Gönderen Konu: ANKARA HAİRCLİNİC EGEMEN KRAL 👑 HOCA  (Okunma sayısı 5995 defa)

Emre0675

• Yeni üye
  • *
Ynt: ANKARA HAİRCLİNİC EGEMEN KRAL 👑 HOCA
« Yanıtla #31 : 29 Ekim 2020, 22:52:54 »
|-nazarboncugu-|

SERKANS

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #32 : 14 Mart 2021, 16:26:55 »
Bence guzel olmus yeri nerde buranin  ve ne kadar. Odeme yaptiniz bu ekime

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 14 Mart 2021, 16:47:36 »
Bence guzel olmus yeri nerde buranin  ve ne kadar. Odeme yaptiniz bu ekime

Hocam ilk sayfa da yazılan yorumları hiç mi okumadınız ?

gqn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 14 Mart 2021, 16:59:16 »
Ekim Ustası , Büyük Üstad  Egemen Kral der ki : "VERİN YETKİYİ GÖRÜN ETKİYİ "
Saç ekimim : Şahin Çelik 4100 Greft : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18962.0

SERKANS

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 15 Mart 2021, 01:05:23 »
Hocam ilk sayfa da yazılan yorumları hiç mi okumadınız ?
Gayet iyi okudum yorumlari ama burda  bildiginiz saldirmissiniz adama. , Simdi banada laf atarsiniz. Kusura. Bakmayin sonucta begenmisim , burda belli vasli kisiler var ve hep ayni yerleri sayikliyorlar onun. İcin bu soruyu sormam  ve nerdedir diye aormam ve fiyatini. Sormam gayet normal

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 15 Mart 2021, 03:35:50 »
Gayet iyi okudum yorumlari ama burda  bildiginiz saldirmissiniz adama. , Simdi banada laf atarsiniz. Kusura. Bakmayin sonucta begenmisim , burda belli vasli kisiler var ve hep ayni yerleri sayikliyorlar onun. İcin bu soruyu sormam  ve nerdedir diye aormam ve fiyatini. Sormam gayet normal

Öncelikle bu benim bu konu da ki 2. Mesajım, ilk mesajımı da size yazdım zaten, bu durumda nerden bu arkadaşa saldırdığımı çıkardınız?
İkincisi yorum yazan diğer arkadaşları kastediyorsanız Kimse kimseye saldırmamış, tekrar bakın. Açık açık paylaşımın amacı ortada (anlaşılan siz anlamamışsınız ya da anlamak istemiyosunuz).
Konuya yorum yazan arkadaşlar  forum da fazla araştırma yapmamış insanlar mağdur olmasın diye üstüne düşeni yapmış, çünkü bir çoğu artık hangi paylaşımın hangi amaçla yapıldığını anlayacak tecrübede insanlar.
Ben de Sizi uyarmak adına daha önce yazılan mesajları okudunuz mu diye sormuşum, ama saldırmakla itham edip üstüne bir de kendiniz nerdeyse saldıracakmış gibi ters cevap vermişsiniz.  O zaman siz bile bile lades demek istiyorsanız bize de sonucunuzu izlemek düşer.
Size bol şans.

Facebook Twitter Instagram