Gönderen Konu: ANKARA HAİRCLİNİC EGEMEN KRAL 👑 HOCA  (Okunma sayısı 6007 defa)

Emre Ayvaz

• Yeni üye
  • *
Ynt: ANKARA HAİRCLİNİC EGEMEN KRAL 👑 HOCA
« Yanıtla #16 : 20 Şubat 2020, 23:44:50 »
Şimdi hangi birinize ağır söz söyleyim bilemedim.Çoğunuzun yaptırmış olduğu Ekim’leri de görüyoruz.Sonuç ortada EGEMEN BEYin yaptığı işler de ortada anca burada boş laf kalabalığı yaparak insanların emeklerini kötülemekten başka birşey yaptığınız yok.İnsanoğlu böyledir iyi şeyler ortaya koyuldugunda herkes bir lekemeye çalışır

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 20 Şubat 2020, 23:51:34 »
Egemen hocaa, kellerin yanında dht'nin karşısında.
Egemen hocaa, giderken sağa dönerken solda.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #18 : 20 Şubat 2020, 23:52:30 »
BİZ ÇOK KRAL GÖRDÜK SENİN GİBİSİNE RASTLAMADIK  saç ekim  kral 😂😂

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 20 Şubat 2020, 23:57:08 »
Kardes sen bakma bunlara , EGEMEN beyin yaptigi isleri yedi duvel duydu hatta berlindeki akrabam gecenlerde dedi; almanya kiskaniyormuş. Onlar lekemeleye calissa bile gunes balcikla sivanmaz kardesim paylasimlara devam. Ama her foto icin yeni baslik acin lütfen tarzinizi sevdim.

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 21 Şubat 2020, 00:19:35 »
eggmen egemen yine iş başında hemide şimdilerde keller ülkesinin kralı.
kralım sen çok yaşa süpermen senin yanında halt etmiş .
 halk kahramanı egemen her daim kellerin yanında ,dht düşmanı saç çıkartıcı eggmen.

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 21 Şubat 2020, 06:45:45 »
Şimdi hangi birinize ağır söz söyleyim bilemedim.Çoğunuzun yaptırmış olduğu Ekim’leri de görüyoruz.Sonuç ortada EGEMEN BEYin yaptığı işler de ortada anca burada boş laf kalabalığı yaparak insanların emeklerini kötülemekten başka birşey yaptığınız yok.İnsanoğlu böyledir iyi şeyler ortaya koyuldugunda herkes bir lekemeye çalışır

Emre  kardeş çoğumuzun yapılan ekimini görseydin bu şekilde konu başlığı açılmayacağını bilirdin . Foruma ilk defa girdiğiniz belli . Siz paylaşımlara devam edin ..  . Ekimcinizi 6 ay sonra övün şimdi degil

Carlcox

• Full Member
« Yanıtla #22 : 21 Şubat 2020, 07:22:09 »
Emre sen bir agir konus ,senin daha ömründe daha duymadigin hatta duyamayacagin KRAL cümleleri sende duyarsin..resmen belliki sen o resmi olan kisi degilsin.asistanmisin nesin.silin burdan
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2020, 10:43:31 Gönderen: Hintell »

Woper

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 21 Şubat 2020, 07:53:53 »
Egemen hocaa, kellerin yanında dht'nin karşısında.
Egemen hocaa, giderken sağa dönerken solda.

Yollar gidisine, saclar ekisine  ;D ;D

RAMO 01

• Sr. Member
Ynt: ANKARA HAİRCLİNİC EGEMEN KRAL HOCA
« Yanıtla #24 : 21 Şubat 2020, 10:40:04 »
Merhaba ben Emre Ayvaz.08.02.2020 tarihinde Ankara HairClinic Egemen Hoca da saç Ekimi işlemini gerçekleştirdim.Yaşımın (26) küçük olması ve aklımda bulunan bir çok soru işaretleri varken Egemen Hocam bana her sorumu cevaplandırarak beni soru işaretlerinden kurtardı.Herşeyden önce insanlık namına KRAL  bir adam.Şahsen kendi evimde gibi abi -kardeş ilişkisi yaşattı.Birçok araştırmalar yapmamın sonucunda gerçekten TÜRKİYE ‘de bu işin pirinin EGEMEN BEY olduğunu öğrendim.Ekim esnasında ve sonrasında en ufak ağrı sızı veya  kafamda şişme tarzında herhangi olumsuz bir durum ile karşılaşmadım.Egemen Hocamı ne zaman arasam her daim telefonlarımı açarak her sorumu tekrar tekrar sormama rağmen cevapladı.Bugün ise kabuk alma işlemini gerçekleştirdi.Egemen Bey işinin o kadar profesyoneli olmuş ki o kadar kaliteli bir iş yapmış Ki  çevremdeki insanlar saçımın ekilmiş olduğuna inanmıyorlar.Hairclinic ve Egemen Hocanın Ankara ve Türkiye piyasasında çok başarılı olduğunu belirterek sözlerime son verirken KALİTE ASLA TESADÜF DEĞİLDİR.(Saç Ekim’i resimleri ilk günden 15 nci güne kadar yansıtmaktadır)
Valla bende ekim olduğuna inanmıyorum :) o kadar doğal olmuş ki hatta kabuklar bile çok doğal duruyor sanki aksesuar gibi bu kadar doğal duran kabuk görmemiştim yani ekimle hiç alakası yok :)))

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 21 Şubat 2020, 10:45:24 »
böyle gereksiz saçma  övgülere abartmaya gerek yok  burada herkes saç ekimi nedir nasıl yapar az çok anlar. Lafla peynir gemisi yürümez. Hayır ekim olumsuz olursa kral olan egemen olur kreliçe bu tarz girişlerden sonra senin olmaz gelir bir olumsuz reklamsız konu
 Ve kesin gelir düşman uyur sorunlu hasta uyumaz bilirsiniz:) gerek yok  kısaca bu abartılara. forum kültürünü bilmek gerek vezir olur rezil daha ilk günden komik durur.

Bu arada forumda gerçek olmayan paylaşımları yakalarım her şekilde elbet bir bağlantıdan falso verilir kaçış olmaz bazılarını direk silerim ama kralları önce severim.
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2020, 11:18:47 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 21 Şubat 2020, 10:59:03 »
Kralın resmi yok mu :)

Bal Porsuğu

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 21 Şubat 2020, 10:59:40 »
Kader satılmıyor ki iyisini alalım krall

Kamyonum çeker yirmi ton gönlüm ister Paris Hilton krallll

RAMO 01

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 21 Şubat 2020, 11:04:09 »
Kader satılmıyor ki iyisini alalım krall

Kamyonum çeker yirmi ton gönlüm ister Paris Hilton krallll
🤣🤣🤣

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 21 Şubat 2020, 11:06:59 »
Kabuklar şahane gerçekten umarım dökülmez süper.

Kardeşim ekim planlaman sıklık fena değil düzgün forum kurallarına uygun bir paylaşım yapsaydın bunlar yaşanmaz dı. Kurallara aykırı davranana aykırı davranırlar.

Facebook Twitter Instagram