Saç Ekimi Sonuçları
Ekim alanı gayet temiz ve sağlıklı dostum yıkamalarına dikkatlice devam et
Abi yıkamayı ense de köpürtüp parmaklarımla ekilen yerlere doğru arkadan öne getirerek yapıyorum. Doğru mu yapıyorum? Bir de günde 1 kere 2 şampuan yapıyorum. Yıkama sonrası da donör bölgede aşırı kaşıntı başlıyor. Normal mi bunlar abim ne yapmam lazım ?
Aslında önemli olan losyon ile bekletmek ya da köpük.Ardından şampuanla yıkamayı nasıl rahat edersen öyle yap. Ama durularken güzel durula şampuandan iyi ce arındır
bir sorun yok merak etme kabuklar şertleşim olgunlaştıkça saç derisini gerer bu da kabukların arasında tabiri caiz ise yollar açaryıkamanı günde 2 gün yaparsan kabukları daha nemli tutarsın ve dökmende daha kolay olur sabah aksam nemlendirerek yıka kabuk dökümüne kadar.
Losyonu günde 2 defa yap nemsiz kalmış biraz, sorun yok merak etme.
Ekiminiz çok temiz görünüyor . Sonuçda güzel olur inşallah. O çatlaklar biraz daha artacak korkacak birşey yok . Gün içinde hafif nemlendire bilirsin . Kabuk dökümünde birşey kalmayacaktır.
Yıkama öncesi kafana sürüp en az yarım saat bekletiyorsun değil mi? O köpük nemlendiricidir işte losyon falan takılma ismine. Onu 2 defa sür günde. Biz bepanthol kullanıyorduk, tabii ki bunu da kullanabilirsin.