Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: magicalreality - 01 Nisan 2017, 14:35:55Güneşe karşı ve kısa saçlı bir fotoğraf hakikaten cesaret isteyen bir paylaşım ve gelişme çok çok iyieyw kardesim masallah diyelim
Güneşe karşı ve kısa saçlı bir fotoğraf hakikaten cesaret isteyen bir paylaşım ve gelişme çok çok iyi
görüntü güzel, temiz ve sık. siz bu aşamada memnun musunuz
vay MK ıyı gıdıyormus senınde fotolarını begendım daha yolun basında olmana ragmen .) saglıcakla dostum
sizin nasıl peki magic...ve supras...gelişmeler ne yönde
dostum bu saçta topik var
Alıntı yapılan: supraspinosa - 03 Mayıs 2017, 18:55:01dostum bu saçta topik var hicbisy yok dostm
kimseye iftira atmaya ya da moral bozmaya hakkımız yok burada ama ben de 3 yıldır topik kullanıyorum sanki topik var gibi geldi.. ancak arkadaş yok demiş resimden kaynaklı olabilir. gelişmeler olumlu görünüyor.
Alıntı yapılan: gry09 - 03 Mayıs 2017, 19:36:55kimseye iftira atmaya ya da moral bozmaya hakkımız yok burada ama ben de 3 yıldır topik kullanıyorum sanki topik var gibi geldi.. ancak arkadaş yok demiş resimden kaynaklı olabilir. gelişmeler olumlu görünüyor.ben kimseye iftira atmam gry09.bu merkezde ben de saç ektirdim neden iftira atayım? gördüğüm yanlışı söylerim forumda bilen de bilir.arkadaş aksini kanıtladığı takdirde özür dileme erdemine de sahip bir insanım..