ben arkadaşın saçı olmaz demedim ,ekim yapılmış olması yanlış diyorum.saç yoğunluğu bu seviyede olupta sıklaştırma yapılan ekimlerde başarı oranı çok düşüktür ve süreç tamamlandığında yalancı bir sonuç ortaya çıkarki buda daha çok ekimden sonraki kanlanmadan dolayı kişinin kendi saçlarının güçlenmesi nedeniyle sanki ekim sonucu iyiymiş gibi bir izlenim verebilir .bu dediğim bazen çok az ekim saçının çıkmış olmasıylada görülebilir.
bu arkadaşımız saç ekimi yaptırmadan önce burda konu açsaydı genel kanı ektirme ve saç ekimiyle sonuç alamazsın bekle şeklinde olurdu öyle değilşmi.madem öyle o zaman yorumuma neden tepki gösteriyorsunuz amacınız ne anlamadım.bu arkadaş uzun süreli sonucunu görmeden nasıl böyle yorumlarda bulunabiliyorsunuz.büyük ihtimalle ilerde kendi saçları dökülecek ve saç ekimiyle aslında çok çok az saçının çıktığını anlayacac,o zaman ki durumunu görmüş olsaydınız gene aynı yorumları yapacakmıydınız.
birde diyorsunuz ki bu şekilde ektirmiş olupta içok iyi sonuç alanlar varmış forumda,gerçekten çok merak ettim o arkadaşların konularını mümkünse örnek gösterebilirmisiniz.