Kullanıp hemen birakicaksan hiç bulaşma senin saçlarından daha iyi olan lari gördüm kaç yıldır kullanıp şikayetçi değiller bünyeden bünyeye değişir ama dediğim gibi hemen birakicaksan kullanma seyrelmis yerlerinden saç çıkışı yapar tabi saçların kalinlasir bırakırsan eskiye dönersin saçların ıyi durumda öyle bırakırsam beter eder mafeder daha kötü olur vs şeylere bakma öyle bisi yok bunu ben değil çoğu doktor da böyle söylüyor.Ama agresif dökülme varsa minox kullanmasan bile çok kötü dokuluyorsa minox kullanıp bırakırsan belkide çok kötü dökülme olabilir o zaman da finasda kullanip bırakırsanda dokulur.yani iş sende bitiyor düşün minox ilk aylarda dökülme yapar bunu firmalardan söylüyor doktor önerdiği zamanda söylüyor bazı kişiler ilk ayda döküldü diye minox sacimi mafetti diyip bu yoruma bakanda kullanmadan minoxu kotuluyor: ) bu gibi kişiler çok maalesef tamam minox kullanırsın bırakırsın dökülme olur bu her ilaç için geçerli adam minox bıraktım dökülme durdu diyor böyle kişilerde var yani tamamen iş sende bitiyor yorumlara bakarsan hiç bisi kullanmak istemezsin zaten finasterid kullandım saçlarıma çok iyi geldi diyip daha beter etti diyende yan etki gördüm görmedim diyenlerde özellikle söylüyorum saçlarıma iyi geldi diye yan etki görmüyorum diyoruz bende buna dahilim ufak şeyler olduğunda okadarda değil ya felan oluyor çünkü bırakmak istemiyoruz ilaclari yorumlarda yan etki hiç görmüyorum yazısını görünce kullanmak istiyoruz ama şunun farkında değiliz o yorumu yazan kendi beyninde kendine göre dusundukleriyle yan etki görmüyor bizde ona bakarak kullanıyoruz maalesef bu böylede devam edicek bir yorumumda da söylemiştim Koray hoca finasterid onerdiginde herkes doktoru dinle kullan diyorlar ama bazılarına rogain öneriyor bir kişide ses yok Koray hocayı dinle demiyor çok garip buluyorum o yüzden finassi insanların yan etki görmüyorum demesiyle kullanıyoruz ama minoxu doktorda onerse kötü bakıyoruz bu ilaçlar herkesde aynı işlevi yapmıyor maalesef biri çıkıyor minox sakin kullanma mafeder diyor hadi ozaman ona kaç yıldır kullanan biri desinki kardeşim ben kullanıyorum kaç yıldır çok memnunum buseferde adam dicekki bende yaramadi sende yaramadiysa ne diye millete kullanmayın diyosun bende ise yaramadı dersin anlarım bu finasterid içinde geçerli tabi adam yan etki görmedim sende kullan bence diyor kullanınca mafetti saçlarımı oluyor bu her yere yayılıyor o yüzden maalesef Buda böyle devam edecek.