250 tl ye aldım..forumdaki arkadaş ne kadara veriyor acaba?

Hiç dormadım ama baya indirim yapacaklarını yazdılar konuları var
Global Moderator

AS58

• Yeni üye
  • *

Facebook Twitter Instagram