Merhaba arkadaslar uzun suredir bu formu takip ediyorm, uzun sure arastirdim en sonunda kararimi verdim bu karari vermemde emegi olan arkadaslarada cok tesekkur ediyorm. Benim gözümde sac ekimi hayatta verilen en önemli kararlardan biridir imkanlar dahilinde en iyi sonuca ulasabilecegim merkezi secmem gerekiyordu o yuzden ince eleyip sık dokudum ve tercihimi ioh den yana kullandim tabi bunda koray erdoganin eski ekibi oldugunu bilmeminde etkisini inkar edemem
gorusmeye gittigimde elif hanim ve cagla hanimla gorustum inanilmaz samimi ve icten bir sekilde sanki uzun suredir dostlariymisim gibi cok rahat ortamda istedigim sorulari sordum icten ve elif hanimin profosyenel cevaplari beni tatmin etti ve guven verdi karsimda isini iyi bilen ve yapan bir ekip oldugunu hissettirdi zaten ekimlerinden de belli ztn
ekim tarihini belirledik bu surecte cagla hanima gece gündüz zaman farketmeksizin ulasabildim her soruma saolsun ictenlikle cevap verdi.
Operasyon sureci,
Operasyon 3400 greft 2 gun olarak planladik.
1.GUN (sakak ve ön cizgi)
Saat 8de merkezde oldum yaklasik 1 saat sac cizgim icin bizzat elif hanim sanki tuale resim cizen ressam edasiyla yuz hatlarima gore mukemmeli yakalamak icin ugrasti ve bana soylicek bisy birakmadi ben direk begendim
sonrasi film arsivinden film secerek operasyona basladik sicak ve guler yuzlu bir ortamda anesteziyi mustafa bey hafif elleriyle yapmisiz haberim yok
alim islemini elif hanim Manual Punch ile gerceklestirdi greft toplama, sayma ayirma islemini Aysel hanim ve cagla hanim beraber yaptilar alim islemi bittikten sonra oglen yemegi icin ara verdik izzeti ikram ilgi alaka ust duzey hatta biraz grip gibiydim ailem o kdr ilgi gostermemistr
ogleden sonra kanal acma islemini elif hanim safir uclu igneyle kendisi yapti ekim isini mustafa bey ve elif hanim titizlikle gerceklestirdi 17.00da ilk gunu tamamladik.
2.GUN (TEPE SIKLASTIRMA)
Yine ayni saatte 8de merkezde oldum sicak karsilama ve sohbetten sonra operasyona basladik ilk gunku gibi detaylari yazmiyorm. ekim islemi bittikten sonra elif hanim uzun bir kontrolden sonra yorgun gozlerle ekimin cok guzel gectigini soyledi bende aynaya bakinca cok begendim bu kdr beklemiyordm
ekim sonrasi sohbetten sonra medikal paketle birlikte ertesi gun ilk yikamayi gerceklestirmek icin sozleserek merkezden ayrildm.
3.Gun(ilk yikama)
11de ilk yikama icin merkeze geldim detayli bir sekilde nasil yikamam gerektigini uygulamali bir sekilde mustafa bey elif hanim aysel hanim cagla hanim hepsi basimda incelikleriyle birlikte anlattilar keyifli bir sohbetten sonra kqbuklari dokme zamaninda gorusmek uzere sozleserek ayrildim.