Ekimimle alakalı konuşacak olursam:
Antibiyotiği bitirir bitirmez ( 3 gün sabah akşam) alkol almaya başladım (ki aķşamcıyım)
Sigarayı sadece ekimden önce ve sonraki hafta azaltıp minimum seviyede tükettim sonra eski tüketim seviyeme geri döndüm (günde maksimum yarım paket içiyorum)
Kabuk dökme evresi: Yeni ektirenler için konuşuyorum kabukla beraber döküldüğünü gördüğünüz saç telleri sembolik, merak etmeyin kök yenisini üretiyor aksi taktirde kendimde hiç saç çıkışı gözlemleyemezdim
L veya j şeklindeki saç TELLERİ: şok dökülmemin %80i bu şekildeydi merak etmeyin fire değil yoksa saç ektirmemin bir anlamı olmazdı dökülenlerin çoğu bu şekildeydi
Ekimden sonra kendi saçlarınız zayıflıyor farklı farklı yerlerden seyrelme saç derisinin gözükmesi gibi semptomları gözlemleyebilirsiniz merak etmeyin insan anatomisi onu da tolere ediyor
Saç ektirmeden önce eşinden ayrılmış bir erkektim hala da öyleyim
ekimimin ardından önüme gelenle düşüp kalktım ( libido artışı; gerek mast., gerek ılişki saç çıkışını azaltmıyor arttırmıyor)
Bana özel bir durum mu bilmiyorum ama şoktan sonra kalan multi greftlerin çıkışını 3. Ayda gözlemledim ve 3. Ayın sonuna dogru saçlarıma bakınca tamam olm senin almanya işi oldu dedim isteyen 90 küsürüncü fotoğraflarıma bakabilir
4. Ayda istediğim görüntüye kavuştum
5. ayların sonunda adli yönden ağır ceza mahkemesinde ıftiraya maruz kalıp yargılandım, idari olarak da meslekten ihracım isteniyor anlayacağınız üzere stres kat sayım çok yüksekti (siz siz olun adliyeye asla bir kadınla gitmeyin hükmen 2-0 geridesiniz)
ALLAH KARŞINIZA ALLAHTAN KORKAN DÜRÜST NAMUSLU (namustan kastım anasının babasının lafıyla anasının babasının aklıyla size iftira atmayacak) VICDANLI KADINLAR ÇIKARTSIN
Forumu ihmal edebilirim lütfen maruz görün. Beni yoğun tempolu bir süreç bekliyor.
Ve son olarak tüm LIFEHAIR ekibine teşekkürü borç biliyorum.
ŞAHIN HOCAM: valla ne diyeyim boynuma dolasam yeridir.
Ekimime iştirak eden dünyalar güzeli çiğdem hanım ve nihal hanım hayatta tüm güzellikler sizin olsun sizi bulsun.
Evet beyler benim kumarım biter allah nasip ederse 40lı yaşlarda yeniden aynı merkezde aynı ekiple yaptıracağım ekimde görüşürüz
Imla hatası anlam bozukluğu olduysa affola buram buram promil saçıyorum nihayetinde saat 03:08 ben mortingen şıtrayze
Ara ara durumu güncellemeye çalışacağım